selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..
canım sinemaki otunu çok kullandığın için olabilir saç derisindeki hücrelerin fazla çalışmasına sebep oluyor sonuçta bu ot kabızlık için kullanılıyor dikkat et elinin ucuyla kullan. ha birde belki de dökülmesi gereken ölü saçlardır
DiReN81 senin sorununa gelince ilk başlarda odediğin bende de oluyordu. Sonra giderek azaldı. Dediğin gibi bakım sonrası yıkarken su gibi saç akıyordu, çok dökülüyordu. Ama sonra sonra azaldı. Hatta dökülme olduğu için ben bekleme süremi herkese göre kısalttım. 2 saati geçirmiyordum. Bence sen de öncelikle bekleme süreni kısaltmalı, bu sorun devam ederse de bu kürü uygulamayı bırakmalısın Herkese iyi gelecek diye bir düşünce içerisinde olmamalısın. Belki sana iyi gelmemiş olabilir.
bende bugün başlıyacağım evde bepanten ampul var bemiks yerine ondan kullansam bir sorun olurmu ki?
saçların gürleşmesini çok istiyorum ben. tabi ki saçlar dökülmesi durursa gürleşebilr de ama özellkle gürleşmesi için hangi bakım yapılmalı bilen varmı?
1kereliğine kullanabilirsin. zaten uzayacaksa da zırt diye 1 uygulamada olmaz.
ama bepanten bemiksin mutadili değildir,en kısa zamanda bemiks alırsın canım
tüylenme yapmadı kimsede ama sivilcelenme yaptı, sen yine de temas ettirme cildine3.kür saçımda şu anda ahh cok güzell :))) uzadığını hissediyorum tatlı tatlı kaşınmalar var
buu arada yaa kürü uygularken yüzüme de geliyorr tüylenme yapar mı sonra saç sakal karışık dolaşmayalım
bu çok zor bir soru oldu :26: onun yerine doktora gidip, tavsiyesiyle saç çıkaran ürünleri/ilaçları kullansan?Merhaba,
saçlarımın ön tarafı kel burayı 1 kere jiletledim annem çok az çıkmış(tüylenmiş) dedi sence jiiletlemeye devam edeyim mi?
bir de saçlarımı 0 vurup jiletlemeyi düşünüyorum daha gür ve canlı çıkması için sence yapayım mı çünkü ben çok kararsız kaldım:S
şimdiden teşekkürler
tamamdır canım teşekkür edeerimmmtüylenme yapmadı kimsede ama sivilcelenme yaptı, sen yine de temas ettirme cildine
kızlar ben iki haftalık ara dönemindeyim ve saçlarım gerçekten uzadı
kontesinki kadar olmasada bu halinden de çok memnunum
tşk kontesssssssss
resimde ekliycem sonra
rica ederim canımm
hayrını göresin
e sen bilirsin :26:ben de bu kürü uygulamaya başlayacağım ne zaman yapmaya başlamalıyım????
fifi micumartesi günü kontesin fotolarını görünce direk gidip tüm malzemeleri aldımbugün yaptım hem ucuzda pahalı bi bakım değil iki ürün daha var önceden aldıgım onları düzenli kullanmadım saçım kendimi uzadı normalmi uzaması vardı hiç dikkat etmedim ama artık dikkat edeceğim. pazar günleri bu kür ve sarmısaklı şampuu yapıcam belki hafta içleride üşenmezsem diğer ürünlerden (hc ve dax) kullanabilirim. yada bemiksler bitince aralarda onlardan ay uzasın nolur böyle kendimi fifi köpecikleri gibi hissediyorum