benimki de bu yönteme benziyor.Bir saç bandı alacaksın,alın hizasında kafana taç gibi geçireceksin,sonra alttan saçlarını tutam tutam alıp bant halkasının içinden geçireceksin. anlamadıysan videosunu atabilirim.
yıka, çık olayını hele hiç yapamıyorumtabii yinede önlemini al benmde nasıl olduysa sinüzitlerim kendiliğinden yok oldu başa dönmekten korkuyom ama önlemimi alıcam banyoluyken öle bi kurutup çıkmaktansa akşamdan yıkar yatarım öle bişelerle sarıp..hem saçlarda uzun şekilsiz bi durumda olmuyo çok fazla yapıp yormuycam saçımı
canım bu arada ilk sayfada uzamayı göstermek için resim koymuşsun ya orda saç rengin ne ben yeşil gözlü beyaz tenliyim bana gider gibime geldi gerçi tövbede ettim boyaya amabeğendim rengi diğer resimlerdede sanki koyulaşmış mı biraz rengi oda güzel duruyo
Mümkün mertebe az kullanmaya çalışayım bende kurutma makinesi..
Boya konusunda bende saç rengiine hayran olduğumu bildireyim:)
Doğal dalga yöntemleri öğrendiğimde isabet oldu..Uzunken saçım maşa vazgeçilmezimdi..
Video varsa o da olur ben izlerim yani :)
Birde saçımı boyamak istiyorum ama şimdi koruma kollama zamanım,hem kış diye öteliyorum kendimi..
Saçım uzayana kadar da bozmayayım diyorum..şeytana uymam inşallah..
Hem kürün etkisini azaltır diye korkuyorum en nihayetinde kimyasal..
kontescim burda saçında maşa varmı
Doğal boyalar da var, gerçi ne kadar doğallar bilmiyorum amaBir de aşırıııı pahalılar.
Yani benim bütçeme çok...
İlla boyatmak istiyorsan asıl kışın boyat canım.
Yazın daha yıpratıcı oluyor:26:
Mümkün mertebe az kullanmaya çalışayım bende kurutma makinesi..
Boya konusunda bende saç rengiine hayran olduğumu bildireyim:)
Doğal dalga yöntemleri öğrendiğimde isabet oldu..Uzunken saçım maşa vazgeçilmezimdi..
Video varsa o da olur ben izlerim yani :)
Birde saçımı boyamak istiyorum ama şimdi koruma kollama zamanım,hem kış diye öteliyorum kendimi..
Saçım uzayana kadar da bozmayayım diyorum..şeytana uymam inşallah..
Hem kürün etkisini azaltır diye korkuyorum en nihayetinde kimyasal..
yıka, çık olayını hele hiç yapamıyorum
Uzun saçın tek sıkıntısı da bu zaten.
Yıkamak-kurutmak çok zahmetli...
Öyle yıka çık olmuyorr
şöyle açıklamaya çalışayım, kronolojik olarak
ilk fotoda kendi saç rengim üzerine oryalle röfle var.
ikinci fotoda dore altın kahve rengi boyatmıştım. kuaförde.
ben hep kuaförde boyatıyorum o yüzden renk isimlerini bilmem, ama o rengi çok beğenen olduğundan gidip sormuştum.
sonrasında kendi bile tutturamadı aynısını bir daha
3. fotodan bi süre önce kahveli bir tona boyatmıştım. Akınca 3. fotodaki gibi oldu.Yani 2. fotodakiyle aynı renk değil onlar. Ama yakın olabilir.
4. foto tamamen başka bir renk ama hatırlamıyorum.
Ben hep o 2.'yi tutturabilmek için gittim sonrasında kuaföre ama hep benzer kahve tonları elde ettim.
Hatta bir ara şöyle kızılımsı bile oldum o uğurda :26:
Son dipli boyam da buydu zaten.
Şimdi neredeyse çeneme kadar dibim çıktı ama öyle siyah-sarı gibi itici durmuyorUyumlu.
En uçlarım ise sarı.
3rengim.
Ombre saçın dibiyim
Hemfikir olmakla birlkte uygulamaya eşlik eder ,her türlüde destek olurum:)bence boya değilde kür boyayı bırakmıyo saçta açıyo rengi bi iki sefer yapıldığı zaman..bu arada evet bizlerde karar aldık kışın saçları fazla ellemicez mümkün mertebe akşamdan yıkanacak saç sabahada kendi güzel dalgasıyla kullanıcaz.. :)
Hemfikir olmakla birlkte uygulamaya eşlik eder ,her türlüde destek olurum:)
Benim saçımda boya namına birşey kalmadı hopp keslince alayı gitti,ama canım çekiyo kumralım,azıcık daha açık olsa diye içim gidiyor ama yok sağlıklı uzasın,boya yapsam uzamasını da olumsuz etkiler belki ne bileyimRiske girmek istemiyorum
Evet canım benimde son kararım o..İstediğim boya gelmesi zaman alacak belime yakındı saçlarım sevgilime kızıp kırptırdım resmen..Hay o victoria beckham'a da saçlarına da..canım teşekkürler bizde birbirimize merhem oluyoz işte bööle :)) bu arada boya da öle bişeki aslında saçının boyuna kesimine göre bile insan farklı renk alternatifi düşünebiliyo yani..bence o yüzden istediğin boya getir saçlarını sonra da güzell bi renge boya savur etrafa valla
Evet canım benimde son kararım o..İstediğim boya gelmesi zaman alacak belime yakındı saçlarım sevgilime kızıp kırptırdım resmen..Hay o victoria beckham'a da saçlarına da..
Ensem açık kaldı bir an bunalımın kıyısından döndüm gerçi hala aynaya bakarken hoşnut değilim ya..Sütyen hizama gelecek hatta geçecek ki rahatlayayım en azından kendimi görünce bu ne leen bakışı atmayayım
Ne kadar zamanda o boya ulaşırım bilmiyorum ama destekleriniz sayesinde en azından bir umudum var,etrafımdaki kimse inanmasada hızlı uzatabileceğime ben canı yürekten inanıyorum sizede sinamekiye de,inşallah mapçup olmam
Evet evet o da var tabii.Evet fiyatları dudak uçuklatıyor malesef..
Birde doğallığından emin olamıyoruz,önde gösterilenle arkada kullanılan bir olmuyor bazen,hoş önde gösterdiklerine de yazanlara söylenenlere istinaden inanıyoruz ya..Gerçeklik meçhul..
Yok yaa şu an karar verdim ,inat edicem azmedicem ne boya ne maşa ne fön ne birşey yaza kadar full sinemaki devam ,8 +2 hafta modeli gittiği yere kadar..
Umarım en az sütyen hizasına gelir saçlarım hatta geçsin doumuyor gözüm..Yazın koku daha yoğun olur gibime geliyor nedense ,o yüzden havalar ısınınca kışın ki gibi rahat uygular mıyım bilemiyorum kürü?Gerçi bu konuda da tecrübe konuşur,top size geçer:)
Belkide en az istediğim kıvama gelirse doğal akışına bırakırıp,daha sonra yine uygularım..
canım epey bi maraton koşmuşsunbende kendi saç rengimi seviyorum aslında özlüyorumda bazen ama arada değişiklik istiyo insan nereyede gittiysem illa bakır kızılı filan güzel olur dediler sana ama oda turuncu bildiğin tırsıyorum
Sevgili Emine, sen beğenince uyarı geldi, şu fotomu gördüm taaa nerdeki sayfaların birindeAmma uzunmuşlar, özlemişim şimdi az daha kısalar
Deniyorum moralim dibe batınca da hemen buradann takviye moral alıp ilerliyorum:)Kürüm kafamda bugün kozmik bakım :)herşeyin gücünü arkama aldım ilahi ben:)canım yok içini ferah tut valla hemde nasıl uzatacaksın saçını hiç bozma moralini ensenin kapanmasıda en fazla 2 3kür yap gerçekten uzatır o bidahada sevdiceğine kızıp kestirme saçını yaa saçın ne suçu var şimdi :))
Bende eski sayfaları da okuyorum kim ne demiş nasıl sonuç almış diye tırtıklıyorum işte:)Görünce beğenmeden geçmek istemedim gerçekten maşallah kontesçim:)Sevgili Emine, sen beğenince uyarı geldi, şu fotomu gördüm taaa nerdeki sayfaların birindeAmma uzunmuşlar, özlemişim şimdi az daha kısalar
Deniyorum moralim dibe batınca da hemen buradann takviye moral alıp ilerliyorum:)Kürüm kafamda bugün kozmik bakım :)herşeyin gücünü arkama aldım ilahi ben:)
Bir daha tövbe zaten değil birine kızgınken saç kestirmek normal zamanlarda bile3 oturup 5 tartıcam kestirmeyeceğim,kolay mı uzuyor sanki meret ,benimki de iş