Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Tavsiyelerin için tşk ederim
Aslında saçlarımın uzamasında bir sorun yok ama belli bir uzunluğa geldikten sonra yavaşlamaya başlıyor uzaması. Bir kaç kez doktora gitmiştim bunun için ara ara kansızlık sorunu yaşıyorum o yüzden de saçlarım çok dökülüyor. Biotini duydum ama hiç kullanmadım. Onu denemeyi düşünüyorum.

O zaman biotin ve kürlerle başla, kırıklarını aldırmak için gittiğinde de kuaförünü öyle bir korkut ki 1cmden fazla kesemesin Ben öyle yapıyorum

canım konu ne olursa olsun ilk kez kullandığın şeylerin çok iyi geleceğini düşünerek uygula bu sayede emin ol etkisini artırırsn

karşıdaki hödükse anlamıyo canım ya o yüzden tövbe ettim ben kestirmeye güven olmaz tmm tmm deyip yarıdan kestiler kaç sefer saçımı..bugünüme şükür

O zaman biotin ve kürlerle başla, kırıklarını aldırmak için gittiğinde de kuaförünü öyle bir korkut ki 1cmden fazla kesemesin Ben öyle yapıyorum

Benim kuaförüm çenemden korkusuna milim desem milim kesiyo valla

karşıdaki hödükse anlamıyo canım ya o yüzden tövbe ettim ben kestirmeye güven olmaz tmm tmm deyip yarıdan kestiler kaç sefer saçımı..bugünüme şükür

evet bence de korkutmak lazım :)) Kuaförler saçı fazla kesmeye bayılıyor, sanırım şey diye düşünüyorlar o kadar ayakta duruyorum yoruluyorum bari buna değsin kesti mi tam keseyim diyorlar

o sarmaşık özlüyü bende aldım 2 haftadır kullanıyorum ama bir fark göremedim daha. Bakalım hem biotin,hem kür hem sarmaşık özlüyü bir arada deneyeceğim. İnat edip saçlarımı da istediğim uzunluğa gelene kadar kestirmeyeceğim bakalım bu sefer uzayacak mı. Sarımsağı da bugün kullandım ama evi sarımsak kokusu bastı :)) Bir daha uzun süre kullanmam zaten ara ara ekliyordum onu kokusundan ötürü. Ama küre sadık kalcam bir dahaki uygulamalarda. Bir de takvim çıkarcam kürü yapacağım günleri bakalım. Böylece ne kadar sürede ne kadar ilerleme oldu görmüş olurum.

Bir de saçla alakalı değil ama paylaşayım. Aktarda satılan kaş kirpik bakım yağı almıştım ve kirpiklerim inanılmaz uzadılar ben makyaj yapan biri değilim pek sevmem makyajı ama kirpiklerim maskara sürmüş gibi duruyor o yağ sayesinde uzun ve dışa kıvrımlı gerçi kirpiklerimin yapısı öyle kıvrımlı ama uzun değildi şimdi uzadı. Gece yatmadan düzenli kullanıyorum.

o sarmaşık özlüyü bende aldım 2 haftadır kullanıyorum ama bir fark göremedim daha. Bakalım hem biotin,hem kür hem sarmaşık özlüyü bir arada deneyeceğim. İnat edip saçlarımı da istediğim uzunluğa gelene kadar kestirmeyeceğim bakalım bu sefer uzayacak mı. Sarımsağı da bugün kullandım ama evi sarımsak kokusu bastı :)) Bir daha uzun süre kullanmam zaten ara ara ekliyordum onu kokusundan ötürü. Ama küre sadık kalcam bir dahaki uygulamalarda. Bir de takvim çıkarcam kürü yapacağım günleri bakalım. Böylece ne kadar sürede ne kadar ilerleme oldu görmüş olurum.

__devam et canım çokda yorma saçını bikaç şeyi karıştırıp şampuan etkisini gösterecektir zamanla..

Bir de saçla alakalı değil ama paylaşayım. Aktarda satılan kaş kirpik bakım yağı almıştım ve kirpiklerim inanılmaz uzadılar ben makyaj yapan biri değilim pek sevmem makyajı ama kirpiklerim maskara sürmüş gibi duruyor o yağ sayesinde uzun ve dışa kıvrımlı gerçi kirpiklerimin yapısı öyle kıvrımlı ama uzun değildi şimdi uzadı. Gece yatmadan düzenli kullanıyorum.[/QUOTE]

__sağol canm banada azım bu ara eskiden upuzun ve çok fazlaydı kirpiklerim ne olduysa gittiler valla sanırım şu kıvırıcılar yaptı..kullandığın ürünün bi adı filan varsa hatta şuan elindeyse bi resim koyarmısın şimdi her aktarda satılan aynı değildir onun için.. bende hint yağı alıp başlıcaktım ama bunu bi deneyim bulursam canım seni Allah göndertti

Sarmısağı bir de şöyle dene istersen. Ben bir kavanoza 4-5 diş sarmısak doğrayıp yarıya kadar zeytinyağı koydum. Bi 3-5 gün beklettikten sonra kullanmaya başlayabilirsin. Sinameki kürünün içine 1-2 yemek kaşığı katıyorum, başka yağlarla da kullanıyorum. Kafamdayken biraz kokuyo tabii ama yıkadıktan sonra mis gibi kokuyo saçlarım.

uzama konusunda bi etkisi oldu mu canım..

alalı bayağı olmuştu kutusunu attım üstünde marka yazmıyor benimkinin 15 TL ye almıştım ama internetten bakınca resmini buldum. şu: kutusu böyleydi benimkinin de rengi de böyle kırmızı turuncu gibi. ama üstünde markası yazmıyor benimkinde. Fırçalı kullanımı da kolay. Benimkinin fotoğrafını da ekleyim :

Son düzenleme:
Ben de istiyorum bundan yaaaaaa :26:

canım çok teşekkürler şimdi alışveriş listeme ekliyom yarın alıcam :)

evet canım duymuştum bunu doğru söylüyosn bende deniycem ama kararsız kaldım küre başladım şimdi üstüne bide sarmaşık özlü kullanıyom içine bemiks katmış vaziyette çok karıştırmayım dedim ama kürü bitirince yaparım artık çok sağol..

Sarmısak daha çok saç çıkartırmış, uzamaya gelince o kadar şeyin içinde hangisi ne kadar uzattı bilemiyorum tabii Ama hepsi birden uzattı tabii.

canım çok teşekkürler şimdi alışveriş listeme ekliyom yarın alıcam :)

canım ya bu arada bu ürünü kullanırken yada sonrasında bi dökülme filan olmadı demi malum en orta yerde olan bişi yani giderse fena oluruz aahhhh eski kirpiklerim ahhh....

canım ya bu arada bu ürünü kullanırken yada sonrasında bi dökülme filan olmadı demi malum en orta yerde olan bişi yani giderse fena oluruz aahhhh eski kirpiklerim ahhh....

yok dökülme falan olmadı hiç sadece uzatıyor yağ karışımı zaten besliyor kılları zararı olmaz yani. Sonuçta makyaj malzemeleri daha zararlı o kaş boyaları, maskaralar daha tehlikeli ama herkes kullanıyor dökülme olmuyor yine de bu daha doğal bir ürün sonuçta onlara göre.

evet canım doğru söylüyosun inş bulurum yarın aktarda yoksa hint yağı alıp başlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…