Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ya ben butun sacıma suruyorum bırsey olmaz demı :18: bıde bu kur sacımı cok serlestırıyo onun ıcın ne yapmak lazım

bu kürü daha önceden uygulamıştım
çok az bi süre yapmama rağmen işe yaramıştı.
sinameki ve badem yağım var bugün bemiksimide alır başlarım yapmaya

merhaba kızlar ben de bu kürü görünce hemen başladım bugün,sarımsaklı şampuan da hiç beklediğim gibi koku yapmadı.umarım saçlarım kontessinki gibi bir an önce uzar. en büyük hayalim belimde saçlar :)

slm kızlar bende sinemakili küre başladım dün ikinci kürümü yaptım saçım çabuk uzasın çok uzasın istiyorum

kızlar bu arada bu bakım saçlarımı çok kuruttu yaa

Son düzenleme:
nerdeyse son 1 yıldır saç uzatmaya takmıştım kkda hangi tarifi gördüysem uyguladım hele o sinamekilli karışımı aylarca yaptım..bi gelişme oldu mu diye merak etmişsinizdir gram uzama olmadı hemde sacıma fön bile çekmiyodum kırığım bile yoktu adam akıllı bende gittim çıt çıt aldım napıyım baska seçeneğim kalmadı..insanın kendi saçı gibi olmuyo tabiki takıp cıkarması var..moralim bozuldu ya eskiden insanların saçları cok uzarmışş büyüklerimiz pelik ördürürler kol gibi olurmuş mesela şimdi şampuanlar,sularımız bile saçlarımızı cok olumsuz etkiliyo neyapmalıyız bilmiyorum

Sinamekili kürü bırakalı 10 gün oluyor, hatta bırakınca saçımı kestirmiştim ama neredeyse 1 cm kadar uzadı, şaşırdım kaldım normalde hiç böyle uzamazdı.Kestirince mi canlanıp uzadı bilemiyorum. Kısa istediğimde uzuyorlar, uzun istediğimde uzamıyorlar. Sarımsaklı şampuanu kullanmaya devam ediyorum belki onun da etkisi vardır.

bende bu sinemakili karışımı gecen sene denemiştim ve çooook iyi sonuçlar almıştım ama sağolsun kuaför arkadaş halletti saçlarımı ve benimde hevesim kaçtı ve bıraktım yazın başında ama baktımki olmuyo kendi kendine uzamicak başladım tekrar geçen pazartesi 2.kürümü yaptım ve saçlarım hemen yumuşamaya ve parlamaya başladı...gelişmeleri aktarırım size...

kızlarr 3. uygulamamı yaptım ve sonuçlar çok güzel! benim saçlarım çook yavaş uzar,diplerimde aşırı bir uzama yok renk farkına bakılırsa. ilk uygulamadan sonra saçımı boyadım şimdi yarım cm kadar fark görünüyor. yani iki haftada yarım cm. ama bu benim saçım için mucize. çok bir uzama olmamasına rağmen her gören saçların uzamış çok güzel duruyor diyor. sanırım saç boy ve uçlarını da toparladı saçım olduğundan uzun görünüyor böylece :) üstelik çok parlak :) benim gibi tülerik ve mat donuk saçlara sahip olanlar mutlaka uygulasın,inanamıyorum saçlarıma aşık oldum resmenn :) kontess çok teşekkürler!!

kızlar sinemaki aldım yarın başlıycam bende hangi yöntem daha etkili birisi bana yazabilirmi tam bi şekilde bende başlayım:)

kızlar sinemaki aldım yarın başlıycam bende hangi yöntem daha etkili birisi bana yazabilirmi tam bi şekilde bende başlayım:)

canım ben sarımsaklı sampuanı birkac kez kullandım sac dökülmesini durduruyor,fakat sarımsak sampuanla özdeslesmis iice çok fena koku yapmaya basladı ben de bıraktm onu sadece sinamekiyi kullanıyorm simdi. sanırım sarımsak dökülmeler icin,sinamekili kür uzama ve bakım icin

Ben bugün yeniden uygulamaya başladım ilk kürümü yaptım.
Fotoğraf çektim birde ilk turum bitince çekip koyucam buraya.
Ben yanında bide mecitefendi sarımsaklı şampuanı kullanıyorum.
Onu bayadır kullanıyorum gerçekten saç çıkarıyo çok memnunum

bende aranıza katılıyorum :) bemix alıp denicem inşallah ama sinemaki olmadan bademyagıyla uygulamayı düşünüyorum.ayrıca şampuanma sarımsak dha önce katmıştım çok kötü kokuyor diye devam edemedim, sütte kaynatıp katmayı denesem aynı etkiyi yakalayabiliyormuyuz yoksa ısıl işlemden dolayı aynı olmazmı.şuan saçlarım sarı ve çok yıpranmış durumda kısmetse uzatıp kendi saçıma dönmek istiyorum.birde ben bir yag formülü ögrendim netten araştırabilirsiniz ki daha önce hiç duymadıgım formül ayrıca bunu yapan kızın saçları oldukça gür ve uzun umarım işinize yarar bna dua edersiniz kendimde denicem kız iki litre zeytinyagına 250gr igde ve 10diş sarımsak eklemiş 3 ay beklicek bu karışım sonra 15 günde bir uygulamış 45 dk bekleterek.yag miktarı igde sarımsak miktarı artırlıp azaltılabilirmiş denemekte fayda var. umarım hayalimdeki uzun saça kavuşurum çünkü çıtçıtla kaynakla ugraşmak istemiyorum:) herkese saglıklı güzel saçlar :)

kızlar 17 ağustosta saçlarımı kestirdim bob kesim yaptırdım
geçen hafta pazartesi sinamekiye yeniden başladım
bu gün 2. haftamdı. ayrıca mecitefendi sarımsaklı şampuanla yıkadım
şu an öndeki saçlarım uzun olan yerler kürek kemiklerime değiyor kızlar ! inanamıyorum bu kadar güzel bir etkisi olduğuna BEN BU KÜRE AŞIĞIIMMM

bu akşam bende başlıycammmm:))

inanmayın böyle şeylere,saçları anca parlatır uzamasını sağlamaz şunu unutmayın ki saçlar zaman geçtikçe uzar.. gidin bir doktora bakın size neler söyleyecek .. kısacık saçlarınızıda kaybederseniz benden söylemesii,sabredin azıcık ne olacak ....

sarımsaklı şampuanımı yaptım kokmaması için sarımsaga biraz argan yagı kattım.bemiksimide aldım başlıcam inşallah.bahsettigim igdeli yagıda yapıcaktım ama malesef igdeyi bulamadım kışın çıkıyormuş kışı beklicez artık:))

şuan sinemakiyi bi çay bardağı suda kaynatıp süzdüm ılımasını bekliyorum bu karışımı diplere sürücez dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…