Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar şu anda 3.kürüm kafamda 2.haftada ölçtüm ve 2cm yzamış olduğunu gördüm ve çoook mutlu oldum ohhhh beeee.....aynen devammmm...sanırım hesaplarıma göre kurban bayramına kadar 1. turu tamamlicam...bakalım ortalama bi 10 cm uzama bekliyorum inşşşş........

şuan sinemakiyi bi çay bardağı suda kaynatıp süzdüm ılımasını bekliyorum bu karışımı diplere sürücez dimi?

cnm neti yenni açtım ve yazıını yeni gördüm geçde olsa yazıyorum ewet diplere tamamen sürdükten sonrada kalanı tüm saçlarına yedir...

saçları biraz kurutuyormuş bunun için ek bişey yapıyormusun canım

hayır canım sarımsaklı şampuan aldım aktardan mecitefendi sarımsaklı şampuanını
yumuşacık ve hacimli yapıyor saçlarımı. ihtiyacım yok dersen glissin spreyleri var onları deneyebilirsin
yada şampuanının içine bir kaşık bal katabilirsin

bende şuan 4.kürümü uyguluyorum pek bi değişiklik yok gibi ama lütfen olsun ya saçlarımı acaip kafama takmış durumdayım hayatımda bi kere bile belime inmedi saçlarım umarım bu kür işe yarar ve saçlarımı belimde görebilirim

Taaaaaaaaaaaa ilk sayfada yazıyor.Biraz araştırmanızı öneririm.Soruyu sorup cevabı beklemek daha kolay tabii...

ayy kıyamam ya bekle bakalım sakın bırakmayın dior sayfanın başında belki seninki birden uzar bellimi olur.üzülme olmadı kaynak taktır :)

ya benim sorum olucak yapanların kafası kaşınıomu benm sürdükten sonra çok kaşınıo bi 10 dk filan sonra geçio banyo yaptıktan sonra gene kaşınıo bitli gibi :) normalmi bu öle olunca işe yario dio annem ama nebilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…