Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

saçlarım çok dökülür oldu. bugün yeniden sarımsaklıya başladım, bakalım

uçlar da pek cılızlaşmış.

5cm kadar kestireyim diyorum

Slm kızlar bende 2 hafta aradayım benimde saçlarım baya toparlandı uzadı :) Kontescim sanada çok tşk ederim allah gönlüne göre versin inş.

sac kıran sorunu olan arkadaslar... eczanede bi karısım hazırlıyorlar sac kıran için... her aksam uyguluyorsun o bölgeye. yalnız söliim biraz acı verio cünki o bölgeyi biraz kanatmak gerekio o karısımı sürünce daha ii etki ediyor.. vee saclar geri geliyor. bende yasadım bu sorunu stresten yada kuaför malzemelerinden oluyormus

bu haftasonu 8. kürümü yapacağımmm.
bemiksin kutusundada 1 tane kaldı zaten..
8.den sonra iki üç hafta bakım yapmayacağımm.
dönersemde evigen yada bepanten katacağım. çok ama çok itici bi koku bemiks.
bi yılı aşkın süredir tost yapmıyordm saçıma, geçen yaptık bayılıyodu ablamlar. kakullerimi düzleştiriyorum, bayılcam nerdeyse.
menekşe yağıdır vs. uğraşmak da istemiyorum ortaya daha da itici bi koku çıkar diye.
artık uzatsın diye değil, sırf bakım olsun evigen, bepanten ile yapacağımm :26:

Son düzenleme:
ALLAHtan çok şanslıyım benim saçım çabuk uzuyorhiç birşey yapmıyorum fön falan kullanmadım için birde fazlaoynamaıyorum saçlarımla topuz yapıyorum bırakıyorum 7 ay önce omuzlarımda kestirdim şuan yine belimde herkes kaçsenede uzattımı soruyor

Eklentiler

• $Fotoğraf0061.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 32
saçlarım çok dökülür oldu. bugün yeniden sarımsaklıya başladım, bakalım

uçlar da pek cılızlaşmış.

5cm kadar kestireyim diyorum

bu ara bende dusunuyorum kesmeyı kontesım ınceldı baya uclarım Aycangul gecen sene martta bi tarıh vermıstı cok etkı ettı uzamasına belkı dıyorum gene guzel bı tarıh verır bekliyorum bırazcık dahaa

Merhaba arkadaşlar,

Benim bakım kürümün 4. uygulamasından sonraki halini aşağıda görebilirsiniz. Normalde bu hafta 6. uygulamamı yapmam gerekiyordu araya aksaklıklar girince yarın 5. uygulamamı yapacağım.. İlk resim 3 aralık'ta çekilmiş saçımdır sonraki resim ise bugün yani 4 uygulama sonrasında çekilmiş halidir..Aradaki farkı bariz bir şekilde resimleri incelerken anladım.. Sanırım yaklaşık 6 cm kadar uzadı :) çok teşekkürler kontess..

Ben de sadece aşırı bir saç dökülmesi yapması dışında her şey güzel gidiyor.. Okuduğum yorumlar sonrasında anladım ki saç dökülme sebebim sinamekiyi fazla koymamdan kaynaklı.. Yarın ki uygulamada daha aza indirip uygulayacağım inşallah dökülmelerim de kesilir.

Selamlar herkese...Öncelikle tarif için teşekkürler. Gaza geldim ve bugün ilk bakımı yaptım. Sarımsaklı şampuanımla da yıkadım umarım sizinkiler kadar güzel sonuçlar alabilirim. Loeal in argenine şampuanına koydum sarımsaklarımı umarım bir sakıncası yoktur. Bir de sormak istediğim bir şey var: bu sarımsaklı şampuan kullanımına da sinamekili bakım gibi ara vermeli miyiz??

hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallah faydasını görürsün. bildiğim kadarıyla ara vermene gerek yok. en güzel cevabı kontes verebilir sanırım :)

evet canım baya fark var :)) inşallah beline kdr gelir :)

kontess merak ediyorum bulamadım cevabını.
acaba bu bi tutam vs bemiksi her kürde tekrar yeniden yapacakmıyız bir kavanoza vs koysak olurmu .

kızlar ben bu haftasonu 8.yi yapıcam ve saçım çok kaşınıyor.
sinamekiden mi? kaşınma sebebi nedir? yoksa hint kınalı olan ve daha yeni uzayan saçlarım mı kaşındırıyor?

Burada aynı soruları görmekten ben sıkıldım kontess artık kafayı yemiştir.
O yüzden bu yorumu yazma gereği duydum.

1. Kürü kaç hafta uygulucaz?

C. Kür 8 hafta uygulanıp 2 hafta ara verilicek.

2. Saçlarım çok dökülüyor, ne yapmam lazım?

C. Sakin olun, panik yok. Kür ilk 2 hafta ölü saçları atıyor. Sorun yok. Bu saçların daha sağlıklı uzamasını sağlıyor.

3.
Küre başka malzemeler koysam olur mu?

C. Olur ama kürün ana maddeleri ; badem yağı, bemik ve sinemaki.

4. Haftalardır yapıyorum ama uzama yok ne yapmalıyım?

c. Kontess'te bu uzamayı 3 aylık kullanım sonucu elde etti. Kür işe yarıyor sadece biraz sabır. Gerekirse ara verme süresini 2 haftadan 3 haftaya uzatın.

5. Başka bakımlar yapsam birşey olur mu?

C. 10 günde 1 başka bakım yapabilirsiniz fakat her hafta 2.3 bakım saçınızı çok yorabilir.

6. Saçımdaki boyayı akıtır mı?

C. Duruma göre değişebilir. İlla herkeste boyayı akıtıcak diye birşey yok. Kür aksine benim saç rengimi koyulaştırdı içindeki badem yağından dolayı. Ama şunu unutmayın; Akıtabilirde akıtmayabilirde.

7.
Kür çok kötü kokuyor ne yapmalıyım?

C. Küre ya da şampuanınıza kokulu yağlar ekleyebilirsiniz. ( Portakal, çilek, menekşe, böğürtlen vs ) Şampuanınıza koyucaksanız şampuanınızın büyüklüğüne göre ayarlamalısınız. 700 ml lik şampuana 1.2 kapak kokulu yağ ekleyin. Kürde kullanıcaksanız 1 tatlı kaşığı yeterli.

8. Sarımsaklı şampuanı nasıl hazırlıcam, nasıl kullanıcam, kokusu ne olucak?

C. 3.4 diş sarımsağı 2 ye bölüyoruz. Süt dolu cezveye atıyoruz ve taşıncaya kadar kaynatıyoruz. Sonra cezveyi ocaktan alıp sarımsakları ince ince doğruyoruz ya da rendeliyoruz.
Böylece koku felan kalmıyor. İsterseniz sarımsakları kokulu bir yağda dövüp ekleyebilirsiniz şampuanınıza.İçiniz rahat etmedi mi? 2. şampuanlamayı başka bir şampuan ile yapın böylece koku sorununuz kalmaz.

sacında uzama varmı acaba arkdaşım? bende yarın başşlayayım inşallah!

Evet canım var ama ben ilk 4 hafta bemiks yerine evigen , bepanten koydum. Ayrıca o ilk 4 hafta turplu su yaptım. 5. haftada turpu bıraktım sinamekiyi gerçek tarifine göre yaptım.
banyo yaparken farkediyorum uzadığnı. diplerimde geldi. anlayabiliyorumm....

kızlar ben bu haftasonu 8.yi yapıcam ve saçım çok kaşınıyor.
sinamekiden mi? kaşınma sebebi nedir? yoksa hint kınalı olan ve daha yeni uzayan saçlarım mı kaşındırıyor?

Sinemakiden kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben çok uzun bir süre kullandım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Hint kınası hakkında bir fikrim yok belkide ondandır.
Ya da saç derin kurumuş olabilir oda kaşıntı yapabilir.

Sinemakiden kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben çok uzun bir süre kullandım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Hint kınası hakkında bir fikrim yok belkide ondandır.
Ya da saç derin kurumuş olabilir oda kaşıntı yapabilir.

sağol, minoxidil şampuan yapmışta olabilir aklıma geliyor aslında.
Offf off çok kararsızım yaa
2 haftadan sonra devam etsemmi diye.
bu arada, 2 haftalık ara 3 haftaya çıkarılabiilr demişsin, arayı uzatmanın faydası ne olacak.? Saçmamıydı ne.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…