60-70 sayfa okudum boş yere forumu işgal etmemek için ama malesef yanıtımı bulamadım. zaten öss'den behlül bihtere kadar ne kadar alakasız şey varsa konuşulmuş, boşa zaman harcadım geçmiş yazıları okuyarak..
öncelikle; şampuana koyduğumuz sarımsak rendesi saçımızı durularken saçta tortu bırakmıyor mu? illa ki bırakır diye düşünüyorum. süzerek mi kullanıcaz nası olcak?
bu arada yarım çay bardağı bile bana fazla geldi gerçekten. sanırım biraz daha kaynatıp suyu buharlaştırmak gerekicek, veya az su koyucam.
öyle deme kafandaki soru işaretleride bir yerde yok oluyor sarımsağı rendeleme ikiye bölki şampuan kutusundan çıkmasın sarımsaklı şampuanı kullanmak sana kalmış bana da yarım çay bardağı çok geliyor o yüzden biraz daha fazla kaynatıyorum
ama rendeleyince sarımsağın suyu ve etken maddeleri daha çok çıkıyor. sanki ikiye bölünce çok etkili olmıycakmış gibiyarım şampuanın içersinde koydum rendelenmiş şekilde. bunu 1-2 defa kullanayım, sonra bezle süzerim artık :S sonrasında da dediğin gibi bi kaç parçaya bölerek ekliycem. 4 tane rendelenmiş koyucaama 7 tane bölünmüş sarımsak koyarım =)
Sarımsak parçalarının şampuan şişesinden akmamamsı için,şişenin kapağını çıkardıktan sonra ,ağzına eski bir ince çorak geçirin,daha sonra kapağını kapatın.
+ Sarımsak mümkün olduğunca ufak parçalara ayrılmalı.rende,havan vs bu işi görür.
kızlar benim saçlarımda sarımsaklı şampuan kullandığımdan beri 2 günde yağlanma oluyo çözümü olan var mı
ben böyle bi şey yaşamadım, bilemiyorum canım:26:kızlar benim saçlarımda sarımsaklı şampuan kullandığımdan beri 2 günde yağlanma oluyo çözümü olan var mı
Malesef,kullanmıyorum ben :/şampuandan sonra krem kullanmayın
ben böyle bi şey yaşamadım, bilemiyorum canım:26:
bu kürü hangi özel günlerde kullanıcaz bilen varsa bana da söylesin lütfen mutlaka bunu yapmalıyım mutlaka
Sarımsak parçalarının şampuan şişesinden akmamamsı için,şişenin kapağını çıkardıktan sonra ,ağzına eski bir ince çorak geçirin,daha sonra kapağını kapatın.
+ Sarımsak mümkün olduğunca ufak parçalara ayrılmalı.rende,havan vs bu işi görür.
bak arkadaş başka alternatif de sunmuş ikisinden birini yaparsın işte tortu gelecek korkusu yaşama ayrıca ben de rendeleyip koydum ama hemen saçımdan akıyor gelse bile. tortu gelecek korkun varsa ikimizden birininkini yaparsın artık :)
İçine birkaç damla Lavanta yağı da damlattım.5 aydır kimse "Sarımsak kokusu geliyor saçından demedi".
01 Şubat 2012, saat 22:14ten 04 Şubat 2012 saat 06:05e kadar
çk tşk.ederim, neden böyle ne anlamı var tam analaymadım
cevap yokmu bana :26:
ayy vallahi tam duşa giricem nası yıkanıcam derken gördüm önerinizi. vallaha harikasınız ne diyim =) çorabı geçirdim şimdi şampuan kutusuna =)
yağ veya esans koymak da başka bi iyi fikir. lavanta yoktu ama menekşe yağı damlattım biraz. ikinize de çok teşekkürler =)
Sarımsak rendesini Ağustosta eklemeye başladım şampuana.İçine birkaç damla Lavanta yağı da damlattım.5 aydır kimse "Sarımsak kokusu geliyor saçından demedi". Sinameki kürünü her zaman uygulayamıyorum.Birazdan uygulayacağım.Ama sarımsaklı şampuan bile saçlarımın eskisinden daha canlı olmalarını sağladı.