Sarımsaklı şampuan kullanıyorum,dökülmem sıfır kızlar. Yani olması gerekenden aşırı bir dökülme söz konusu değil
zigavusmu kullanıyosun canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sarımsaklı şampuan kullanıyorum,dökülmem sıfır kızlar. Yani olması gerekenden aşırı bir dökülme söz konusu değil
zigavusmu kullanıyosun canım?
benimde çok dökülüyor
annemin de çok dökülüyormuş ama o yapmıyor kür falan
bu mevsimde çok dökülür falan dedi
bilemedim ki bende
sinamekiden mi yoksa mevsimden mi
cnm yazdıklarını okudumda çok üzüldüm bende sinemaki yapıyorum hatta 4. denememdi benimde ilk başta döküldü ama şimdi öle fazla değil ama dökülüyo yani bence mevsimdendir bu zamanlarda zaten dökülür saçlar sen korkma devam et bence...
kusura bakmayın, öğrenci evi hali :)
bu arada, saçım için kullandığım ürünleri merak edenler olursa onları da fotoğraflarım..
kendi kendine uzamıyor kızlar, bakımlarla çok destekliyorum. bilginize :)
Eki Görüntüle 511559
4.kür saçımda
dün dördüncü kürü yaptım
ya bu sinamekiden sonra acayip kaşıntı oluyor
napıcam nasıl geçicek :26::26:
dün dördüncü kürü yaptım
ya bu sinamekiden sonra acayip kaşıntı oluyor
napıcam nasıl geçicek :26::26:
kafanda kür beklerken kaşıntı oluyorsa içindeki maddelerden birine alerjin olabilir o zaman. Yoksa yıkadıktan sonraki günler mi oluyor kaşıntı, eğer sonraki günler oluyorsa şampuan saç diplerinde kuruluk yapıyor olabilir.
saol canımm bende kaldığım yerden devam ediyim bunların yanında turplu suyuda yapsam çok yorarmıyım acaba saçlarımıı...saçarın çok güzel uzamış buarada tütütü maşallah :teytey:
Sarımsak, turp filan yapamam, ikisi de çok kötü kokuyor da sadece sinameki kürünü yapmam yeterli olur mu? Saçım sağlıklı uzar mı?