Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinemakinin suyunu mu kullanıyoruz yapraklarını mı kullanıyoruz ben onu anlamadım aslında :)
Köklerini ve ilkbaharda açan ilk yeşil filizlerini kullanıyoruz.
Nasıl yani anlamadım suyu değilde yapraklar mı kök diye birşey yazmıyordu
tek bir saç teli bile haftada 1 cm kesnlikle uzamaz. imkansızdır.
hanımefndı yaprakları suzup suyu kullanıyorsunuz
tek bir saç teli bile haftada 1 cm kesnlikle uzamaz. imkansızdır.
Yeniden düzenli bir şekilde kürü uygulamaya karar verdim. En son düzenli uygulamamda iyi bir uzama elde etmiştim, umarım bu sefer de faydalı olur. Sizlerle de paylaşırım sonuçları.
İlk kürümü dün yapmıştım, hadi hayırlısı. Şu an düzenli olarak uygulayan var mı kürü?
Bu da zamanında sinameki kürü ile 1,5 ayda elde ettiğim uzama. Elinizle kafa kısmını kapatıp sadece omuz ve sırt kısmına bakarsanız uzamayı daha net görürsünüz, fotolarda açı farklı olduğu için pek belli olmamış.
ben canım düzenli uyguluyorum şuan bugün 4.kürümü yaptm:)) sen cidden 6.küründe bu hale geldiyse benimde uzaması lazım artık
yaaa ben de istiyorum ben de 3. den sonra fark edermi artk iyice? perşembeye 3. kür olucakk
kafanda kür beklerken kaşıntı oluyorsa içindeki maddelerden birine alerjin olabilir o zaman. Yoksa yıkadıktan sonraki günler mi oluyor kaşıntı, eğer sonraki günler oluyorsa şampuan saç diplerinde kuruluk yapıyor olabilir.
herkeste farklı etki gösteriyor sanırım canım
yaa evet orası kesin
bugün ikinci kürüm uza saclarım uza..kızlar ikinci kürü yaptım ama su bemiks bir hafta boyunca kokusu sürdü hemde hergün banyo yaptıgım halde sanki durup durup sac diplerimden vitamin fışkırıyor sizdede öylemi oluyor acaba ??
evett canım vee çok çirkin bir koku her yıkadğımda kaç kez mis gibi bakım kremlerimi sürüyorum ama yok geçmiyor kokusu hiç bende tek ondan çok rahatsızım