- 18 Mayıs 2011
- 651
- 4
Kızlar dün akşam sinemaki kürümün 2.sini yaptım gece yorgundum yıkamak zor geldi folyo ile sarıp bone giyip uyudum sabah yıkadım şimdi çok fazla saçım döküldü. normalmi? ne zamana kadar dökülcek?
kızlar bi sorum olacakk sizce saçı hergün yıkamak saça zarar verir mi???
benim özellikle ense kısmım feci kaşınıyor
annem saçına her b*ku süre süre bitlendin sonunda diyor
benmde tepe kısmı kaşınıyor ben tepeye daha çok sürüyorm evt düşndmde şimdi... ama kendimi kandrmayım sen ense kısmına yoğun sürüyorsan tamam derim????? =)
ben kardeşimin eline veriyorum pamukla beraber o sürüyor masaj yapa yapa
bilemiyorum o yüzden canım
bugün tam 3 hafta oldu,4.kürüm saçımda şu an. saçlarımda 1 cm'i geçik uzama var çok mutluyum kızlar,arada makasla uçlardaki kırıkları da temizliyorum,inşallah böyle güzel giderrr :)
cnm uzaman var mı peki özü pamuğa gider. fısfıslı şişeyle dök ya da elne bi kaç damlatarak sür
acayip bi uzama var hemde inanamıyorum saçlarıma
saçlarım belimdeydi benim
kuaförün gazabına uğradım
kırıklarını aldırcaktım
bir karış gitti
böyle giderse giden kısmın yerine gelmesi an meselesi
Kızlar Saçlarım Acayip Dökülüyor O Canım gür saçlardan Eser Yok Şimdi Lütfen Yardım Edin
benimkiside çok dökülüyor ya
senin önceden de mi dökülüyordu
sinameki mi döktü?
Yok Canım ben Birşey Kullanmıyorum Nedense Bu sene Acayip Dökülüyor Genelde Bir Kaç tel Dökülürdü Bu Sene tutam Tutam dökülüyor Ne Oluyor Anlamadım
acayip bi uzama var hemde inanamıyorum saçlarıma
saçlarım belimdeydi benim
kuaförün gazabına uğradım
kırıklarını aldırcaktım
bir karış gitti
böyle giderse giden kısmın yerine gelmesi an meselesi
kızlar az önce 4.kürümü yıkadım saçlarım avuç avuç döküldü yıkarken,tararken de aynı şekilde,hiç böyle dökülmezdi. 4 saat beklettim,neyi yanlış yaptım ki :/ uzamasından da çok memnundum bırakmak istemiyorum ama bu kadar dökülme devam ederse bırakmak zorunda kalacağım
benmde çok dökülüyor canım 2.kürden beri falan. ama gürleşti ve ölü saçların döküldüğünü düşünüyorum ben. sende gürleşme yok mu
hadi ya neler uyguluyorsun anlatsana yoksa ben mi yanlış uyguluyorum?
özel günlerde mi yapıyorsun?
yanında hangi bakımları destekliyorsun?
kızlar az önce 4.kürümü yıkadım saçlarım avuç avuç döküldü yıkarken,tararken de aynı şekilde,hiç böyle dökülmezdi. 4 saat beklettim,neyi yanlış yaptım ki :/ uzamasından da çok memnundum bırakmak istemiyorum ama bu kadar dökülme devam ederse bırakmak zorunda kalacağım