- 30 Haziran 2009
- 1.086
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sarmısağı hiç kullanmadım ama sirkeyi çok kullanırım yine de kokmuom yaaabnnu bugün vanilya yağı buldum diğerlerini bulamadım burada. sahra555in dediği gibi sarımsağı yağda ezip deneyeceğim. Sarımsak-sirke kokmaktan bıktım yahu
Ben hala devam ediyorum iki hafta oldu kullanalı ve 2-3 cm uzadı.
İlk hali ve iki hafta sonraki halini koyuyorum. Yalnız kırıklarım çok fazla görmemezlikten gelin, 20sinden sonra kestireceğim Eki Görüntüle 484996 Eki Görüntüle 484997
ben sarmısağı hiç kullanmadım ama sirkeyi çok kullanırım yine de kokmuom yaaabnnu bugün vanilya yağı buldum diğerlerini bulamadım burada. sahra555in dediği gibi sarımsağı yağda ezip deneyeceğim. Sarımsak-sirke kokmaktan bıktım yahu
Ben hala devam ediyorum iki hafta oldu kullanalı ve 2-3 cm uzadı.
İlk hali ve iki hafta sonraki halini koyuyorum. Yalnız kırıklarım çok fazla görmemezlikten gelin, 20sinden sonra kestireceğim Eki Görüntüle 484996 Eki Görüntüle 484997
Ah canım ya çok pahalı olmuş yarasın inşallah :))
sonuç alabilirsin tabiki ama tüm saça uygulamakta da bi zarar görmüyorum bakımlı olur saçların ve uzunluğundan şikayet edersen zaten uçlarından aldırırsın daha sağlıklı bi görünüme kavuşur. Diğer soruna gelince saçlarında boya mı var yoksa doğal rengi mi??
ben sarmısağı hiç kullanmadım ama sirkeyi çok kullanırım yine de kokmuom yaaa
vanilya yağından memnun kalırsan bende aliim ev aktar oldu artık
bakım yaptıktan sonra ben uzamayı geçtim şu canlılığa bakar mısın , ışıktan mekandan mı farklı yoksa gerçek mi bilemicem ama benim gördüğüm bakım sonrası canlı parlak saçlar
boya canim saclarim
peki bu sinemakiyi yarım çay bardağı suyla kaynattıktan sonra süzüp suyunu mu kullanıyoruz yoksa kalan yeşil kısımlarını mı?? kafam karıştı :44:
Kızlar bendeki değişim 3 defa sinamekili kür, 9-10 defa da sarımsaklı şampuan kullandım. Aslında amacım katları uzatıp sonrasında da omuzdan biraz aşağıda küt kestirmekti, bu kadar uzun saç sanki kezban havası veriyor, orta boy saç daha modern geliyor. Ama şimdi kıyamıyorum kestirmeye, çok kararsız kaldım, napsam ki fikir verir misiniz :44: Saçlarım makinenin flashından bu kadar parlak ve renkli çıkmış. Normal rengi koyu kumraldan açık kumrala doğru giden bir renk.
Eki Görüntüle 490804 Eki Görüntüle 490805
Kızlar bişi dicem ben bu karışımı kirpiklerime sürsem nolur ? krpkleride uzatsa acaba göze zararı olurmu sinamekinin
selesta lıfe adlı şampuana sarımsağı rendeledim ve sarımsağı eklemeden aktardan aldığım çilek AROMASIyla iyice ezdim ve öyle kattım şampuana.
fakat saçlarımın dökülmesi durmadı hatta arttı. ilk iki hafta süperdi dökülmem durdu saçım gürleşti hatta küçük küçük yeni saçlar çıktı fakat bir hafta ara verdim ve sonuç bu oldu işte. acaba çilek aromasımı kötü etkilio? ilk yaptığım zaman menekşe yağıyla ezip katmıştım sarımsağı. yine menekşe yağınamı dönsem? nie dokuluo saçlarım yaa :2: