- 23 Ağustos 2012
- 19
- 0
ayy kıyamam ya bekle bakalım sakın bırakmayın dior sayfanın başında belki seninki birden uzar bellimi olur.üzülme olmadı kaynak taktır :)
ya benim sorum olucak yapanların kafası kaşınıomu benm sürdükten sonra çok kaşınıo bi 10 dk filan sonra geçio banyo yaptıktan sonra gene kaşınıo bitli gibi :) normalmi bu öle olunca işe yario dio annem ama nebilim
ya benim sorum olucak yapanların kafası kaşınıomu benm sürdükten sonra çok kaşınıo bi 10 dk filan sonra geçio banyo yaptıktan sonra gene kaşınıo bitli gibi :) normalmi bu öle olunca işe yario dio annem ama nebilim
o kaşınmadan korkma sebebini öğrenince hep kaşınsın diceksin sebebiyse saçların uzuyoda ondan akıllım...iyi yani ...saç normalinden daha hızlı uzadığı için kaşınıyo....
Ya kaynak taktirmak istemiyorum saclarim zaten rofleden yipranmis durumda kaynak dahada yipratir diye dusunuyorum hem dogal en guzeli bence:) sabirla yapicam kuru inaniyorum uzuyacak:))
kizlaaar bana bemiks ampullerin fiyatini soylermisiniz arkadasima siparis vericem ben yurtdisindayim simdi
4 liraya aldım geçen hafta tatlım
bemiks ampul dersen anlar canımm :)yardimci oldugun icin tsk ederim canm birde eczaneden bemiks ampul deyince anliyorlarmi baska bisey demek gerekiyormu
kizlar birde sampuaninizin icine kendiniz mi atiyorsunuz sarimsaklari yoksa hazir sarimsakli sampuanlardanmi aliyorsunuz cunku ben hic sevmem sarimsagi nasil yapsam bilemedim
inan ben de fotoları görünceye kdr böyle net uzama oldğunu farketmemiştm.sürekli foto çekiyordum ama ilki ile sonuncusuna aynı sayfada bakmamştm hiç :roflol:
benim saclarım zaten cabuk uzuyor fakat cabuk kırılıyor . zeytin yagı sürsem nasıl olur ?