Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

canım kalanı olursa saç uçlarına da sür sorun olmaz yalnız saç rengini açıyor bilgin olsun yıpratma olmuyor aksine yumuşacık oluyor. sıcak havlu da sana kalmış istersen yap istersen yapma hiç fark etmez

deyacım fiytodan hala memnunmusun?

vallahi süper uzamış yaa maşallah diyeyimm
benim saçlarımda uzun ama daha çok uzasın istiyorum ve çok yavaş uzuyor deli olucam
hemen denemem lazım bu kürü

bemix yerine evigen ampulle deneyen var mı bu kürü?
Sonuçlar nasıl olur ki evigenle?

Ben kardeşimle birlikte 2.ci kürü tamamladım. Onun fotoğrafınıda çekmiştim 8.ci haftadan sonra tekrar çekip buraya ekleyeceğim.
İnşallah çabucak uzar saçlarımız..=)

kızlar bendee bemiks yerine başka bir ampü amak istiyorum kötü kokuyorr
eşim bile çok rahatsız oluyor kokudaqn

bemix ampül bioxcin ampül gibi bişeymi?bu karışım bioxcinle yapılırmı?şuan bioxcin kullanıyorumda...

Benim okuduğum kadarıyla bu kürün dışına çıkanlar faydasını görememiş.Bence küre uyarak yapın aklınızda soru kalmasın.

Ben bemix ve evigeni dönüşümlü olarak kullanmak istiyorum da,
evigen de e vitaminini takviyesi, ki e vitamini de saçlar için önemli, neden etki etmiyor acaba, ben yine de denemek istiyorum, aldırdım bile evigen ampulleri.Bakalım yazarım yine,
Acaba sinameki ile karıştırmamak mı lazım, E vitamini yağda çözünen bir vitamin. Değişik yağlarla karıştırarak uygulayailirim. B vitamini ise suda , yani sinamekiyi kaynattığımız suda rahatlıkla çözünebiliyor.
Aklıma takılan bir soru da evigenin yan etkisini gören olmuş mu acaba? Daha önce hiç kullanmadım.

Evigeni şampuanına katıp kullanan oldukça fazla,zararını gördüğünü sanmıyorum kimsenin.Hatta bir ara bende katmıştım şampuan bitince bir daha almadım.

bend ebişeyi merak ediyorum şapmuanın içine sarımsak kattım bendee
amaa bekletmiyorum faydası nasıl oluyor acaba 2 dk şampuana katıan sarımsagın acaba sarımsagı ezip kürün içine mi
katsakk? kafamızda bketsekk:26::26::26::26:

bende 4 haftadır yaptım saçarımdaki muhteşem degişim göze görülüyorrr

sinameki kürüne şu yağı da bu yağı da eklesek nolur * diye çok soru aldım 2 senedir. ama ilk defa kürün içine sarımsağı koymak fikri çıkıyor karşıma. yaratıcılık için tebrik ederim

yaptığım her şeyi harfiyen yazıp, uzamayı fotoladığım halde neden hala tarifleri değiştirme çabasındasınız
biri bana açıklasın nolur

sevgili kontesss öncelike sana çok teşekür ediyorum tabikii
neden sarımsak ?
sarımsak çok faydaı biliyorumm şampuanımın içinede kattım ama
daha öncede oldugu gibi eşimm çok sinirleniyor evde koku ouyor diyee
ee bende sarımsagı kulanmakk istediigm için böyle bi fikir gedi aklımaa

ne zamandır takip ediyorum bu konuyu, dün uyguladım. saçlarımın bukleleri belirginleşti ve yumuşacık oldu... uzatsa da uzatmasa da sadece bakım için bile yapılabilir kızlar...
tenk yu kontess

kkontess'e ayıp olacak ama kusura bakma cnm ben cevap veriiyim
sarımsaklı şampuan saçlar gürleşsin diye,uzamaya faydası var mı bilmiyorum ama kkontess'in ilk sayfada da belirttiği gibi sarımsaklı şampuanı kullanmadan sadece sinameki kürüyle uzatabilirsiniz çünkü burada asıl önemli olan sinameki. sarımsaklı şampuan isteğe göre :) zaten saçınız gürse yapmanıza gerek yok :)

tşk ederimmm saçlarım gür degil malesef:
kontess cevap vermek yerineee baya bi celallendii bu topikteki ilk sorumdu
bana patladı sanırım..........

tşk ederimmm saçlarım gür degil malesef:
kontess cevap vermek yerineee baya bi celallendii bu topikteki ilk sorumdu
bana patladı sanırım..........

canımm hiç olur mu öylee şeyy :) belkii bir sıkıntısı vardır arkadasımızın yanii her insan her zaman mutlu olamaz kii değil mi ama :) bide bu tür sorular cok soruldu o nedenle bunalms olabilir ben elimden geldiğince olan bilgimle yardımcı olurum sana :)

olabilir tabikiiii yok ben zaten normal karşıladım ne için böyle düşündügümüde yazdımm zaten
sanada çok teşekerü ederm 4.kürümü uyguladımm saçlarımı 2cm kestiridgim halde neredeyse aynı boya ulaştı çok çabuk uzama elde ettim
parlaklıgı ve yumuşaklıgıda cabası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…