Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Kızlar dün akşam sinemaki kürümün 2.sini yaptım gece yorgundum yıkamak zor geldi folyo ile sarıp bone giyip uyudum sabah yıkadım şimdi çok fazla saçım döküldü. normalmi? ne zamana kadar dökülcek?

ilk başlarda dökülme normal canım ölü saçlar gidiyo bildiğim kadarıyla ama bence daha az beklet

benim özellikle ense kısmım feci kaşınıyor
annem saçına her b*ku süre süre bitlendin sonunda diyor :KK52::KK52::KK52:

benmde tepe kısmı kaşınıyor ben tepeye daha çok sürüyorm evt düşndmde şimdi... ama kendimi kandrmayım sen ense kısmına yoğun sürüyorsan tamam derim????? =)

kızlar ya şampuana bephanten ve evigen katan kızlar var ne kdr şampuana ne kdr katıyoruz?? bir de onlar 5li mi paketten çıkıyor diğerleri ne işimize yarıcak 1 tane katsak... uff çok karışık

benmde tepe kısmı kaşınıyor ben tepeye daha çok sürüyorm evt düşndmde şimdi... ama kendimi kandrmayım sen ense kısmına yoğun sürüyorsan tamam derim????? =)

ben kardeşimin eline veriyorum pamukla beraber o sürüyor masaj yapa yapa
bilemiyorum o yüzden canım :KK52:

bugün tam 3 hafta oldu,4.kürüm saçımda şu an. saçlarımda 1 cm'i geçik uzama var çok mutluyum kızlar,arada makasla uçlardaki kırıkları da temizliyorum,inşallah böyle güzel giderrr :)

bugün tam 3 hafta oldu,4.kürüm saçımda şu an. saçlarımda 1 cm'i geçik uzama var çok mutluyum kızlar,arada makasla uçlardaki kırıkları da temizliyorum,inşallah böyle güzel giderrr :)

bende makasla arada alıorm cnm. bnm saçım hep yarınde sayardı çok yorduğum için. şu anda ne kdr uzadı blmiorm ama yernde saymadığı kesin gibi gelio bana :nazar:

cnm uzaman var mı peki özü pamuğa gider. fısfıslı şişeyle dök ya da elne bi kaç damlatarak sür

acayip bi uzama var hemde inanamıyorum saçlarıma
saçlarım belimdeydi benim
kuaförün gazabına uğradım
kırıklarını aldırcaktım
bir karış gitti
böyle giderse giden kısmın yerine gelmesi an meselesi :21::21:

kırıklarını aldırcaktım
bir karış gitti

Kızlar Saçlarım Acayip Dökülüyor O Canım gür saçlardan Eser Yok Şimdi Lütfen Yardım Edin :KK43:

kızlar az önce 4.kürümü yıkadım saçlarım avuç avuç döküldü yıkarken,tararken de aynı şekilde,hiç böyle dökülmezdi. 4 saat beklettim,neyi yanlış yaptım ki :/ uzamasından da çok memnundum bırakmak istemiyorum ama bu kadar dökülme devam ederse bırakmak zorunda kalacağım

kırıklarını aldırcaktım
bir karış gitti

hadi ya neler uyguluyorsun anlatsana yoksa ben mi yanlış uyguluyorum?
özel günlerde mi yapıyorsun?
yanında hangi bakımları destekliyorsun?

kızlar az önce 4.kürümü yıkadım saçlarım avuç avuç döküldü yıkarken,tararken de aynı şekilde,hiç böyle dökülmezdi. 4 saat beklettim,neyi yanlış yaptım ki :/ uzamasından da çok memnundum bırakmak istemiyorum ama bu kadar dökülme devam ederse bırakmak zorunda kalacağım

benmde çok dökülüyor canım 2.kürden beri falan. ama gürleşti ve ölü saçların döküldüğünü düşünüyorum ben. sende gürleşme yok mu

hadi ya neler uyguluyorsun anlatsana yoksa ben mi yanlış uyguluyorum?
özel günlerde mi yapıyorsun?
yanında hangi bakımları destekliyorsun?

sinamekiyi haftada bir yapıyorum işte normal
birde mecitefendi saç bakım yağını aldım
onu kullanıyorum haftada birde
şampuan olarakta sarımsaklı sampuanı kullanıyorum
yalnız kokusuna dayanamam diye hazır aldım
onun markasıda mecitefendi

benimde çok dökülüyor :KK50:
annemin de çok dökülüyormuş ama o yapmıyor kür falan
bu mevsimde çok dökülür falan dedi
bilemedim ki bende
sinamekiden mi yoksa mevsimden mi

X