Kızlar ben bu kürü çok uzun zaman önce saçla ilgili bir sitede görmüştüm. 3 ay da uygulamıştım faydasını da görmüştüm sonra bu siteyi görünce burda bu topiği ara ara takip etmeye başladım.
Kontesin paylaşımlarını gördükçe de çok motive olmuştum, onun uzun saçlarını görünce ben de bir heveslendim
Benim saçlarım en fazla omzuma kadar gelirdi sonra ensemde kestirirdim yıllarca bu şekilde uzatıp uzatıp küt kestirirdim senede bir kere kestirirdim. Sonra saçlarımı hiç uzatmadığım için uzatmaya karar verdim 2 sene hiç kestirmedim ama saçlarımda aşırı bir farklılık olmadı omzumun 1-2 cm altına anca indi. Bu kür sayesinde biraz daha da uzadı önceden uzamayan saçlarım.Yine senede bir kere kestiriyorum uçlarından biraz alın diyorum ama hangi kuaföre gitsem saçlarım kötü olduğu için daha fazla kesersek iyi olur uçları çok yıpranmış diyor. Saçlarım ince telli ve çok cansız da görünüyor uzadıkça. Ben de kötü göründüğü için kabul ediyorum. Ama şunu farkettim senede bir kere uçlarından aldırmama rağmen saçlarımın boyu hep aynı oluyor. Kestirince omuz hizzasına geliyor pişman oluyorum her seferinde ve bu küre başlıyorum 3 ay uyguluyorum sonrasında bırakıyorum ve 1 senede saçlarım dirseğimle tam omuz hizzasının ortasına kadar uzuyor. Sonra yine kestiriyorum yine omuz hizzasına geliyor uçlarından aldırınca bu şekilde saçlarım hiç uzamıyor kestirmeyim diyorum ama çok kırık olunca dayanamıyorum. Acaba saç ömrüm mü kısa belli bir uzunluğa gelip kaldığı için mi öyle oluyor. Bende kalçama kadar uzun saçlarım olsun istiyorum hayatımda hiç o kadar uzun saçım olmadı çünkü. Yani boşa heveslenmeyim mi uzun saçlar için, yapısı öyle olduğu için uzamaz mı? Bir de o kadar uzun saça sahip olanlar ne kdar sürede uzattınız merak ediyorum. Yani 2-3 sene hiç kestirmediniz mi?