Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ayy kıyamam ya bekle bakalım sakın bırakmayın dior sayfanın başında belki seninki birden uzar bellimi olur.üzülme olmadı kaynak taktır :)

Ya kaynak taktirmak istemiyorum saclarim zaten rofleden yipranmis durumda kaynak dahada yipratir diye dusunuyorum hem dogal en guzeli bence:) sabirla yapicam kuru inaniyorum uzuyacak:))

ya benim sorum olucak yapanların kafası kaşınıomu benm sürdükten sonra çok kaşınıo bi 10 dk filan sonra geçio banyo yaptıktan sonra gene kaşınıo bitli gibi :) normalmi bu öle olunca işe yario dio annem ama nebilim

Tam olarak bilemicem canim ama bende kasinma olmuyor, kisiden kisiye degisiyor etkileri belki kürün etki ettiginin gostergesidir uzun sureli bi kasinma olmuyosa dert etme bence...

ya benim sorum olucak yapanların kafası kaşınıomu benm sürdükten sonra çok kaşınıo bi 10 dk filan sonra geçio banyo yaptıktan sonra gene kaşınıo bitli gibi :) normalmi bu öle olunca işe yario dio annem ama nebilim

o kaşınmadan korkma sebebini öğrenince hep kaşınsın diceksin sebebiyse saçların uzuyoda ondan akıllım...iyi yani ...saç normalinden daha hızlı uzadığı için kaşınıyo....

bende sinameki kürünü uyguluyorum yaa ahh darısı benim başıma inşallah, ama çok sabırsızım ben ya bilsem böyle olcağını her hafta yaparım ama bakalım daha birşey demek için erken tabii sonuç ne olacak merak ediyorum...

o kaşınmadan korkma sebebini öğrenince hep kaşınsın diceksin sebebiyse saçların uzuyoda ondan akıllım...iyi yani ...saç normalinden daha hızlı uzadığı için kaşınıyo....

oooohhhh sefaam olsunn ozaman :)walla hergun yapasım geldi hee şimdi ah bide turplar cıkıwerse

Ya kaynak taktirmak istemiyorum saclarim zaten rofleden yipranmis durumda kaynak dahada yipratir diye dusunuyorum hem dogal en guzeli bence:) sabirla yapicam kuru inaniyorum uzuyacak:))

bende ergenlik dönemimde o popoya kadar saçın zewkini yaşadım.ama sarı beni mahfetti şimdi tekrar uzatmaya çalışiorum kaynaktan sonra,sıkıldım onlardan ya kendi saçlarımı özledim..yıpratmıo canım saçları asine pisikolojini düzeltir hatta hazzın en doyum noktasına ulaşiosun saçlarını sawurdukça heleki maşa yaptıkça :)) ama tabi doğallık gibiside yok:KK66:

dün 3.kürümü yaptım :KK3:
acayip hızlı uzuyor kahküllerimden anlıyorum :KK52::KK52:
keşke resim çekseydimm

kizlaaar bana bemiks ampullerin fiyatini soylermisiniz arkadasima siparis vericem ben yurtdisindayim simdi :KK43:

bende bu kürü denemek istiyorum fakat dökülme ihtimali beni çok korkutuyo:KK30:.kel kalmaktansa kısa saclı kalmayı tercih ederim:KK31:

canımcımlarımmmmmmmmmmmm :KK6:
yarın 3. haftam ve mutluyum. sarımsaklı şampuan aldım mecitefendinin :)):)
onu da kullanıyorum ve çok memnunum küçük küçük saçlar dikilmeye başladı :)
ve saçlarımda uzama olduğunu farkettim saçlarımı bir cinnetle 17 ağustosta kısacık kestirmiştim şimdi kürek kemiklerime değmeye başladı
artı olarak geçen hafta zeytinyağı+yumurta kürüne de başladım. saçlarım hacimli ve pasparlaakk
kızlar çok memnunum umarım yine mızıkçılık yapıp da bırakmam.
defter tutuyorum kendime bütün tarihlerimi yazdım,iki kürün de. sarımsaklı şampuanı her banyoda kullanıyorum 0 koku :KK16:
missleer gibi cici cici çıkıyoruumm :KK14: sinameki büyük bi mucize :KK54:

bu arada kızlar herşeyden önce yediklerinize dikkat etmelisiniz. havuç falan yerseniz içten de beslemiş olursunuz ben öyle yapıyorum :)

kizlar birde sampuaninizin icine kendiniz mi atiyorsunuz sarimsaklari yoksa hazir sarimsakli sampuanlardanmi aliyorsunuz cunku ben hic sevmem sarimsagi nasil yapsam bilemedim :KK50:

yardimci oldugun icin tsk ederim canm birde eczaneden bemiks ampul deyince anliyorlarmi baska bisey demek gerekiyormu
bemiks ampul dersen anlar canımm :)
kizlar birde sampuaninizin icine kendiniz mi atiyorsunuz sarimsaklari yoksa hazir sarimsakli sampuanlardanmi aliyorsunuz cunku ben hic sevmem sarimsagi nasil yapsam bilemedim :KK50:

öyle de yapılabiliyo şampuan da alınabiliyo aktardan. hazır şampuanlar güzel kokuyor sarımsak gibi değil :KK16:

kızlar 3.haftamdayım ve 5 dakika öncee saçlarıma sürdüm yine sinamekimi :) bu arada bu hafta bereketli geldi yahu,önceden daha az oluyordu şimdi daha fazla döküldü saçlarıma. bol bol sinameki oldu :KK16:

X