Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

benimde çok dökülüyor
annemin de çok dökülüyormuş ama o yapmıyor kür falan
bu mevsimde çok dökülür falan dedi
bilemedim ki bende
sinamekiden mi yoksa mevsimden mi

cnm yazdıklarını okudumda çok üzüldüm bende sinemaki yapıyorum hatta 4. denememdi benimde ilk başta döküldü ama şimdi öle fazla değil ama dökülüyo yani bence mevsimdendir bu zamanlarda zaten dökülür saçlar sen korkma devam et bence...

sağol canım bende öyle düşünüyorum
daha öncede yapmıştım bu kürü
bu kadar çok dökülmemşti o zaman
sonuna kadar gidicem bırakmayı düşünmüyorum

bu hafta 6. olacak benimde .Birazdan uygulayacagim.Fakat ben uzama olarak hicbir fark goremiyorum sacimda.Genede zarar gelmez saclari parlatoyor.

kızlarr :))

2. kürümü bugün uyguladım :) saçım zaten uzundu ama denemekten de zarar gelmezdi.
ben uzamayı hissediyorum. fotograflarım sizin için :)

kusura bakmayın, öğrenci evi hali :)
bu arada, saçım için kullandığım ürünleri merak edenler olursa onları da fotoğraflarım..
kendi kendine uzamıyor kızlar, bakımlarla çok destekliyorum. bilginize :)

Son düzenleme:
-saçlarımı kesinlikle kuruyken taramıyorum, taramadan önce mutlaka gliss ya da durulanmayan krem kullanıyorum.
-30 günde ya da 45 günde 1 saçlarımı kestiriyorum.
-1 kere şampuanlıyorum, ardından kremleyip duruladıktan sonra 5 dakika maske uyguluyorum.
-saçım normalde hafif dalgalı fakat düzleştirici hiç kullanmıyorum sadece fönle kurutuyorum. (brezilya fönü var)
-haftada 1 sinameki (2 haftadır) ve haftada 1 saf zeytinyağı sürüyorum diplerine.
-krepe kesinlikle yapmıyorum. ve yatarken topluyorum.
-lavanta kürü kullanıyorum. haftada ya da 2 haftada 1

Saçlarım yumuşacık daha dün boyamama rağmen. Aslında bugün baya üşenerek yaptım ama güzel oldu. Mecitefendi Sarımsaklı Şampuan'dan da çok memnunum.Minicik dik dik saçlarım çıktı.Uzayacak,uzun ve gür saçlarım olacak.
Aslında ilk kestirir kestirmez arkadaşlarıma göstermek için çektiğim bir fotoğrafım var ama kafamı biraz yana eğmişim sizi yanıltmasın diye koymuyorum. Ama gerçekten uzama çok güzel farkedilir derecede.Dolgun,pasparlak saçlara sahibim

4.kür saçımda

slm arkadaslar uzun süredir bende bu konuyu takip ediyordum. benim sorumun belimde olan saçlarım kuaför gazabına ugradı boya sonucu yandı gitti ..neyse bende sil bastan yaptım enseme kadar kısacık kestirdim ve internet üzerinden basladım arastırmaya neler yapabilirm diye.on gün önce vitamin takviyesi içmeye medobiohtin içmeye başladım ve yanına gene takviye olarak ziinco.c.. daha sonra araştırırken kontesin bu kürünü buldum dün akşam birsürü karışımlar yapıp sacım sarılı sabah kadar bu konuyu yapılan acıklamaları soruları cevapları inceledim .. cokta hoşuma gitti en önce kontes arkadasımıza tşk ederim böyle sorunlarla bir ben değil bircok insan varmış meger sonuç alan arkadasların yorumlarınıda okudukça daha bi heves sardı beni.bu akşam ilk kürüm hadi bakalım rapunzelliğe geri dönüşmek istiyorum..artı sarımsaklı sampuanıda yaptım sac ucları için gliserinli suyuda saclarım suan yumusacık kurudugu halde nemli nemli bakalım sabah kalkınca ne hal alıcak ..

dün dördüncü kürü yaptım
ya bu sinamekiden sonra acayip kaşıntı oluyor
napıcam nasıl geçicek :26::26:

dün dördüncü kürü yaptım
ya bu sinamekiden sonra acayip kaşıntı oluyor
napıcam nasıl geçicek :26::26:

kafanda kür beklerken kaşıntı oluyorsa içindeki maddelerden birine alerjin olabilir o zaman. Yoksa yıkadıktan sonraki günler mi oluyor kaşıntı, eğer sonraki günler oluyorsa şampuan saç diplerinde kuruluk yapıyor olabilir.

kafamdayken kaşıntı olmuyor
ne zaman yıkıyorum saçım kuruyor işte o zaman özellkle ense bölgem feci kaşınıyor 2 gün boyunca

benimde iki gün kaşıntı oldu ve su bemiks felaket koktu kızlar terledikçe koktu sanki sacımdan vitamin fışkırdı
ama inatla devam edicem bırakmıcam kokar mokar tok tutar

Sarımsak, turp filan yapamam, ikisi de çok kötü kokuyor da sadece sinameki kürünü yapmam yeterli olur mu? Saçım sağlıklı uzar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…