Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bnnu bugün vanilya yağı buldum diğerlerini bulamadım burada. sahra555in dediği gibi sarımsağı yağda ezip deneyeceğim. Sarımsak-sirke kokmaktan bıktım yahu

single sinemakiyi kaynattıktan sonra demlenmeye bırakıp, ılıdıktan sonra yapraklarını süzüp suyunu kullanacaksın.

Ben hala devam ediyorum iki hafta oldu kullanalı ve 2-3 cm uzadı.
İlk hali ve iki hafta sonraki halini koyuyorum. Yalnız kırıklarım çok fazla görmemezlikten gelin, 20sinden sonra kestireceğim

Peki bunu haftada 1 değil 2 defa uygulasak? Saçı yorar demişsiniz ama "yorar derken"? Yani yağlandırır mı kırar mı ya da döker mi? Yağlanmasını göze alabilirim sanırım hızımı alamadım kızlar

ya bu yaglar benım saclarmı yapıs yappıs yapıyo o kadar da ıyı temzlememe ragmen bıye boyle oluyo anlamıyorum.bı cok kısı sınamekınden memnun galıba benım saclar uzamıyo hangısını denemelyım.sade bısey olsun ya cok fazla yag var bu karısımlarda

bnnu bugün vanilya yağı buldum diğerlerini bulamadım burada. sahra555in dediği gibi sarımsağı yağda ezip deneyeceğim. Sarımsak-sirke kokmaktan bıktım yahu
ben sarmısağı hiç kullanmadım ama sirkeyi çok kullanırım yine de kokmuom yaaa
vanilya yağından memnun kalırsan bende aliim ev aktar oldu artık

bakım yaptıktan sonra ben uzamayı geçtim şu canlılığa bakar mısın , ışıktan mekandan mı farklı yoksa gerçek mi bilemicem ama benim gördüğüm bakım sonrası canlı parlak saçlar

ben sarmısağı hiç kullanmadım ama sirkeyi çok kullanırım yine de kokmuom yaaa
vanilya yağından memnun kalırsan bende aliim ev aktar oldu artık

bakım yaptıktan sonra ben uzamayı geçtim şu canlılığa bakar mısın , ışıktan mekandan mı farklı yoksa gerçek mi bilemicem ama benim gördüğüm bakım sonrası canlı parlak saçlar

Son düzenleme:

boya canim saclarim

Evet gözle görülür bi parlaklık var normalde ama burdaki parlaklık fotoğraf makinesi ile ilgili :44:

peki bu sinemakiyi yarım çay bardağı suyla kaynattıktan sonra süzüp suyunu mu kullanıyoruz yoksa kalan yeşil kısımlarını mı?? kafam karıştı :44:

süzüp suyuna 1 bemiks ampul ve 1 tatlı kaşığı tatlı badem yağı ekleyip karıştırıp kullanıyosun. sinemakiyi süzdükten sonra soğumasını bekle ama =) kalan yeşil kısımları ise atabilirisin

Kızlar bendeki değişim 3 defa sinamekili kür, 9-10 defa da sarımsaklı şampuan kullandım. Aslında amacım katları uzatıp sonrasında da omuzdan biraz aşağıda küt kestirmekti, bu kadar uzun saç sanki kezban havası veriyor, orta boy saç daha modern geliyor. Ama şimdi kıyamıyorum kestirmeye, çok kararsız kaldım, napsam ki fikir verir misiniz :44: Saçlarım makinenin flashından bu kadar parlak ve renkli çıkmış. Normal rengi koyu kumraldan açık kumrala doğru giden bir renk.

Cnm bence çok güzel saçların , kırık da yok gibi görünüyor..gayet sağlıklı duruyor..uzun saç her zaman güzeldir, kezban gibi falan diye düşünme bence..tabi son karar senin ama bence maşallah saçların çok güzel

rapunzeeelll bir defa nick in cok güzel tam da uymus :)) ya kestirme lütfeeen ben uzatmak için nasıl ugrasıyorumm cok güzel saçların masallah

Melekk21, mor_yel34 güzel yorumlarınıza çok teşekkür ediyorum o sizin kendi güzelliğiniz
2-3 yıldır uzatmaya çalışıyorum bu hale gelene kadar da bıktım artık kafamda ağırlık yapıyorlar, hele bu sıcakta topladığımda bile yine enseme değiyorlar, topladıktan sonra 2-3 kat doluyorum. Erkek arkadaşım da kestirme diyip duruyor şimdi aklımı çeliyosunuz yapmayın Şaka bir yana tabi ki tarafsız yorum bekliyorum ama şu an hala kestirme taraftarıyım

Kızlar bişi dicem ben bu karışımı kirpiklerime sürsem nolur ? krpkleride uzatsa acaba göze zararı olurmu sinamekinin

selesta lıfe adlı şampuana sarımsağı rendeledim ve sarımsağı eklemeden aktardan aldığım çilek AROMASIyla iyice ezdim ve öyle kattım şampuana.
fakat saçlarımın dökülmesi durmadı hatta arttı. ilk iki hafta süperdi dökülmem durdu saçım gürleşti hatta küçük küçük yeni saçlar çıktı fakat bir hafta ara verdim ve sonuç bu oldu işte. acaba çilek aromasımı kötü etkilio? ilk yaptığım zaman menekşe yağıyla ezip katmıştım sarımsağı. yine menekşe yağınamı dönsem? nie dokuluo saçlarım yaa :2:

Kızlar bişi dicem ben bu karışımı kirpiklerime sürsem nolur ? krpkleride uzatsa acaba göze zararı olurmu sinamekinin

Kaşa kirpiğe sürülebilir yazıyordu ama açıkçası göze girebilir diye düşünmeden edemedim ben de. Kaş tehlikesiz ama kirpiğe sürerken dikkat etmek lazım sonuçta eczaneden aldığımız ilaç var içinde.

Genellikle ilk haftalarda dökülüyormuş saçlar, sonra gürleşiyormuş. Çilek, menekşe gibi yağlar sadece koku veriyor bence bir zararı olmaz, hatta böyle yağların çoğu ekstra bir yararı olmamasına rağmen saça nem verdiğinden besliyormuş. Ben daha önce çilek yağı almıştım ne için aldıysam hatırlamıyorum saçıma elime yüzüme sürüyordum Yine de başka kullananlardan da fikir almak lazım.

kirpiklerinize sinamekili karısımı sürmeyin bence çünkü bazılarının saçlarnda dökülmeler yapmıs bu karısım ne olur ne olmaz kirpik bu. badem yağı sürebilirsiniz ben sürüyorum arada ama gözümü yaktıgı için bıraktım bu aralar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…