Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Slm kızlar ben bugun 8. kürümü yaptım kafam sarılı şu anda benım saçlarımda uzama var keşke foto çekseydim pişmanım ama bakalm 2 hafta arayla daha çok uzama oluyormuş hadi hayırlısı :)

öyle deme kafandaki soru işaretleride bir yerde yok oluyor sarımsağı rendeleme ikiye bölki şampuan kutusundan çıkmasın sarımsaklı şampuanı kullanmak sana kalmış bana da yarım çay bardağı çok geliyor o yüzden biraz daha fazla kaynatıyorum

ama rendeleyince sarımsağın suyu ve etken maddeleri daha çok çıkıyor. sanki ikiye bölünce çok etkili olmıycakmış gibi yarım şampuanın içersinde koydum rendelenmiş şekilde. bunu 1-2 defa kullanayım, sonra bezle süzerim artık :S sonrasında da dediğin gibi bi kaç parçaya bölerek ekliycem. 4 tane rendelenmiş koyucaama 7 tane bölünmüş sarımsak koyarım =)

Sarımsak parçalarının şampuan şişesinden akmamamsı için,şişenin kapağını çıkardıktan sonra ,ağzına eski bir ince çorak geçirin,daha sonra kapağını kapatın.

+ Sarımsak mümkün olduğunca ufak parçalara ayrılmalı.rende,havan vs bu işi görür.

Son düzenleme:

bak arkadaş başka alternatif de sunmuş ikisinden birini yaparsın işte tortu gelecek korkusu yaşama ayrıca ben de rendeleyip koydum ama hemen saçımdan akıyor gelse bile. tortu gelecek korkun varsa ikimizden birininkini yaparsın artık :)

Sarımsak rendesini Ağustosta eklemeye başladım şampuana.İçine birkaç damla Lavanta yağı da damlattım.5 aydır kimse "Sarımsak kokusu geliyor saçından demedi". Sinameki kürünü her zaman uygulayamıyorum.Birazdan uygulayacağım.Ama sarımsaklı şampuan bile saçlarımın eskisinden daha canlı olmalarını sağladı.

not aldım hepsini,uyguluycam insallah yarın,saçım şuan belimde ama çok azaldı ve dökülüyo hem daha da uzamasını istiyorum,
okulda açık olduğum için hep düzleştiriyorum çok kırık var saçımın uçlarında, gliserinli bakım iyi gelicek gibii hepinize çok teşekkürleeerrrr

sarımsağı bende yeni kullanmaya basladım.. sac kremini zaten diplere sürmezsseniz cabuk yağlanmaz.. bide basınıza bere, şapka kullanıyorsanız buda yaglandırıo farkettiniz mi? ben uzaması için organix marka sampuan kullanıyorum. 1 şişesi bitti (385 ML) 1 ay kullandım uzama var farkettim... tembelim yapamıyorum bakım kürleri falan bu karda kışda :))

bu kürü hangi özel günlerde kullanıcaz bilen varsa bana da söylesin lütfen mutlaka bunu yapmalıyım mutlaka

İçine birkaç damla Lavanta yağı da damlattım.5 aydır kimse "Sarımsak kokusu geliyor saçından demedi".

ayy vallahi tam duşa giricem nası yıkanıcam derken gördüm önerinizi. vallaha harikasınız ne diyim =) çorabı geçirdim şimdi şampuan kutusuna =)

yağ veya esans koymak da başka bi iyi fikir. lavanta yoktu ama menekşe yağı damlattım biraz. ikinize de çok teşekkürler =)

şampuanı direkt başına değil de eline sıkarsan da önleyebilirsin. gelen tanecikleri atarsın elinden
gerçi bir süre sonra sarımsaklar dibe çöktüğü için sadece şampuanın bitmesine yakınken sorun oluyorlar.

Ben de mi yapsam acaba, hazır kış aylarındayken, bu mesajı okuyunca çok fena güdülendim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…