Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

uzamıyo benim saçlarım 3 ay düzenli olarak her hafta çarş. bu sinameki kürünü uyguladım ama uzamıyoooo napıcam ben :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

uzamıyo benim saçlarım 3 ay düzenli olarak her hafta çarş. bu sinameki kürünü uyguladım ama uzamıyoooo napıcam ben :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ilk kez sonuç alamayan birini duydum benimde zor uzuyor 2.kez uyguladım şuan bu küre çok ümit bağlamıştım ya uzamazsa benimde diye korktum şuan

ilk kez sonuç alamayan birini duydum benimde zor uzuyor 2.kez uyguladım şuan bu küre çok ümit bağlamıştım ya uzamazsa benimde diye korktum şuan

canım benim saçlarım okadar işlem gördükü (boya,röfle,platin.maşa,düzleştirici) uzamaması normal die düşünüyorum sana belki iyi gelirrrrr.. ahh doğal kendi saçlarım olacaktıı eminin işe yarardı ama bende bi değişiklik olmadı

benimkide öyle canım ani renk değişiklikleri bian kızıl yapıp sıkılıp koyu yaptım aktı sarıya döndü düzleştirici maşa benimde aynı şekilde uzundu ama yıpranıktı çok kestirdim düzelsin diye pek etki etmedi uçlar hep aynı hep aynı

Saçlarının uzamaması için elinden geleni bahaneyi hazırlamışsın ki neden uzasınlar.Önce inanman gerek ve uzun olduklarını düşünmen,hissetmen gerek.Çok işlem gördü zaten uzamazlar dersen ben de uzamam şekerim.İnan biraz...

teşekküler motivene....

bi özendim rengarenk her rengi denedim bende şimdi okadar pişmanım ki negüzel saçlarım ve rengim vardı parlak sağlıklı şimdi cansız cılızz sığır iliği die de bi kür var bende sinamekiden sonra onu da dene derim benim çok gürleştirmişti canlandırmıştı geçen sene bende başlıycam tekrardan yakında

bende her gün yıkıyorum hergün yıkamak uzatır diyende var saçın kendi yağına ihtiyacı var hergün yıkanmaz diyende var en iyisi hiçbirine inanmamak ne zaman istiosan o zaman yıkamak

evet cnm ondan sordum bende kafam karıştıı.. ben yaz kış hergün duş alıyorum nasıl dayanırım bilmiyorum ama kışın bunu deniycem bikaç gün yıkamıycam saçımı bakalım ozaman diri gözükecekler mi ?? ah bu saçlar kafayı yedim inan bana 10 dk bi banyoya gidip saçlarıma ayna tutup arkadan görüntüsüne bakıyorum uzadı mı? bukleler yerine geldimi? şeytan diyor bazen git kazıt ama hemen uzamıyor ki bu saçtaaa kazıtsanda 3 aya beline inse hiç düşünmem vallahiii

benm kaşınıyor 2 gndr ama kaşımadanda durabliyorm yani o kadr ileri boyutta değil =) ben zeytinyağı yumurta yapmştm ondan olalr diye düşnmştm ama

benim özellikle ense kısmım feci kaşınıyor
annem saçına her b*ku süre süre bitlendin sonunda diyor

Kızlar dün akşam sinemaki kürümün 2.sini yaptım gece yorgundum yıkamak zor geldi folyo ile sarıp bone giyip uyudum sabah yıkadım şimdi çok fazla saçım döküldü. normalmi? ne zamana kadar dökülcek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…