bugün saç diplerim acayip kaşındı :44:
böyle bir sorun yaşayan var mı
canım kaçıncı uygulayışındıı? ben 2yi yaptım şuan ama duyduğuma göre kaşınma uzama belirtisiymiş diğer topiklerde öyle yazıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzamıyo benim saçlarım 3 ay düzenli olarak her hafta çarş. bu sinameki kürünü uyguladım ama uzamıyoooo napıcam ben :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ilk kez sonuç alamayan birini duydum benimde zor uzuyor 2.kez uyguladım şuan bu küre çok ümit bağlamıştım ya uzamazsa benimde diye korktum şuan
canım benim saçlarım okadar işlem gördükü (boya,röfle,platin.maşa,düzleştirici) uzamaması normal die düşünüyorum sana belki iyi gelirrrrr.. ahh doğal kendi saçlarım olacaktıı eminin işe yarardı ama bende bi değişiklik olmadı
canım benim saçlarım okadar işlem gördükü (boya,röfle,platin.maşa,düzleştirici) uzamaması normal die düşünüyorum sana belki iyi gelirrrrr.. ahh doğal kendi saçlarım olacaktıı eminin işe yarardı ama bende bi değişiklik olmadı
Saçlarının uzamaması için elinden geleni bahaneyi hazırlamışsın ki neden uzasınlar.Önce inanman gerek ve uzun olduklarını düşünmen,hissetmen gerek.Çok işlem gördü zaten uzamazlar dersen ben de uzamam şekerim.İnan biraz...
benimkide öyle canım ani renk değişiklikleri bian kızıl yapıp sıkılıp koyu yaptım aktı sarıya döndü düzleştirici maşa benimde aynı şekilde uzundu ama yıpranıktı çok kestirdim düzelsin diye pek etki etmedi uçlar hep aynı hep aynı
ilk kez sonuç alamayan birini duydum benimde zor uzuyor 2.kez uyguladım şuan bu küre çok ümit bağlamıştım ya uzamazsa benimde diye korktum şuan
kızlar bi sorum olacakk sizce saçı hergün yıkamak saça zarar verir mi???
kurutuyor diye duydum ama o şeklde uzatanda var. sende mi öyle uzatacaksın
kurutuyor diye duydum ama o şeklde uzatanda var. sende mi öyle uzatacaksın
uzatmak için değilde zayıf ve cılızlığının sebebi hergün yıkıyor olmam olabilir mi die düşündüm
kızlar bi sorum olacakk sizce saçı hergün yıkamak saça zarar verir mi???
bende her gün yıkıyorum hergün yıkamak uzatır diyende var saçın kendi yağına ihtiyacı var hergün yıkanmaz diyende var en iyisi hiçbirine inanmamak ne zaman istiosan o zaman yıkamak
canım kaçıncı uygulayışındıı? ben 2yi yaptım şuan ama duyduğuma göre kaşınma uzama belirtisiymiş diğer topiklerde öyle yazıyor
benm kaşınıyor 2 gndr ama kaşımadanda durabliyorm yani o kadr ileri boyutta değil =) ben zeytinyağı yumurta yapmştm ondan olalr diye düşnmştm ama