Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ay maşallah maşallah 41 deil 1041 kere maşallah
kontes bu arada berene bayıldım ya rica etsem yakından resmini çekip koyabilirmisin bu topik uygun deil ama pembe dolap olabilr:44::44:

malzemeleri alıp çarşamba bende başlıcam sinameke kürüne çok
heyecanlıyım inş sonuç güzel olur her hafta foto çekicem bakalım ne kadarlık
bir değişiklik olucak 3 ayda tam sonuç diyorlar eğer olursa yaza uzun saçlarla giricem:)

ay maşallah maşallah 41 deil 1041 kere maşallah
kontes bu arada berene bayıldım ya rica etsem yakından resmini çekip koyabilirmisin bu topik uygun deil ama pembe dolap olabilr:44::44:

SACLARIN ÇOK GÜZELL GÖRÜNÜYO GERÇEKTEN MAŞALLAH

ahhh ahhh hayalimdeki saçlar maşşallahhhhhh sakın kestirme

çok teşekkürler kızlarr

burc'cum netten süper ayrıntılı foto bulmuştum, onu yolluyorum özel mesaj olarak sana.
ona baka baka annem örmüştü bana başımdakini
aynısı.

kontesss bencede kestirme cnm ya ne güzel olmuş saçların maşşalahh
bugün bende 6. kürümü yaptım
amaa ben saç dipleirme sürmekte zorlanıyorum yani öle tutam tutam ayırıp süremiyorum ya beceremiyorum yani
kafama sıkıyorum sonra masajla karıştırıyorum 2 hafta sonra 4 hafta kadar ara vericem sanırım sonra devamm

canım birşey danısıcam,
saçlarım bazen çok hızlı bazen de çook yavaş uzuyor,
sinameki kaynatıp içine bemiks ve bepanthene kapsul u birlikte koysam, yağ olarakta saç bakım yağ karışımını yani, jojoba, tatlı badem, susam, çörekotu, ısırgan, ceviz, ylang ylang, biberiye, okaliptus elma karanfil çam ve terebentin yağ karışımını koysam olur mu, gece de sürüp yatsam

bazen yavaş bazen hızlı uzaması normal. saç bazen duraklama dönemine girer.

sorun içinse lütfen ilk sayfadaki ilk mesajıma bi göz gezdir canım

ya hani konunun başlarında yazmıssın ya saçlarım göğüs hizama geliyodu duruyodu ucları kırıktı falan devamlı düzleştirici vs saça zarar veren aletler kullanıyordun değil mi ? bu sinemakili kürü yapmaya başladıktan sonra yine devamlı şekil verdin mi saclarına yoksa aynı anda onuda mı bıraktın ? yani bu sinemaki aynı zamanda saçlarının zarar görmesini de önledi mi ? ben sinemaki falan kullanmadım ama saçlarıma şekil vermedım ıkı ayda 1 karışa yakın uzadı ama bu daha etkiliyse yapmayı düşünüyorum :))

maşaaaallllaaaaaaaaaahhh kontesim ne güzel uzamışşlaaarrr kestirme kestirme makaslar uzak dursun
sağolasın kuzummm
küre başladıktan sonra, ısı ile şekillendirmeyi bıraktım.
ayda 1 ya kullandım ya kullanmadım.
hatta öyle bi kıraktım ki, kuaför kesimden sonra bile fön çekmedi.
1 kat şekillendirdi sadece.

önceki zararlardan da kesimle kurtuldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…