o zaman 12 ya da 3 ay hangisini seçersem farketmez diyorsun... peki dinlenme döneminde sonuç alabilir miyim uzamam olur mu?
olursun olursun öyle aklın hep saçlarında olmasın biraz unut saçlarını
neresi nefes alamıyor öyle şeymi olurmuş yahu uzaman olur sonradan olur saçç uzamıyor diye bir kayle yok
benim uzuyor ama koparak kırılıyor...japongülü demişti ama kırıklarınızı aldırın diye...
alabilirsin tabi saç yapısı tabaka tabaka olduğu için bir müddet bakımın içeriğini içinde barındırır zaten o yüzden diyorum iki farklı bakım arasında ara verin diye ilkinin etkisi bitsin diye yoksa saç ve saçlı deri tepki verebilir
benim uzuyor ama koparak kırılıyor...japongülü demişti ama kırıklarınızı aldırın diye...
nasıl kopuyor boyadan mı herhalde durup dururken kopmaz aynen dogru demıs kırıklar gıtsın
saçın kırıkları alınırsa uzama hızlanır saç yapısı boru gibi dipten uzar ama uçtan hava alır ucu kapanınca tabi uzama zorlaşıyor
cnm benım saçlar yanmıstı kısacık kestırdım koptu hala bıle yanıklar vardı küre bır başladım şimdi sırtımın başlangıc izasında toplanıyor falan
evet boyadan tabi...kırıklar gitsin diyorsan yanıkta aynı şey
kısa kestirmişsin ama yanık bitmese bile saç hava almış hafiflemiş ve mutlu olmuş ne güzel :)
her neyse işte cnm kırık, yanık biliyorum anla
senin ne kadar bir sürede uzadı kaç kür yaptın canım?
her neyse işte cnm kırık, yanık biliyorum anla
senin ne kadar bir sürede uzadı kaç kür yaptın canım?
saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu olduama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın
saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu olduama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın
ben süt,balık ve brokoli gibi şeyler hiç tüketmedimkısacası beslenmeme dikkat etmedim. sütten başlayalım o zaman her gün mü içiyorsun belli bir zamanı yok mu?
herkese iyi geceler diliyorum tekrar görüşürüz inşallah
Bu konuyu okumalıyım diye girdim sayfa sayısı şok etti beniDaha çücegi burununda üyeyim sanırım alışıcam Benimde saçlarım uzamıyor ya Haftada 1 cm uzasa ne mükkemmel olurdu