Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

haftada 1 yapıyoruz yani bu sinamekili olayı? 2güne 1 sanmıştım bende, iyiymiş o zaman

onun dışında şamuanımda çam terebenti esansi ve badem yağı vardı, birde sarımsak ekledim. hadi bakalım kazamız mübarek olsun

ilk kürümü ben de bugün yaptım, kafamda havlu ile oturuyorum. umarım faydasını çabucak görürüm

duşa girmeden bir iki saat önce şampuanımın yarısına bir diş sarımsak ekledim. allahım!! iğrenç koktu ya kokmuyor diyen arkadaşlar hangi şampuanın içine attılar söyleyebilirler mi? ben bioblas.a attım, sonuç çok kötü oldu

ben elidorun içine koydum evet kötü kokuyor ama bir kere sampuanlıyorum 5 dakika bekletiyorum arkasından mis kokulu glisin pempe renkte olan sampuanıyla iki kere yıkayorum ardından sac uclarına sac kremi koku die bişi kalmıyor ama kürdeki vitamin ofs resmen fışkırıyor

bemiksi direkt küre katmak gibi bi hata yaptım ben de. bir hafta çıkmıyor sanki kokusu, bir sonraki kür için menekşe yağı almayı planlıyorum. öbür türlü kokusu saçtan gitse bile sanki kafa derin terledikçe yeniden bemiks kokuyor. sarımsaklı şampuan olayı da içimi kaldırdı. bi süre uğraşmam. sanki düşündükçe kokusu burnuma geliyor. sürseydim muthelemen bahartlı doritos gibi dolanırdım ortada

gecen sali gunu basladim bende bu kure hatta sali gecesi desem daha dogru olur genelde geceleri sabaha karsi uyurum 11 bucuk gibi uyguladim kuru sabaha karsi uyumadan yikarim diye dusunuyordum sonra bi uyumusum sabah 10da kalkinca yikadim ins bi zarari olmaz

buna koptum valla desem...bende vitamin ampul gibi dolanıyorum ortalarda yıkadıkça çıkıyor ama inad ettim yapıcam eski saçlarımı istiyorum bennnnn (

daha önce deneyen arkadaslar 5 saat falan tutan olmuş sacında sanırım olmaz ama zaman gectikçe sac ucları yıpranma oluyormuş

buna koptum valla desem...bende vitamin ampul gibi dolanıyorum ortalarda yıkadıkça çıkıyor ama inad ettim yapıcam eski saçlarımı istiyorum bennnnn (

ben de çok pimanım kestirdiğime, iki kürek kemiğimin arasındaki saç şimdi boynumda. her zamanki gibi sinirimin kurbanı saçlarım oldu :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…