Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Sinemakiden kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben çok uzun bir süre kullandım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Hint kınası hakkında bir fikrim yok belkide ondandır.
Ya da saç derin kurumuş olabilir oda kaşıntı yapabilir.

sağol, minoxidil şampuan yapmışta olabilir aklıma geliyor aslında.
Offf off çok kararsızım yaa:KK1:
2 haftadan sonra devam etsemmi diye.
bu arada, 2 haftalık ara 3 haftaya çıkarılabiilr demişsin, arayı uzatmanın faydası ne olacak.? Saçmamıydı ne. :KK9::KK55:

Şimdi saç o 2 haftalık arada uzuyo ya.
Herkeste 2 hafta saç birden atıcak diye birşey yok o yüzden 3 haftaya çıkarabilirsiniz dedim.
Hem saçta o arada biraz dinlenmiş olur.
Daha iyi bi uzama elde etmek ve uzamayı daha net görebilmek için 3 hafta çok daha iyi.

Kızlar merhabaa :KK3:
Bugün itibariyle 8. kürümü tamamlamış bulunmaktayım ..
Blki defalarca sorulmuştur bu soru ama emin olamıyorum
Dinlenme haftasında uyguladığın diğer yağ bakımlarını da bırakmalımıyım...
yağları diplere değilde saç boyuna/ucuna uygulamaya devam etsem mi yoksa

kızlar bende yarın 8.kürümü yapıcam ama badem yağım bitti sadece sinameki ve bemiksle yapsam olurmu. son evre aslında yarım olsun istemiyorum ama evden çıkamayabilirim birşey olurmu acaba

Şimdi saç o 2 haftalık arada uzuyo ya.
Herkeste 2 hafta saç birden atıcak diye birşey yok o yüzden 3 haftaya çıkarabilirsiniz dedim.
Hem saçta o arada biraz dinlenmiş olur.
Daha iyi bi uzama elde etmek ve uzamayı daha net görebilmek için 3 hafta çok daha iyi.

Sağol tatlım. Bende öyle yapayım bari.
Hem benim işimede gelicek. Rahat etsin azcık şu saçlar :KK53:

kızlar bende yarın 8.kürümü yapıcam ama badem yağım bitti sadece sinameki ve bemiksle yapsam olurmu. son evre aslında yarım olsun istemiyorum ama evden çıkamayabilirim birşey olurmu acaba

Aman aman bir bilgim yok, ama zeytinyağı katabilirsin mesela. Hatta normal yağ bile katabilirsin.
Yada şimdiden ilerki zamanlarda yağsız kalmamak için küçük bi kavanoza kendin bitki yağı yapabilirsin.

Aman aman bir bilgim yok, ama zeytinyağı katabilirsin mesela. Hatta normal yağ bile katabilirsin.
Yada şimdiden ilerki zamanlarda yağsız kalmamak için küçük bi kavanoza kendin bitki yağı yapabilirsin.

zeytinyagı olabilir aslında asıl kürü değiştirmicekse ondan katabilirim tesekkür ettim önerin için :))

Merhaba tatlım... Öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum, saçların gerçekten harika. Sinemakili kürü yeni uygulamaya başladım, saç yıkamamda sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Benim şampuan konusunda sıkıntım var. Sarımsağı rendeleyip şampuanımın içine kattım ve birkaç gün sonra çok kötü bir koku oluşmaya başladı, bozuk gibi... Kokusuna gerçekten dayanamıyorum, midemi bulandırıyor o derece bir koku. Acaba bir uygulamayı yanlış mı yaptım? Karışımdan bir süre sonra sarımsakları çıkartmam mı lazımdı veya buzdolabına mı koysam? :KK64: O kadar garip oldu ki kullanılamayacak dereceye geldi. Ben de herhalde bir şeyi yanlış yaptığımı düşünüp sorayım dedim. :26:

Merhaba tatlım... Öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum, saçların gerçekten harika. Sinemakili kürü yeni uygulamaya başladım, saç yıkamamda sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Benim şampuan konusunda sıkıntım var. Sarımsağı rendeleyip şampuanımın içine kattım ve birkaç gün sonra çok kötü bir koku oluşmaya başladı, bozuk gibi... Kokusuna gerçekten dayanamıyorum, midemi bulandırıyor o derece bir koku. Acaba bir uygulamayı yanlış mı yaptım? Karışımdan bir süre sonra sarımsakları çıkartmam mı lazımdı veya buzdolabına mı koysam? :KK64: O kadar garip oldu ki kullanılamayacak dereceye geldi. Ben de herhalde bir şeyi yanlış yaptığımı düşünüp sorayım dedim. :26:

Gayet doğru yapmışsınız sadece evet sarımsağın kokusu felaket ama sonrasında güzel kokulu bir şampuan sürerseniz saçınızda koku kalmaz :) Onun dışında sarımsaklı şampuanın kokusu için yapacağınız birsey yok :KK1:

8.kürüm bitmiş bulunmakta şimdi 2-3 haftalık bekleme dönemine girdim bakalım sonuçlar nasıl olucak :))

Gayet doğru yapmışsınız sadece evet sarımsağın kokusu felaket ama sonrasında güzel kokulu bir şampuan sürerseniz saçınızda koku kalmaz :) Onun dışında sarımsaklı şampuanın kokusu için yapacağınız birsey yok :KK1:

Evet 2. yıkamada başka bir şampuan oluyorum duştan sonra saçımda koku olmuyor ama o sarımsaklı şampuanın kullanımı sırasında dayanamadım ben :44: Peki şampuanda daha sonra o kokunun oluşmaması için şampuanı hazırlamam sırasında yapabileceğim bir şey var mı?

peki bu sarmısak özlü karışımı ewde kendimiz yapmak yerine aktardan sarmısak özlü şampuan alamazmıyız öyle kokmuyor da kullanmıştım işe yaramasada çok kuru yapmıştı saçlarımda normalde zaten kuru sanki iyce dökülmüştü

Evet 2. yıkamada başka bir şampuan oluyorum duştan sonra saçımda koku olmuyor ama o sarımsaklı şampuanın kullanımı sırasında dayanamadım ben :44: Peki şampuanda daha sonra o kokunun oluşmaması için şampuanı hazırlamam sırasında yapabileceğim bir şey var mı?

Sarımsağı ikiye bölüp sütle kaynatabilirsiniz kokusunu alıyor ama etkisini azaltır mı bilmiyorum :26:

işte onu yapmak yerine aktarda satılıyor sarmısak özlü şampuan hiç kokmuyor saçta kullandım ben işe yaramamıştı bende ama bu kürle kullanınca belki yarar

işte onu yapmak yerine aktarda satılıyor sarmısak özlü şampuan hiç kokmuyor saçta kullandım ben işe yaramamıştı bende ama bu kürle kullanınca belki yarar
o konuda malesef bir bilgim yok kkontess arkadasımıza soralım :)

bende uzatmak ıstıym ama bakımı zor olmuyormu

ne gibi bir zorluk cnm anlamadım ? :KK70:

o sarımsaklı şampuanlardan haberdarım evet kokmuyormuş ama kullanmadım,bilemiyorum etkileri nasıl olur

arkadaşlar sarımsaklı şampuanı kullanıyorsunuz ama kokusu gitsin diye kimyasal şampuanlarla kokusunu değiştirmeye çalışıyorsunuz yanlış anlamayın lütfen ama bütün etkisini kaybediyor biliyorum bana şuan çok kızıyorsunuz ama benim size bir önerim var.
zencefil kökü saçı uzatıyormuş ve kokusu çok güzel oyüzden benim size tavsiyem sarımsaklı şampuana özelliğini kaybettirmeden takviye yapmanız.ben şampuanladıktan sonra saçıma onu döküyorum ve şampuandan hem daha etkili oluyor hemde saçlarımı parlatıp uzatıyor genede tercih sizinarkadaşlar yazımı okuduğunuz için teşekkürler herkese sağlıklı saçlar dilerim...

denemeniz için malzemeler ve tarifi:
**zencefil kökü
**bir bardak su(saçınızın uzunluğuna göre kendinizin ayarlamasını tavsiye ederim)
YAPILIŞI:
**bir bardak suda zencefil kökünü kaynatıyorsunuz. kaynamaya başladıktan sonra altını kısıp beş dakika bekliyorsunuz.beş dakikanın sonunda ocaktan alıp soğumaya bırakıyorsunuz.ve süzüp saçlarınızı yıkadıktan sonra saçınıza kökten uca döküyorsunuz durulama yapmıyorsunuz zaten su ve güzel kokulu olduğu için gerekmiyor ama eğer ben rahat edemedim derseniz yarım saat 45dk saçınızda durmasında fayda var.(saçınızın uzaması için) herkese kolay gelsin
NOT:HER DUŞTAN SONRA UYGULANABİLİR HAFTA VE GÜN KISITMASI YOK...

Son düzenleme:
X