- 19 Eylül 2012
- 51
- 0
bende de koku yapmıyor. 3. kürüm bitti.
Arkadaslar haftada kaç kez uyguluyorsunuz ? Ben bugün ilk defa uygulamaya başladım.. İcine badem yağı Hint yağı bemiks ve bepan ten kattım ,saclarım dibe kadar yanik ,Brezilya fonunyaptirayim dedim diplere kadar yaktı kadın meger Perma ilacı kullanmış...çabuk uzasın ve yanıkları kestireyim diye uğraşıyorum ,kesin sonuc için haftada bir mı iki kez mı yapayım cevaplarınız için teşekkürler....
Arkadaslar haftada kaç kez uyguluyorsunuz ? Ben bugün ilk defa uygulamaya başladım.. İcine badem yağı Hint yağı bemiks ve bepan ten kattım ,saclarım dibe kadar yanik ,Brezilya fonunyaptirayim dedim diplere kadar yaktı kadın meger Perma ilacı kullanmış...çabuk uzasın ve yanıkları kestireyim diye uğraşıyorum ,kesin sonuc için haftada bir mı iki kez mı yapayım cevaplarınız için teşekkürler....
herkese selam iyi geceler
iyigeceler japongülü kaşınma normalmidir:))
kaşınma cildin hassasiyetiyle ilgili bir durum kepeklenme yapabilir bazı saç derisinde onlar içinde don durulama suyuna elma sirkesi katarsanız bu sorundan kurtulursunuz
japongülü sana özel mesaj atmıştım aynı msjdan bikaç tane gitmiş sanırım net kopmuştu kusura bakma:)))
sorun değil mesajlar illa tam kür sayısı önemli değil aslında ama ben üç ay denemiştim diğer bakıma geçmeyi düşünüyorsan da hemen başlama saçın dinlensin biraz
yanıksa uzaman zorlaşabilir...
Hayır yanık saçın uzaması zorlaşmaz sonucta sap dipten çıkıyor benimde yanık saçlarım vardı bu kür öylede bir uzatıyor ki yanık manık dinlemiyor.
Hayır yanık saçın uzaması zorlaşmaz sonucta sap dipten çıkıyor benimde yanık saçlarım vardı bu kür öylede bir uzatıyor ki yanık manık dinlemiyor.
rica ederim :) yardımcı olabildiysem mutlu olurum
olursun olursun öyle aklın hep saçlarında olmasın biraz unut saçlarınıo uzamaya bi de ben şahit olabilseeemmm
neresi nefes alamıyor öyle şeymi olurmuş yahu uzaman olur sonradan olur saçç uzamıyor diye bir kayle yokbenim sadece uçlarım yanık ama nefes alamadığı için yinede uzamam olmuyor canım.