saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu olduama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın
foto yüklesene canım
ben süt,balık ve brokoli gibi şeyler hiç tüketmedimkısacası beslenmeme dikkat etmedim. sütten başlayalım o zaman her gün mü içiyorsun belli bir zamanı yok mu?
Ben hergün süt içiyorum sabah akşam bazen günde bir bardak ama içiyorum, haftada bir kez balık, kışında brokoli alırım zaten bayılıyorum bak cnm çekti yiyorum birde ben onunda etkisi var folik asit vitamini alıyorum günde 1 tane cnm
foto yüklesene canım
ben evliyim şu anda babamlardayım abimin pc den giriyorum burda fotom yok eve gittiğimde ordan ayarlayıp yüklerim foto
Almanyada bemiks yok ne yapcaz biz
Ben hergün süt içiyorum sabah akşam bazen günde bir bardak ama içiyorum, haftada bir kez balık, kışında brokoli alırım zaten bayılıyorum bak cnm çekti yiyorum birde ben onunda etkisi var folik asit vitamini alıyorum günde 1 tane cnm
yarın süte başlıyorum o halde... folik asit vitamini nedir ilaç mı. markası var mı?
yarın süte başlıyorum o halde... folik asit vitamini nedir ilaç mı. markası var mı?
başlamışken mayalı süte başla canım bak ben 8.günümdeyim
folbiol genelde gebeliğe hazırlanan kişiler içer, alkolikler falan içer vitamin ilacı folik asit takviyesi yapıyor
Hem süt için yani kadınlar içmeli ilerde kemik erimesini önlüyor aaaaaaaa
ben içiyorum canım kahvaltıda 1 bardak gece yatmadanda 1 bardak mayalı :))
başlamışken mayalı süte başla canım bak ben 8.günümdeyim
ona korkuyorum canım ya zaten vermem gereken bir 8 kilo var dahada almaktan korkuyorum... fayda gördün mü mayalı sütten??
İç cnm a. olsun mayalı?
folbiol genelde gebeliğe hazırlanan kişiler içer, alkolikler falan içer vitamin ilacı folik asit takviyesi yapıyor
adı folbiol yani? sen nerden öğrendin canım saç için etkili olduğunu... küre başladığından beri kullandın mı?
başka bir topikte görmüştük canım saça ve cilde faydalıymışş 1 bardak süte 1 tatlı kaşığı maya karıştırıp içiyorum
adı folbiol yani? sen nerden öğrendin canım saç için etkili olduğunu... küre başladığından beri kullandın mı?
evt folbiol cnm bir int. aynen kadınlarla ilgili bir forumda okumuştum zaten o arada içiyordum isabet oldu bence etkisi var yani vitamin çünkü
Hadi ya kilodamı aldırıyor, ben zayıfladım da bende öyle yapayım cnm
kilo olayını hiç bilmiyorum canım kızlardan aldırıyor diyende var aldırmıyor diyende yani net bişey yok kilo konusunda ama mantıklı düşününce aldırabilir ben 8 gündür içiyorum 8günde bi fark görmedim:) gerçi kilo aldırdığını farketmem için çok erken ama :))
Nasıl yok ya koca almanyada bemix, sordun mu?
eczaneye sor ZSAEFMEAR aktar a sorduysan eğer diye söylüyorum
yok malsef kaldirilmis nedenini bilmiyorum internetden dahi siparis edilmiyor o derece yani