- 28 Eylül 2012
- 152
- 22
Gliserinli bakıma bir el at istersen,kontes onardığını söylemişti daha önce..bende tövbe ettim valla kırıksa kırık ona çözüm arıyorum gidip kestirince bi halta yaramıyo kısaldığı için iyce düzleştiriyosn gene kırılıyo..bu arada şu kozmik bakım günleri herkes için aynımı ben baktım birazda pek aklıma yatmadı mübarek hergün kozmik bakım günü bigün ağda bigün cilt bigün saç
Benim tüm saç kesilince kırık mırık kalmadı,gerçi saçta kalmadı ya
kozmik bakıma inanıyorum ben ,daha doğrusu insanların lunatik olduğuna,aydan etkilendiğine..Dolunay zamanı o kadar gergin oluyorum şu bu bir sürü nüans işte..
Sağlık sektöründe çalıştığım içinde gıdaların etki mekanizması ve zamanları olduğunu biliyorum..
Hergün için ayrı bir bakım önerisi olması normal etkili olan gıda türüne göre öneride bulunuyor..
Ağda için verdiği zamanlarda işe yarıyor ben kardeşimde denedim azalıyor,ben lazerle kurtulduğumdan kendimde deneme şansım olmadı..
Saç içinde dinlendir dediği günleri baz alıyorum,birde yağ günlerini..Sinamekiyi yağ günlerinin etkin olduğu fazda yapmaya çalışıyorum,eğer o günü kaçırırsam vitamin etkiliğinin yoğun olduğu günleri tercih ediyorum..Etkili olacağı kanaatindeyim ama dur bakalım..
Birde kesim için uygun tarihler veriyor ara sıra az da olsa kesin uzamasını hızlandırır diyor ama benim kesebileceğim kadar yok henüz cesaret etmedim lakin,kürü uygulamaya devam edecem,8+2 lik 2 seri yaptıktan sonra yakın verdiği ilk tarihte şekil verdireceğim,zaten az da olsa kesilmiş olacak,bir taşla iki kuş :)
Bu arada evet yamayı unutmuşum,günler herkes için aynı,ay dönencesine göre burçlardan bahsediliyor,yani kişinin burcundan değil:)
Son düzenleme: