tek kelimeyle muthişş ve inanılmaz derecede mukemmeleve döndüğüm de ilk işim bu küre başlamak olucak tesekkurler. . .(umarım bende ise yarar, kuaförlern deyimiyle benim sacım ruzgar esse kırılırmıs bu yuzden uzama oluyor fakat farkedlmiyormus ) bu kürü uygularken maşaydı düzlestiriciydi bu tarz islemlerden kacındın mı peki ?
ayda 1 belki kullandım belki kullanmadım
burası saç uzatma ve bakım topiği dökülme broblemi için diğer topiklere baktın mıkızlar banada bir öneride bulunun saçlarım düz ince telli kırılıyor dökülüyor ne yapmam lazım ki??
off kızlar bende saç maduruyumeskiden çok gür saçlarım vardı ve uzundu, fakat her ergen gibi bende lisede saçlarımla oynadım su dalgası yaptırıcamda yaptırıcam diye tutturdum yaptırmaz olaydım :18: adam o güzelim saçlarımı yaktı ve birdaha asla düzelmedi 10 sene geçti yinede tık yok dr a da gittim denemediğimde kalmadı ama yok... kedi kuyruğu gibi resmen saçlarım ve yapısıda bozuldu inceldi telleri. saçlarımı uzatamıyorum uzatsam nolucak çok az tatilden yeni geldim ve ordada saçlarım iyice kötü oldu uçları yani bende kısacık kestirdim :26: şimdi bu tarifi uygulamaya başlıycam ve umarım bende sizin gibi bi sonuç alabilirm gerçi hava çok sıcak malum o yüzden sarımsağı yapmayacağım ekim kasım gibi başlarım onada
kokulu yağları şampuana değil sinemaki karışımına da katabilirsin ben çilek yağını katıyordum gayette hoştu şimdi de yasemin yağı katıyorum , bemiks t.badem yağı ve sinemaki karışımına ilave olarak kokulu yağları katabilirsin,
bir de bunun dışında glissin spreyleri var sana uygun olani seçip kürden sonra ıslak yada kuru saçına sıkabilrsin kötü koku falan kalmıo hatta rüzgarda mis gibi kokuo
sağol canım denerim mutlaka.gider inşallah saçımdaki koku.
gider canım ya ben de kullanıyorum hatta duştayken sirke bile kullanıyorum yine de kötü koku falan yok
tamam canım mutlaka deniycem.ne güzel bir site ya daha neler öğrenicem acaba???sirkeyi ne için kullanıyorsun canım?
site gerçekten çok güzel çok fazla şey öğreniyorsun emin ol
canım saçlarım uzun benim kırıkları engellemek için sirke kullanıyorum bir de parlak canlı olsun diye1 lt suya göz kararı sirke katıyorum
sinemaki kürünü saçlarımda temizledikten sonra en son durulama suyu olarak sirkeli suyu saçımda ovalayarak döküyorum ve sirkeyle duştan çıkıyorum
sonra da kokmasın diye dediğim gliss spreylerinden sıkıyorum mis
ne kadar güzel bir zamanlar benim saçımda uzundukestirmek zorunda kaldım keşke kestirmeseydim ama burda kırık ve yıpranmalar için bazı şeyler okudum o zaman bilseydim kestirmezdim ...sirkede iyi fikir onuda deniycem ben.üzüm yada elma sirkesi fark etmiyor demi??uzasın,kırıklarım olmasın istiyorum.
kızlar saç için sirke kullanıyomuşsunuz nacizhane bişey söylemek istiyorum kullanırken aman dikkat! çünkü miktarını fazla kullanımda içindeki asitten dolayı saçınızda zamanla beyazlamaya sebep olabilir... bir de vücudunuza dökedebilirsiniz banyodan çıkarken denenmiştir ter kokusunu falan engelliyo bilginize...
bu kürü hergün mü uyguluyoruz yoksa haftada bir mi ?
kızlar inanamıyorum benim saçım ayda 1 cm zor uzuyordu. bu karışımı sürmeden saçlarımı boyadım, ertesi gün 9 temmuzda sürdüm 18 temmuzda saçım 1 cmden fazla uzamıştı inanamıyorum çok mutluyuuumm.
2.kürü 18 temmuzda 3.sünü de 24 temmuzda yaptım şuan 2.5-3 cm uzamış görünüyor.
baktım gerçekten işe yarıyor, nasılsa uzar diye dün gittim saçlarımı kestirdim hemen:) kırıklarını falan bir güzel aldırdım, saçımı tekrar boyamak zorundayım şimdi dipleri çok çıktı malum:)
önümüzdeki ayın kür sonuçlarını sizinle de resimlerle paylaşırım.
bu formülü yazana çoook teşekkürler