Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Yeniden düzenli bir şekilde kürü uygulamaya karar verdim. En son düzenli uygulamamda iyi bir uzama elde etmiştim, umarım bu sefer de faydalı olur. Sizlerle de paylaşırım sonuçları.
İlk kürümü dün yapmıştım, hadi hayırlısı. Şu an düzenli olarak uygulayan var mı kürü?

Bu da zamanında sinameki kürü ile 1,5 ayda elde ettiğim uzama. Elinizle kafa kısmını kapatıp sadece omuz ve sırt kısmına bakarsanız uzamayı daha net görürsünüz, fotolarda açı farklı olduğu için pek belli olmamış.

Son düzenleme:
tek bir saç teli bile haftada 1 cm kesnlikle uzamaz. imkansızdır.

Tek bir saç teli haftada bir cm uzarsa bütün saç haftada bir cm uzar zaten. Saç bütünüyle gelişen bir yapı.
Hem niye uzamasın? Ayda 10 cmden bahsetmiyoruz, 4 cmden bahsediyoruz. Bazı insanların hiç bir şey uygulamadan bu hızda uzarken biz saç derimizi besleyip, uyarıp niye uzamayı bu hıza ulaştıramayalım?

ben canım düzenli uyguluyorum şuan bugün 4.kürümü yaptm:)) sen cidden 6.küründe bu hale geldiyse benimde uzaması lazım artık

ben sinameki küründe kaşıntı olması normal diye biliyorum ark.lar? saç diplerini harekete geçirdiği için zaten oluyor o kaşıntı ben de yaptığm zman dipler inanılmaz kaşınıyo masajla yediriyorum sürekli...

gunaydin kizlar ben yeni takip etmeye basladim bu topigi v dun hemen sarimsakli sampuan yaptim sacima surdum sacimda fazla koku yok ama ev felaket kokuyo hele banyo nasil gecircem bu kokuyu ben yoksa kocisle papaz olucam:)

bugün ikinci kürüm uza saclarım uza..kızlar ikinci kürü yaptım ama su bemiks bir hafta boyunca kokusu sürdü hemde hergün banyo yaptıgım halde sanki durup durup sac diplerimden vitamin fışkırıyor sizdede öylemi oluyor acaba ??

evett canım vee çok çirkin bir koku her yıkadğımda kaç kez mis gibi bakım kremlerimi sürüyorum ama yok geçmiyor kokusu hiç bende tek ondan çok rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…