Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende de koku yapmıyor. 3. kürüm bitti.

ya bende mis gibi şampuanlıyorum bakım kremide sürüyorum hemde hergün duş alıyorum diplerden fışkırıyor sanki her banyo yapışımda ıslakken daha fazla kokuyor bemiks. bir hafta boyunca koku yaptı.. belki sac uzamaya basladıgı içinmi acaba .. bir haftada yarım milimden birazcıkın fazla uzadı kuaförümde diyor kürden önce sacıma boya yaptırmıştım bir gün önce ve uzamaya basladıgını söylüyor hoş ben pek fark edemiyorum .. bakalım sekizinci hafta sonucunda nasıl bir hal alıcak ..birde birinci kürümden sonra kasıntı yapmaya basladı bugün ikinci kürümden sonrada aynen tatlı tatlı kaşınıyor sac diplerim annemde diyorki kaşınması normal bu sacının canlanmaya basladıgını ve kürün etki ettiğini söylüyor dogrumudurki ...

Arkadaslar haftada kaç kez uyguluyorsunuz ? Ben bugün ilk defa uygulamaya başladım.. İcine badem yağı Hint yağı bemiks ve bepan ten kattım ,saclarım dibe kadar yanik ,Brezilya fonunyaptirayim dedim diplere kadar yaktı kadın meger Perma ilacı kullanmış...çabuk uzasın ve yanıkları kestireyim diye uğraşıyorum ,kesin sonuc için haftada bir mı iki kez mı yapayım cevaplarınız için teşekkürler....

Arkadaslar haftada kaç kez uyguluyorsunuz ? Ben bugün ilk defa uygulamaya başladım.. İcine badem yağı Hint yağı bemiks ve bepan ten kattım ,saclarım dibe kadar yanik ,Brezilya fonunyaptirayim dedim diplere kadar yaktı kadın meger Perma ilacı kullanmış...çabuk uzasın ve yanıkları kestireyim diye uğraşıyorum ,kesin sonuc için haftada bir mı iki kez mı yapayım cevaplarınız için teşekkürler....

haftada 1 kez yapıyorum canım ben sadece badem yağı bemiks ve çörekotu yağı katıyorum içine..

yanıksa uzaman zorlaşabilir...

bitkisel kürler deri üzerinde derin temizleme yaptığı için kaşıntı olabiliyor sorun olacağını sanmıyorum

merhaba japon gülü...yarın 7. kürümü yapacağım ama gözle görülür bir uzamam olmadı... bazı arkadaşlar dinlenme döneminde de uzama gördüklerini söylüyorlar.devam edeyim mi yoksa turplu suya mı geçsem vakit kaybetmeden :KK43:

sevgili japon gülü bir de devam edersem toplam 12 kür mü yapmalıyım? 3 aya tekabül etmesi açısından.
yoksa ağustos 13 te başladım mesela 13 kasıma kadar kaç kür olursa o kadar mı yapmalıyım??

japongülü sana özel mesaj atmıştım aynı msjdan bikaç tane gitmiş sanırım net kopmuştu kusura bakma:)))

sorun değil mesajlar illa tam kür sayısı önemli değil aslında ama ben üç ay denemiştim diğer bakıma geçmeyi düşünüyorsan da hemen başlama saçın dinlensin biraz

o uzamaya bi de ben şahit olabilseeemmm
olursun olursun öyle aklın hep saçlarında olmasın biraz unut saçlarını
benim sadece uçlarım yanık ama nefes alamadığı için yinede uzamam olmuyor canım.
neresi nefes alamıyor öyle şeymi olurmuş yahu uzaman olur sonradan olur saçç uzamıyor diye bir kayle yok

X