Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu oldu:KK49: ama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın

foto yüklesene canım

ben süt,balık ve brokoli gibi şeyler hiç tüketmedim :KK43: kısacası beslenmeme dikkat etmedim. sütten başlayalım o zaman her gün mü içiyorsun belli bir zamanı yok mu?

Ben hergün süt içiyorum sabah akşam bazen günde bir bardak ama içiyorum, haftada bir kez balık, kışında brokoli alırım zaten bayılıyorum bak cnm çekti yiyorum birde ben onunda etkisi var folik asit vitamini alıyorum günde 1 tane cnm

Ben hergün süt içiyorum sabah akşam bazen günde bir bardak ama içiyorum, haftada bir kez balık, kışında brokoli alırım zaten bayılıyorum bak cnm çekti yiyorum birde ben onunda etkisi var folik asit vitamini alıyorum günde 1 tane cnm

yarın süte başlıyorum o halde... folik asit vitamini nedir ilaç mı. markası var mı?

Hadi ya kilodamı aldırıyor, ben zayıfladım da bende öyle yapayım cnm

kilo olayını hiç bilmiyorum canım kızlardan aldırıyor diyende var aldırmıyor diyende yani net bişey yok kilo konusunda ama mantıklı düşününce aldırabilir ben 8 gündür içiyorum 8günde bi fark görmedim:) gerçi kilo aldırdığını farketmem için çok erken ama :))

kilo olayını hiç bilmiyorum canım kızlardan aldırıyor diyende var aldırmıyor diyende yani net bişey yok kilo konusunda ama mantıklı düşününce aldırabilir ben 8 gündür içiyorum 8günde bi fark görmedim:) gerçi kilo aldırdığını farketmem için çok erken ama :))

Hm tm cnm :KK49::KK49:

X