Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım merhaba senin sinameki deneyiminle koyduğun fotodan yola çıkarak bir kaç soru soracağım. 2 ay sonra okulum açılıyor lise son sınıf öğrencisiyim mezuniyet falan filan koşuşturmalarım olacak saçlarımın 15 20 cm uzaması gerekiyor belime gelmesi için. saçımı gün aşırı soğuk suyla yıkıyorum şampuanımın içinde badem yağı da var ayriyetten bu formülü uygularsam okul açılmadan saçlarım istediğim boya gelir mii

BEN de saçlardan muzdarip olanlardanım saçlarım 3 ay öncesine kadar harikayken işlemler neticesinde yandı kırıldı vss bende kestirdim saçlarımı şuanda ensemde ve 1 hafta önce sinameki kürüne başladım 5 günde 4 kere yaptım şimdi 2 gün ara verdim şuan diplerden 1 cm uzamışlıgı var gözle görülür şekilde ben bile inanamıyorum ve süreklii birilerine gösterim kürü anlatıyorum sakıncası varmı bilmiyorum hergün kullanmanın ama bu gece rüyazda saçlarım uzamıştıı ama kafam kepek dolmuştuu

arkadaşlar biri bana cevap versin topiği tek tek gezdim cevabı bulamadım bi yerden sonrada yoruldum okuyamadım bu sinamekili kür ne sıklıkta uygulanıcak hergün uyguşluyorum diyende olmuş haftada bir diyende ama anlayamadım ki ben bişi

canım topiği tek tek gezdiğine göre aynı soruları ve cevapları tek tek görmüşsündür.. Kaldıki ilk sayfanın ilk mesajını dikkatli bi şekilde okursan zaten sormak istediğinden fazla sorulara cevap bulabilirsin konu sahibii haftada 1 uyguladı hatta bende dahil çoğu zaman ay takvimine göre yaptıgımız için bazen 10 günde 1 kere yaptıgımızda oldu..

herkeste aynı sonuç verir mi acaba bende şampuana badem yağı kattım
heh işte olay bu canım o yüzden denemeden bilemezsin.
kimde ne kadar uzar eder, bunun bir cevabı yok maalesef.
herkesin bünyesi ne kadar tepki verirse o kadar uzar...

kızlar ya ben hamileyim bu sinameki ve ampul un zararı olur mu?

doktorunuza yönlendiriliyorsunuz

5 günde 4 kere mi yaptın

tek kelimeyle muthişş ve inanılmaz derecede mukemmel eve döndüğüm de ilk işim bu küre başlamak olucak tesekkurler. . .(umarım bende ise yarar, kuaförlern deyimiyle benim sacım ruzgar esse kırılırmıs bu yuzden uzama oluyor fakat farkedlmiyormus ) bu kürü uygularken maşaydı düzlestiriciydi bu tarz islemlerden kacındın mı peki ?

Emeğine sağlık, çok güzel anlatmışsın :) Sinemakili karışımı daha öncede okumuştum bi kere uygulayıp yapmaya üşenmiştim sonra. Ama senin saçları görünce tekrar gaza geldim, başlayım diyorum.. Maşallahı var senin saçlarında. Bi başlayım, sonuçları paylaşırım

kızlar basta uzadı,uzadı deyıp kacanlardan olmamak adına tekar burdayım...
benım saclar kuru yaparken uzadı 8 kürde yaklasık 6 cm uzama elde ettım, sacları hıc uzamayan bırı olarak mucıze gıbı bırseydı bu benım ıcın(keske dugunden once gorseydim bu topıcı ) ama verdıgım arada bır cm bıle uzamadı yaaaa.. galıba benımkı bakımı gordukce uzuyor.
ama su sıralar pek devam edemıyorum kure
saclarım avuc avuc dökülüyor önce buna care bulmam lazım..

ben hala bi cvp bekliyorum

Çayı yasak mesela..
"Adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar sıkça tüketildiğinde düşük yapma riskini, gebelikte kanama riskini ve rahim kasılmalarını artırarak erken doğum yapma riskini artırabilmektedir."
Dr.una bir danış istersen, bende bir takım yağlar kullanıyorum üzerinde dr.kontrolunde kullanılması gerektiği yazıyor,dr.uma sordum kullanabilirsin dedi fakat yaptığım bakımın içerisinden sinamekiyi kaldırmıştım etkisini okuyunca,bu sebepten de sormadım Birşey olmaz gibime geliyor ama danışmadan birşey yapma derim

slm kızlar...
biraz okudum ama bütün sayfaları okumaya üşendim.bende daha önce denedim we faydasını gördüm şuan tekrar başladım.benim sorum şu bemiks çok fena kokuyor bunun için bir çözümünüz varmı????:26: benim için sorun değil ama çevremdeki insanların tepkilerinden anladığım kadarıyla baya baya kokusu var.bu kokuyu giderecek bildiğiniz bir formül varmı???

yazmayı unuttum koku için yağlardan bahsedilmiş ama ben şampuanıma bişey karıştırmak istemiyorum.kokulu yağlardan bazılarını fısfıslı şişeyle saçım nemliyken sıkıp makineyle kuruttum koku kalır diye okumuştum ama olmadı.başka bildiğiniz birşey varmı???

kokulu yağları şampuana değil sinemaki karışımına da katabilirsin ben çilek yağını katıyordum gayette hoştu şimdi de yasemin yağı katıyorum , bemiks t.badem yağı ve sinemaki karışımına ilave olarak kokulu yağları katabilirsin,
bir de bunun dışında glissin spreyleri var sana uygun olani seçip kürden sonra ıslak yada kuru saçına sıkabilrsin kötü koku falan kalmıo hatta rüzgarda mis gibi kokuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…