- 20 Haziran 2011
- 2.393
- 3
Sinemakiden kaynaklandığını sanmıyorum.
Ben çok uzun bir süre kullandım hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.
Hint kınası hakkında bir fikrim yok belkide ondandır.
Ya da saç derin kurumuş olabilir oda kaşıntı yapabilir.
sağol, minoxidil şampuan yapmışta olabilir aklıma geliyor aslında.
Offf off çok kararsızım yaa
2 haftadan sonra devam etsemmi diye.
bu arada, 2 haftalık ara 3 haftaya çıkarılabiilr demişsin, arayı uzatmanın faydası ne olacak.? Saçmamıydı ne.
Şimdi saç o 2 haftalık arada uzuyo ya.
Herkeste 2 hafta saç birden atıcak diye birşey yok o yüzden 3 haftaya çıkarabilirsiniz dedim.
Hem saçta o arada biraz dinlenmiş olur.
Daha iyi bi uzama elde etmek ve uzamayı daha net görebilmek için 3 hafta çok daha iyi.
kızlar bende yarın 8.kürümü yapıcam ama badem yağım bitti sadece sinameki ve bemiksle yapsam olurmu. son evre aslında yarım olsun istemiyorum ama evden çıkamayabilirim birşey olurmu acaba
Aman aman bir bilgim yok, ama zeytinyağı katabilirsin mesela. Hatta normal yağ bile katabilirsin.
Yada şimdiden ilerki zamanlarda yağsız kalmamak için küçük bi kavanoza kendin bitki yağı yapabilirsin.
Merhaba tatlım... Öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ediyorum, saçların gerçekten harika. Sinemakili kürü yeni uygulamaya başladım, saç yıkamamda sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Benim şampuan konusunda sıkıntım var. Sarımsağı rendeleyip şampuanımın içine kattım ve birkaç gün sonra çok kötü bir koku oluşmaya başladı, bozuk gibi... Kokusuna gerçekten dayanamıyorum, midemi bulandırıyor o derece bir koku. Acaba bir uygulamayı yanlış mı yaptım? Karışımdan bir süre sonra sarımsakları çıkartmam mı lazımdı veya buzdolabına mı koysam?O kadar garip oldu ki kullanılamayacak dereceye geldi. Ben de herhalde bir şeyi yanlış yaptığımı düşünüp sorayım dedim. :26:
Gayet doğru yapmışsınız sadece evet sarımsağın kokusu felaket ama sonrasında güzel kokulu bir şampuan sürerseniz saçınızda koku kalmaz :) Onun dışında sarımsaklı şampuanın kokusu için yapacağınız birsey yok
Evet 2. yıkamada başka bir şampuan oluyorum duştan sonra saçımda koku olmuyor ama o sarımsaklı şampuanın kullanımı sırasında dayanamadım ben :44: Peki şampuanda daha sonra o kokunun oluşmaması için şampuanı hazırlamam sırasında yapabileceğim bir şey var mı?
o konuda malesef bir bilgim yok kkontess arkadasımıza soralım :)işte onu yapmak yerine aktarda satılıyor sarmısak özlü şampuan hiç kokmuyor saçta kullandım ben işe yaramamıştı bende ama bu kürle kullanınca belki yarar
bende uzatmak ıstıym ama bakımı zor olmuyormu
işte onu yapmak yerine aktarda satılıyor sarmısak özlü şampuan hiç kokmuyor saçta kullandım ben işe yaramamıştı bende ama bu kürle kullanınca belki yarar