Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

o zaman 12 ya da 3 ay hangisini seçersem farketmez diyorsun... peki dinlenme döneminde sonuç alabilir miyim uzamam olur mu?

alabilirsin tabi saç yapısı tabaka tabaka olduğu için bir müddet bakımın içeriğini içinde barındırır zaten o yüzden diyorum iki farklı bakım arasında ara verin diye ilkinin etkisi bitsin diye yoksa saç ve saçlı deri tepki verebilir

olursun olursun öyle aklın hep saçlarında olmasın biraz unut saçlarını

neresi nefes alamıyor öyle şeymi olurmuş yahu uzaman olur sonradan olur saçç uzamıyor diye bir kayle yok

benim uzuyor ama koparak kırılıyor...japongülü demişti ama kırıklarınızı aldırın diye...

alabilirsin tabi saç yapısı tabaka tabaka olduğu için bir müddet bakımın içeriğini içinde barındırır zaten o yüzden diyorum iki farklı bakım arasında ara verin diye ilkinin etkisi bitsin diye yoksa saç ve saçlı deri tepki verebilir

turplu suyu 2. ihtimal olarak düşünüyorum canım... neyse ben bi bitireyim 3 ayımı...
o zaman 3 ayı doldurmaya bakıcam kasım 13 gibi bitireyim diyorum?? çok mu olur yoksa ağustos 13te başlamıştım canım ben

ben 25 ağustosta kırıklarımı aldırdım 25 kasımda tekrar aldırcm 3 ayda bir çok azcıkta olsa kestiriyorumm

Son düzenleme:
saçın kırıkları alınırsa uzama hızlanır saç yapısı boru gibi dipten uzar ama uçtan hava alır ucu kapanınca tabi uzama zorlaşıyor

cnm benım saçlar yanmıstı kısacık kestırdım koptu hala bıle yanıklar vardı küre bır başladım şimdi sırtımın başlangıc izasında toplanıyor falan:nazar::nazar::nazar:

Bu konuyu okumalıyım diye girdim sayfa sayısı şok etti beni:KK70: Daha çücegi burununda üyeyim sanırım alışıcam:KK70: Benimde saçlarım uzamıyor ya:KK43: Haftada 1 cm uzasa ne mükkemmel olurdu

her neyse işte cnm kırık, yanık biliyorum anla:KK49:

senin ne kadar bir sürede uzadı kaç kür yaptın canım?

saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu oldu:KK49: ama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın

saçım toplanmıyordu düşün erkek saçı gibi bir kür yaptım yani 7-8 hafta falan uyguladım haftada bir kere sonra saçlarım uzadı uzadı baktım tokalar kullanmaya başladım mutlu oldum ben mutlu olunca saçlarımda mutlu oldu:KK49: ama beslenmeyede dikkat ettim balık, brokoli, süt bu tarz zengin yiceklerden yiyorum çok anladın cnm sade küre bırakmayın

ben süt,balık ve brokoli gibi şeyler hiç tüketmedim :KK43: kısacası beslenmeme dikkat etmedim. sütten başlayalım o zaman her gün mü içiyorsun belli bir zamanı yok mu?

X