Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

tek kelimeyle muthişş ve inanılmaz derecede mukemmel :KK52: eve döndüğüm de ilk işim bu küre başlamak olucak tesekkurler. . .(umarım bende ise yarar, kuaförlern deyimiyle benim sacım ruzgar esse kırılırmıs bu yuzden uzama oluyor fakat farkedlmiyormus:KK43: ) bu kürü uygularken maşaydı düzlestiriciydi bu tarz islemlerden kacındın mı peki ?

ayda 1 belki kullandım belki kullanmadım:KK17:

ayda 1 belki kullandım belki kullanmadım:KK17:

walla bu konuda takdir ediyorum seni napalım bizim böyle saçımız yok ki
düzleştiricim olmadan asla :))) ya da saç jolesiyle kıvırcık işte illa işlem görecek,
bepanthene de katıyorum ben küre ,ayangül sağolsun onun tarihlerinde de kırıkları alıyorum
sadede geliyorum bu kür süper :KK52:

off kızlar bende saç maduruyum :KK14: eskiden çok gür saçlarım vardı ve uzundu, fakat her ergen gibi bende lisede saçlarımla oynadım su dalgası yaptırıcamda yaptırıcam diye tutturdum yaptırmaz olaydım :18: adam o güzelim saçlarımı yaktı ve birdaha asla düzelmedi 10 sene geçti yinede tık yok dr a da gittim denemediğimde kalmadı ama yok... kedi kuyruğu gibi resmen saçlarım ve yapısıda bozuldu inceldi telleri. saçlarımı uzatamıyorum uzatsam nolucak çok az :KK14: tatilden yeni geldim ve ordada saçlarım iyice kötü oldu uçları yani bende kısacık kestirdim :26: şimdi bu tarifi uygulamaya başlıycam ve umarım bende sizin gibi bi sonuç alabilirm gerçi hava çok sıcak malum o yüzden sarımsağı yapmayacağım ekim kasım gibi başlarım onada

kızlar banada bir öneride bulunun saçlarım düz ince telli kırılıyor dökülüyor ne yapmam lazım ki??
burası saç uzatma ve bakım topiği dökülme broblemi için diğer topiklere baktın mı

off kızlar bende saç maduruyum :KK14: eskiden çok gür saçlarım vardı ve uzundu, fakat her ergen gibi bende lisede saçlarımla oynadım su dalgası yaptırıcamda yaptırıcam diye tutturdum yaptırmaz olaydım :18: adam o güzelim saçlarımı yaktı ve birdaha asla düzelmedi 10 sene geçti yinede tık yok dr a da gittim denemediğimde kalmadı ama yok... kedi kuyruğu gibi resmen saçlarım ve yapısıda bozuldu inceldi telleri. saçlarımı uzatamıyorum uzatsam nolucak çok az :KK14: tatilden yeni geldim ve ordada saçlarım iyice kötü oldu uçları yani bende kısacık kestirdim :26: şimdi bu tarifi uygulamaya başlıycam ve umarım bende sizin gibi bi sonuç alabilirm gerçi hava çok sıcak malum o yüzden sarımsağı yapmayacağım ekim kasım gibi başlarım onada

sarmısağı ben de kullanmıyorum sadece bu kür yetiyor düzenli kullanmanı tavsiye ederim arkadaşlarım bana hep sorarlar o kadar düzleştiriyorsun ama saçların çok sağlıklı gözüküyor nasıl yapıyorsun die ,,, ben de KONTEEESSS diyorum hehe :KK52:

bende sinamekili karısımı yapıyoprum içine de vitaminler dısında bir cok yag koyuyorum.Haftada iki defa yapıyorum.Her hafta uzamayı görüyorum boya var saçımda diplerden belli oluyor.Yeni sarmısaklı sampuan da aldım ama içine katmak istemiyorum çürür çok kokar gibi geliyor bana o yüzden yıkarken saçımı sampuanlarken rendelenmiş sarmısakla elimde karıstırıp sampuanlayayım diyorum olur mu sizce

kokulu yağları şampuana değil sinemaki karışımına da katabilirsin ben çilek yağını katıyordum gayette hoştu şimdi de yasemin yağı katıyorum , bemiks t.badem yağı ve sinemaki karışımına ilave olarak kokulu yağları katabilirsin,
bir de bunun dışında glissin spreyleri var sana uygun olani seçip kürden sonra ıslak yada kuru saçına sıkabilrsin kötü koku falan kalmıo hatta rüzgarda mis gibi kokuo :KK9:

sağol canım denerim mutlaka.gider inşallah saçımdaki koku.

tamam canım mutlaka deniycem.ne güzel bir site ya daha neler öğrenicem acaba???:KK24:sirkeyi ne için kullanıyorsun canım?

site gerçekten çok güzel çok fazla şey öğreniyorsun emin ol En Büyük KK
canım saçlarım uzun benim kırıkları engellemek için sirke kullanıyorum bir de parlak canlı olsun diye :KK9: 1 lt suya göz kararı sirke katıyorum
sinemaki kürünü saçlarımda temizledikten sonra en son durulama suyu olarak sirkeli suyu saçımda ovalayarak döküyorum ve sirkeyle duştan çıkıyorum
sonra da kokmasın diye dediğim gliss spreylerinden sıkıyorum mis :KK52:

site gerçekten çok güzel çok fazla şey öğreniyorsun emin ol En Büyük KK
canım saçlarım uzun benim kırıkları engellemek için sirke kullanıyorum bir de parlak canlı olsun diye :KK9: 1 lt suya göz kararı sirke katıyorum
sinemaki kürünü saçlarımda temizledikten sonra en son durulama suyu olarak sirkeli suyu saçımda ovalayarak döküyorum ve sirkeyle duştan çıkıyorum
sonra da kokmasın diye dediğim gliss spreylerinden sıkıyorum mis :KK52:

ne kadar güzel bir zamanlar benim saçımda uzundu :KK43: kestirmek zorunda kaldım keşke kestirmeseydim ama burda kırık ve yıpranmalar için bazı şeyler okudum o zaman bilseydim kestirmezdim :KK43:...sirkede iyi fikir onuda deniycem ben.üzüm yada elma sirkesi fark etmiyor demi??uzasın,kırıklarım olmasın istiyorum.

kızlar saç için sirke kullanıyomuşsunuz nacizhane bişey söylemek istiyorum kullanırken aman dikkat! çünkü miktarını fazla kullanımda içindeki asitten dolayı saçınızda zamanla beyazlamaya sebep olabilir... bir de vücudunuza dökedebilirsiniz banyodan çıkarken denenmiştir ter kokusunu falan engelliyo bilginize...

ne kadar güzel bir zamanlar benim saçımda uzundu :KK43: kestirmek zorunda kaldım keşke kestirmeseydim ama burda kırık ve yıpranmalar için bazı şeyler okudum o zaman bilseydim kestirmezdim :KK43:...sirkede iyi fikir onuda deniycem ben.üzüm yada elma sirkesi fark etmiyor demi??uzasın,kırıklarım olmasın istiyorum.

Kullancaksan eğer elma sirkesi al canım
bu sinemaki karışımıyla çabucak uzar saçların merak etme :))

kızlar saç için sirke kullanıyomuşsunuz nacizhane bişey söylemek istiyorum kullanırken aman dikkat! çünkü miktarını fazla kullanımda içindeki asitten dolayı saçınızda zamanla beyazlamaya sebep olabilir... bir de vücudunuza dökedebilirsiniz banyodan çıkarken denenmiştir ter kokusunu falan engelliyo bilginize...

evet haklısın o yüzden 1 lt suya göz kararı katıyorum elma sirkesini çok fazla değil. walla saçımdan akanlar vücuduma da geliyor inşallah onlar da nasiplenirler :))

kızlar inanamıyorum benim saçım ayda 1 cm zor uzuyordu. bu karışımı sürmeden saçlarımı boyadım, ertesi gün 9 temmuzda sürdüm 18 temmuzda saçım 1 cmden fazla uzamıştı inanamıyorum çok mutluyuuumm.
2.kürü 18 temmuzda 3.sünü de 24 temmuzda yaptım şuan 2.5-3 cm uzamış görünüyor.

baktım gerçekten işe yarıyor, nasılsa uzar diye dün gittim saçlarımı kestirdim hemen:) kırıklarını falan bir güzel aldırdım, saçımı tekrar boyamak zorundayım şimdi dipleri çok çıktı malum:)
önümüzdeki ayın kür sonuçlarını sizinle de resimlerle paylaşırım.
bu formülü yazana çoook teşekkürler

kızlar inanamıyorum benim saçım ayda 1 cm zor uzuyordu. bu karışımı sürmeden saçlarımı boyadım, ertesi gün 9 temmuzda sürdüm 18 temmuzda saçım 1 cmden fazla uzamıştı inanamıyorum çok mutluyuuumm.
2.kürü 18 temmuzda 3.sünü de 24 temmuzda yaptım şuan 2.5-3 cm uzamış görünüyor.

baktım gerçekten işe yarıyor, nasılsa uzar diye dün gittim saçlarımı kestirdim hemen:) kırıklarını falan bir güzel aldırdım, saçımı tekrar boyamak zorundayım şimdi dipleri çok çıktı malum:)
önümüzdeki ayın kür sonuçlarını sizinle de resimlerle paylaşırım.
bu formülü yazana çoook teşekkürler

Ben de nasılsa kür uzatıyor diye düşünüp kuaföre gitmek istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum sizin gibi :KK5:

merhaba, biz kardeşimle 4 haftadır bu kürü kullanıyoruz fakat tutam tutam saçlarımız dökülmeye başladı. kürün içine susam yağı, hint yağı, bal da katıyoruz, ondan olabilir mi? kürü bırakmamız mı gerekiyor yoksa :KK25:

bunu hemen denemeye başlamalıyım benimde saçlarım uzundu bi heves ettim kestirdim hem kuaförüm istediğim gibi kesmedi hem çok kısa oldu o kadar mutsuzum ki iyiki bu yazıyı buldumm çok teşekkür ederimmm :)

X