Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Öyle derler evet :KK1: Genelde 19 sanıyorlar ama yüzümü görmeden bu sonuca vardığın için ayrıca tebrik ediyorum seni :KK19: Bir de teşekkür ederim tabiki dee:KK16:
Bende seni daha ufak zannetmiştim yanılmışım:)
Bu arada diğer resimlerine da hayran kaldım,imrendim..Maşallah diyorum daha da birşey demiyorum..
Darısı başımıza kızçeler:)

Kızlar müstakbel görümcem cadılık yaptı moralim fena bozuldu,ot bok çöp ne bulursan sürüyorsun kafana uzamaz saçın öyle dedi dedi durdu:KK43:
Uzar di mi kapak olur ona değil mi:'( :KK5::2:

Nisan 30'a kadar 25 haftam var ,sonra sıcakalr filan diye ara veririm ,bakalım 8+2 hafta ile 2,5 turdan fazla yapmış olacağım bir aksilik olmaz ise;bakalım sonuç ne olacak?
Tahmin bile edemiyorum şu an ama:KK43: :) :KK25:

istedğinden daha da uzun olur bence hem ne güzel planını da yapmışsın canım kolay gelsin.. :)

istedğinden daha da uzun olur bence hem ne güzel planını da yapmışsın canım kolay gelsin.. :)
Tüm hevesim kursağımda kaldı oturdum ağlıyorum 15 dakikadır sinirden,şapşal sevgilimde moral vereceğine takılıyo şaş şaş,sana kızıp kestirdim eşek herif destek olsana :2:

Son düzenleme:
emine görümcen kendisine bakmadığından,kendisine bakan biri görünce kıskanmış da öyle demiş bence.Sen şevkini kırma,inanırsan saçların uzar. moralini bozarsan uzamaz. Tabi sana diyorum da ben çok mu iyiyim,yok ben de çok kırılganım ve bu aralar saçlarımla savaş halindeyim.Şekilsiz gibi geliyor bazen,bazen beni kötü gösteriyor gibi geliyor ama bazen de çokgüzel göründüğünü düşünüyorum,şevkimi de kırmıyorum. sinamekiye devam:) Bir de bu kürün yanında yumurta sarısı da uygulayibilirsin haftada bir kez.Ben çünkü arada yumurta da uyguluyorum.Ama kontes uygulamamış tabi,sen bilirsin.

emine görümcen kendisine bakmadığından,kendisine bakan biri görünce kıskanmış da öyle demiş bence.Sen şevkini kırma,inanırsan saçların uzar. moralini bozarsan uzamaz. Tabi sana diyorum da ben çok mu iyiyim,yok ben de çok kırılganım ve bu aralar saçlarımla savaş halindeyim.Şekilsiz gibi geliyor bazen,bazen beni kötü gösteriyor gibi geliyor ama bazen de çokgüzel göründüğünü düşünüyorum,şevkimi de kırmıyorum. sinamekiye devam:) Bir de bu kürün yanında yumurta sarısı da uygulayibilirsin haftada bir kez.Ben çünkü arada yumurta da uyguluyorum.Ama kontes uygulamamış tabi,sen bilirsin.
Teşekkür ederim,sizinle paylamak bile güzel,dinlendiğimi,anlamaya çalışan birileri olduğunu bilmek..İyi ki varsınız kızlar :13:
İnanıyorum ,örnekleri var benimde uzar..Görecek hepsi :hııh: Tavsiyen için teşekkürler ,aklımda olsun o da yumurta besleyici tabi.

Kusura bakmayınnn ilk sayfayı haftalar önce okumuştum aklımda kalmamış. İlk 2 hafta döküyormuş. Şimdi tekrar baktımm:KK17:

Ay utandım şimdi :KK17:

Son düzenleme:
Tüm hevesim kursağımda kaldı oturdum ağlıyorum 15 dakikadır sinirden,şapşal sevgilimde moral vereceğine takılıyo şaş şaş,sana kızıp kestirdim eşek herif destek olsana :2:

canım hayır ne gerek var ki böle bişeye üzme kendini bak ben saçımı kestirmiştim bnmkiçok beğenmesine rağmen oturup kaç saat ağladım kuaförün eşekliğiydi ama sinirden öldüm resmen sonra çok fazla bi inançla yaptım kürü etkisi çok oldu inan o yüzden kürü çok inanarak yap saçlarının uzadığını hisset ben o kadar inanarak yapmıştımki sanki ilk yaptığımda uzayacak gibi düşünüyodm o sayede uzattım yani hiçbişekild moalini bozma saçım uzadığında görürsünüz de içinden :KK1: hem o güne geldiğinde bayılcaklar sana bunları unutacaksn..

Kusura bakmayınnn ilk sayfayı haftalar önce okumuştum aklımda kalmamış. İlk 2 hafta döküyormuş. Şimdi tekrar baktımm:KK17:

:KK1: canmm sorun yok.. bak ben epey ara vermiştim yeniden başladım şimdi hiç dökülme olmadı başlarda oluyo o da sanırım kötü saçı atma olayı var ya onunla ilgili bişi..devam et küre inançlı bi şekilde

Kızlar ben bu kürü çok uzun zaman önce saçla ilgili bir sitede görmüştüm. 3 ay da uygulamıştım faydasını da görmüştüm sonra bu siteyi görünce burda bu topiği ara ara takip etmeye başladım.
Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim :KK1:

Benim saçlarım en fazla omzuma kadar gelirdi sonra ensemde kestirirdim yıllarca bu şekilde uzatıp uzatıp küt kestirirdim senede bir kere kestirirdim. Sonra saçlarımı hiç uzatmadığım için uzatmaya karar verdim 2 sene hiç kestirmedim ama saçlarımda aşırı bir farklılık olmadı omzumun 1-2 cm altına anca indi. Bu kür sayesinde biraz daha da uzadı önceden uzamayan saçlarım.Yine senede bir kere kestiriyorum uçlarından biraz alın diyorum ama hangi kuaföre gitsem saçlarım kötü olduğu için daha fazla kesersek iyi olur uçları çok yıpranmış diyor. Saçlarım ince telli ve çok cansız da görünüyor uzadıkça. Ben de kötü göründüğü için kabul ediyorum. Ama şunu farkettim senede bir kere uçlarından aldırmama rağmen saçlarımın boyu hep aynı oluyor. Kestirince omuz hizzasına geliyor pişman oluyorum her seferinde ve bu küre başlıyorum 3 ay uyguluyorum sonrasında bırakıyorum ve 1 senede saçlarım dirseğimle tam omuz hizzasının ortasına kadar uzuyor. Sonra yine kestiriyorum yine omuz hizzasına geliyor uçlarından aldırınca bu şekilde saçlarım hiç uzamıyor kestirmeyim diyorum ama çok kırık olunca dayanamıyorum. Acaba saç ömrüm mü kısa belli bir uzunluğa gelip kaldığı için mi öyle oluyor. Bende kalçama kadar uzun saçlarım olsun istiyorum hayatımda hiç o kadar uzun saçım olmadı çünkü. Yani boşa heveslenmeyim mi uzun saçlar için, yapısı öyle olduğu için uzamaz mı? Bir de o kadar uzun saça sahip olanlar ne kdar sürede uzattınız merak ediyorum. Yani 2-3 sene hiç kestirmediniz mi?

ilk haftaları pek hatırlamıyorum ama sonralarında bu kür saç dökülmemi azalttı. bu kürü yaptıkça saçlarım daha az dökülmeye başladı benim.Herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemiyorum.

Kızlar ben bu kürü çok uzun zaman önce saçla ilgili bir sitede görmüştüm. 3 ay da uygulamıştım faydasını da görmüştüm sonra bu siteyi görünce burda bu topiği ara ara takip etmeye başladım.
Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim :KK1:

Benim saçlarım en fazla omzuma kadar gelirdi sonra ensemde kestirirdim yıllarca bu şekilde uzatıp uzatıp küt kestirirdim senede bir kere kestirirdim. Sonra saçlarımı hiç uzatmadığım için uzatmaya karar verdim 2 sene hiç kestirmedim ama saçlarımda aşırı bir farklılık olmadı omzumun 1-2 cm altına anca indi. Bu kür sayesinde biraz daha da uzadı önceden uzamayan saçlarım.Yine senede bir kere kestiriyorum uçlarından biraz alın diyorum ama hangi kuaföre gitsem saçlarım kötü olduğu için daha fazla kesersek iyi olur uçları çok yıpranmış diyor. Saçlarım ince telli ve çok cansız da görünüyor uzadıkça. Ben de kötü göründüğü için kabul ediyorum. Ama şunu farkettim senede bir kere uçlarından aldırmama rağmen saçlarımın boyu hep aynı oluyor. Kestirince omuz hizzasına geliyor pişman oluyorum her seferinde ve bu küre başlıyorum 3 ay uyguluyorum sonrasında bırakıyorum ve 1 senede saçlarım dirseğimle tam omuz hizzasının ortasına kadar uzuyor. Sonra yine kestiriyorum yine omuz hizzasına geliyor uçlarından aldırınca bu şekilde saçlarım hiç uzamıyor kestirmeyim diyorum ama çok kırık olunca dayanamıyorum. Acaba saç ömrüm mü kısa belli bir uzunluğa gelip kaldığı için mi öyle oluyor. Bende kalçama kadar uzun saçlarım olsun istiyorum hayatımda hiç o kadar uzun saçım olmadı çünkü. Yani boşa heveslenmeyim mi uzun saçlar için, yapısı öyle olduğu için uzamaz mı? Bir de o kadar uzun saça sahip olanlar ne kdar sürede uzattınız merak ediyorum. Yani 2-3 sene hiç kestirmediniz mi?

evet saça makasın değmesi bazen iyidir birden uzar saç kendini bırakır ama şuda var saçı neye alıştırırsan ööle gidiyo en basiti 2günde bi yıkıyosan saç devamlı onu ister 3.gün olduğunda kirlenip yağlanır pis gözükür..o yüzden fazla kestirmeye alıştırma uzunca bi süre kendi haline bırak kırık bile olsa yapma bunu çünkü kestirince yapma gereği duyuyosn saçı ve bu sefer iyice kırılıyo onun önüne geçemezsin kestirmekle ama dediğim gibi bi süre kendi haline bırak kürünüde güzelce yap kontesin ilk sayfada paylaşmış olduğu gliserinli bakımınıda yap uçlara inşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın canım..bu arada bnm saçımda uzundur ama en son ne zaman kestirdim hatırlamıyorum ama şu ekstra yapılan kürlerle filan uzamayı hızlandırıyorz..ama dediğim gibi epey bi zaman geçmişki saçımı ne zaman kestirdiğimi unuttum :KK9: bence sende unut kestirme hiç o zaman farkı görürsün canm..

Merhaba, ben saçlarımı hep belime kadar uzun kullandım, 2 kere de belimdeki saçlarımı kısacık kestirdim. 2.si 1,5 sene kadar önceydi ve şu anda da sinameki kürüyle uzatmaya çalışıyorum. Normalde de saçlarımın çabuk uzadığını söylerler. Ben en son 8 ay önce kısa haline şekil verdirmek için kestirmiştim. Saç uzatırken mümkün olduğunca kestirmemeye çalışıyorum. Ama saçlarında kırık varsa mutlaka uçlarından aldırmalısın. Genetik olarak saçların hızlı uzamıyor olabilir ama ne olursa olsun saç bu geç de olsa uzaması gerekir. Eğer gerçekten uzamasında sıkıntı olduğunu düşünüyorsan bir doktora görünmekte fayda var. Bunun dışında beslenme şeklinle ilgili olarak da yavaş uzuyor olabilir. Ben biotin kullanmanı öneririm. Hem saçlar, hem de tırnaklara çok iyi geliyor.

Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim :KK1: ?

evet saça makasın değmesi bazen iyidir birden uzar saç kendini bırakır ama şuda var saçı neye alıştırırsan ööle gidiyo en basiti 2günde bi yıkıyosan saç devamlı onu ister 3.gün olduğunda kirlenip yağlanır pis gözükür..o yüzden fazla kestirmeye alıştırma uzunca bi süre kendi haline bırak kırık bile olsa yapma bunu çünkü kestirince yapma gereği duyuyosn saçı ve bu sefer iyice kırılıyo onun önüne geçemezsin kestirmekle ama dediğim gibi bi süre kendi haline bırak kürünüde güzelce yap kontesin ilk sayfada paylaşmış olduğu gliserinli bakımınıda yap uçlara inşallah istediğin gibi bi sonuç alırsın canım..bu arada bnm saçımda uzundur ama en son ne zaman kestirdim hatırlamıyorum ama şu ekstra yapılan kürlerle filan uzamayı hızlandırıyorz..ama dediğim gibi epey bi zaman geçmişki saçımı ne zaman kestirdiğimi unuttum :KK9: bence sende unut kestirme hiç o zaman farkı görürsün canm..

cevap için tşkr ederim:KK16: Doğru diyorsun gerçekten saçları her gün yıkayınca yağlanıyor sık kestirince kırılıyor. Zaten saç dökülüp yerine yenisi çıkarak kendini yeniliyor aslında. Sonradan farketmiştim yazın ön taraftaki saçlarım komple dökülmüş yenileri çıkmış çünkü boyları aşırı kısaydı ne ara nasıl döküldü nasıl çıktı anlamamıştım hiç :))

Saçlarımı iki hafta önce kestirdim, bugün de küre başladım. Bir de fotoğraf çekeyim bugün kürü de aralıksız uygulayacağım bu sefer. Aralıksız derken ortasında 2 hafta ara veriyorum ama o şekilde saçlarım olabildiğince uzun olana kadar uygulayacağım bu sefer. Gerçekten o kadar uzarsa belimin altına kadar falan koyarım fotoğrafları :))

Ben ayrıca kürün içine ara ara sarımsak rendeliyorum bir de karanfil ekliyorum. Uzamasını etkilemedi şimdiye kadar. Tek sorun sarımsaklar çok fena kokuyor 3-4 yıkamada anca çıkıyor.

X