- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
sinameki kürüne şu yağı da bu yağı da eklesek nolur * diye çok soru aldım 2 senedir. ama ilk defa kürün içine sarımsağı koymak fikri çıkıyor karşıma. yaratıcılık için tebrik ederim
yaptığım her şeyi harfiyen yazıp, uzamayı fotoladığım halde neden hala tarifleri değiştirme çabasındasınız
biri bana açıklasın nolur
Herkes senin elde ettiğin uzamayı elde edemediği için olabilir bence , ya da biraz sabırsızız bir an önce birşeyler olsun artık diyoruz, ya da saç uzatma ile ilgili çok şey okuyoruz, hepsini deneyip yeni şeyler ortaya çıkarmak istiyoruz , katıp karıştırıyoruz biraz,bunları düşünmeye yapmaya iten şey de herkesin bünyesinin, kimyasının farklı oluşu. Ona o etki ettiyse belki de bana bu etki edecek düşüncesi...
Ama unutulmaması gereken şu galiba,
"Yararlı+yararlı=daha yararlı " diye kuruyoruz biz hep denklemleri, bu her zaman böyle olmayabilir. Sanırım bunu denklemi aklımızdan silip atsak daha kolay olacak senin işin kontess.
Bir de bu başlığa çok kişi yazıyor. Dolayısıyla senin bu tarifi -ya da japongülünün- evirip çevirip farklı versiyonlarını denemiş olabilir birileri. Yani ki sorulan sorular ortaya soruluyor gibime geliyor.