- 15 Ocak 2012
- 503
- 2
selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..
canım sinemaki otunu çok kullandığın için olabilir saç derisindeki hücrelerin fazla çalışmasına sebep oluyor sonuçta bu ot kabızlık için kullanılıyor dikkat et elinin ucuyla kullan. ha birde belki de dökülmesi gereken ölü saçlardır
Deryacım sana çok teşekkür ederim...Bu hafta olağan dışı bir dökülme yaşamadım..Banyo+saçın taranması esnasında 30-35 tel gibi döküldü sadece, o da gayet normal..Diplere bakım kürü uygulanıyor neticede...
Sebep senin şıp diye tahmin ettiğin gibi sinameki konusunda cömert davranmammış, bir defa daha teşekkürler :)
DiReN81 senin sorununa gelince ilk başlarda odediğin bende de oluyordu. Sonra giderek azaldı. Dediğin gibi bakım sonrası yıkarken su gibi saç akıyordu, çok dökülüyordu. Ama sonra sonra azaldı. Hatta dökülme olduğu için ben bekleme süremi herkese göre kısalttım. 2 saati geçirmiyordum. Bence sen de öncelikle bekleme süreni kısaltmalı, bu sorun devam ederse de bu kürü uygulamayı bırakmalısın Herkese iyi gelecek diye bir düşünce içerisinde olmamalısın. Belki sana iyi gelmemiş olabilir.
Sorun sinamekiyi fazla kullanmammış canım... Bu arada ben de 2 en fazla 3 saat bekletiyorum...
Ayrıca bu tarif için kontes arkadaşıma da teşekkür ederim...
Son düzenleme: