- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
Tatlı badem yağı normal badem yağı mı oluyor? Ben şimdi malzemeleri alıp geldim. Tatlı badem yağı demiştim ama eve gelince farkettim şişenin üzerinde "Badem Yağı" yazıyor. Doğru mu acaba yoksa özellikle "Tatlı Badem Yağı" mı yazacak?
Teşekkür ederim bnnu, kokladım ve tatlı olduğuna karar verdim, şimdi saçımda bekliyorum heyecanlandım
Kürün güzel kokması için hindistan cevizi yağı da almıştım ama tamamen kokusuzmuş =( Ama saçı besleyici yönü de varmış, yani öyle okumuştum, umarım faydası olur.
1-2 avuç kadar sinameki, badem yağı ve hindistan cevizi yağı aldım, 26 tl tuttu. Çok şaşırdım oysa ki bu sayfalarda biryerde bunların ucuz olduğunu okumuştum =(
Ben hepsini istedikten sonra toplam fiyatı sordum, 26 dedi. O raddeye gelmişken de almıyorum diyip çıkamadım :2: Ayrı ayrı fiyatları ne kadar acaba. Şu an Aydın'dayım sanırım burada sınırlı olduğu için pahalı.
Daha önce de İstanbul'da saçlarımın uçlarından sadece 1 cm kırıklarını aldırmıştım, fiyatı kestirdikten sonra öğrendim 35miş şok oldum ödeyip çıktım mecbur1 cm kısaltmak ya da uzatmak bana nedense hep pahalıya patlıyor şanssız mıyım ne :26:
Ben hepsini istedikten sonra toplam fiyatı sordum, 26 dedi. O raddeye gelmişken de almıyorum diyip çıkamadım :2: Ayrı ayrı fiyatları ne kadar acaba. Şu an Aydın'dayım sanırım burada sınırlı olduğu için pahalı.
Daha önce de İstanbul'da saçlarımın uçlarından sadece 1 cm kırıklarını aldırmıştım, fiyatı kestirdikten sonra öğrendim 35miş şok oldum ödeyip çıktım mecbur1 cm kısaltmak ya da uzatmak bana nedense hep pahalıya patlıyor şanssız mıyım ne :26:
selam kizlar topigi bir suredir takip ediyorum bisey sorcam size.Saclarim cabuk uzar benim ki omuz hizasinda seviyorum ben daha fazla uzamasina gerek yok.Fakat kahkul sorunum var sadece kahkullerime uygulasam sonuc alabilirmiyim acaba?Son olarakta benim saclarim bakir renginde degisiklik olurmu acaba
Daha şimdiden saçlarımdaki değişikliği hissettim, belki de psikolojikKürü bir defa uyguladım, sarımsaklı şampuanı da 3 defa uyguladım. Normalde saç diplerim 1 günde yağlanır ama uçları da aşırı kurudur, resmen ot gibi. Sanki badem yağı saçımı biraz yumuşattı gibi, ama malesef yağlandırıyor saçımı. Bir de sarımsaklı şampuan ne kadar kötü kokuyormuş öyle, 1 gün geçmiyor kafamdan koku :2: Gliss falan kullanmak istemiyorum saçım çok narindir hemen yıpranır, ne düzleştirici ne fön ne de kozmetik bakım kremleri kullanmıyorum. Sirkeyle duruladım koku gitsin diye ama bu sefer de sirke kokusu daha kötü geldi. Neyse yazın hazır evdeyken uygulayım uygulayabildiğim kadar
sarımsağı rendeledikten sonra bir tabağın içinde menekşe yağıyla iyice eziyorum ben. sarımsak yağı emdikce tekrar katıyorum eziyorum ve bu şekilde şampuana katıyorum. şimdiye kadar koku falan hissetmedim hiç. hatta koklattım başkalarına kokuyomu sarımsak diye, kımse rahatsız olmadı. bence bir de böyle dene.menekşe yağının hoş bir kokusu var.hatta bugun çilek aroması aldım. yağ şeklinde ama aroma diye geçiyor.çoook şeker bir kokusu var.bunuda denıycem yeni şampuanıma sarımsak katarken.
aynı benim saçlarım tarif edilmiş resmenuçları gerçekten çoooooooook kuru.Kontesin formülüyle bemix sinameki gliserin çılgınlığını başlatmış bulunuyorum
Daha ilk kürümü yaptım geçenlerde.Gliserinliyide aklıma geldikçe fıslatıyorum ama pek işe yaramıyor gibime geldi :/
bu saçlarımdaki kuruluk için extra ne yapabilirm:26: sanki sadece bunlar yetmeyecek gibi.Doyuramıyorum bu saçlarımı ahhh ahh
Aromatik koku olarak hindistan cevizi almıştım, oysa ki satıcı önermişti ama tamamen kokusuz. Burada çok pahalı İstanbul'a gidince başka bir koku alacağım artık. Senin dediğin gibi deneyim bakalım.
Dipleri çok yağlı olduğu için ben uçlarına da bakım uygulamıyorum. Sabah yıkıyorum akşama yağlanıyorlar. Bi de extra bakım yapsam ne halde olurlar :26: Ama sinamekili kür uçlara da iyi geliyor, yeterli bence
Aromatik koku olarak hindistan cevizi almıştım, oysa ki satıcı önermişti ama tamamen kokusuz. Burada çok pahalı İstanbul'a gidince başka bir koku alacağım artık. Senin dediğin gibi deneyim bakalım.