Slm kızlar bende 2 hafta aradayım benimde saçlarım baya toparlandı uzadı :) Kontescim sanada çok tşk ederim allah gönlüne göre versin inş.
saçlarım çok dökülür oldu. bugün yeniden sarımsaklıya başladım, bakalım
uçlar da pek cılızlaşmış.
5cm kadar kestireyim diyorum
Selamlar herkese...Öncelikle tarif için teşekkürler. Gaza geldim ve bugün ilk bakımı yaptım. Sarımsaklı şampuanımla da yıkadım umarım sizinkiler kadar güzel sonuçlar alabilirim. Loeal in argenine şampuanına koydum sarımsaklarımı umarım bir sakıncası yoktur. Bir de sormak istediğim bir şey var: bu sarımsaklı şampuan kullanımına da sinamekili bakım gibi ara vermeli miyiz??
Merhaba arkadaşlar,
Benim bakım kürümün 4. uygulamasından sonraki halini aşağıda görebilirsiniz. Normalde bu hafta 6. uygulamamı yapmam gerekiyordu araya aksaklıklar girince yarın 5. uygulamamı yapacağım.. İlk resim 3 aralık'ta çekilmiş saçımdır sonraki resim ise bugün yani 4 uygulama sonrasında çekilmiş halidir..Aradaki farkı bariz bir şekilde resimleri incelerken anladım.. Sanırım yaklaşık 6 cm kadar uzadı :) çok teşekkürler kontess..
Ben de sadece aşırı bir saç dökülmesi yapması dışında her şey güzel gidiyor.. Okuduğum yorumlar sonrasında anladım ki saç dökülme sebebim sinamekiyi fazla koymamdan kaynaklı.. Yarın ki uygulamada daha aza indirip uygulayacağım inşallah dökülmelerim de kesilir.
Eki Görüntüle 342034 Eki Görüntüle 342032
kontess merak ediyorum bulamadım cevabını.
acaba bu bi tutam vs bemiksi her kürde tekrar yeniden yapacakmıyız bir kavanoza vs koysak olurmu .
kızlar ben bu haftasonu 8.yi yapıcam ve saçım çok kaşınıyor.
sinamekiden mi? kaşınma sebebi nedir? yoksa hint kınalı olan ve daha yeni uzayan saçlarım mı kaşındırıyor?
sacında uzama varmı acaba arkdaşım? bende yarın başşlayayım inşallah!
kızlar ben bu haftasonu 8.yi yapıcam ve saçım çok kaşınıyor.
sinamekiden mi? kaşınma sebebi nedir? yoksa hint kınalı olan ve daha yeni uzayan saçlarım mı kaşındırıyor?