Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

fercan mrb bişiy sorcam
bemiks yerine hangi ampülü kullana bilirimm evigen mi? bepanten mi?
kokusu çok fena bemiksin

hiç birini kullanamazsın canım ne yazık ki
hepsi farklı şeyler çünkü onların

bemiks bir vitamin karışımının markası sonuçta belki aynı içerikte farklı markaların da güzel kokan b vitamini karışımları vardır eczacıya sorsanız? yada bu konuyu okuyan eczacı yokmudur hiç bizi bilgilendirse?

bepanten mi evigen mi diye sorunca, o ikisini hesaba kattım sadece.kusura bakmayın.

bepanten mi evigen mi diye sorunca, o ikisini hesaba kattım sadece.kusura bakmayın.

yok kontescim senin mesajına reply yaptım ama amacım cevabını eleştirmek değildi devamlılık olsun okuyan anlasın diye yapmıştım ama daha fena karıştırdım gabiba.
bu bemiks kokusundan herkes şikayetçi onun için söyledim, belki vardır kokusu güzel bir muadili normal doktorun yazdığı ilaçların bile muadilini veriyor eczacılar bazen.

arkadaşlar bu benim beşinci haftam beşinci kürümüde uyguladım ve altıncı kürüm için bekliyorum saçlarım yumuşaçık oldular arada biraz saç uçlarıma akıyor ama çok kırılma olmuyor ben çok memnunum uzaması gerektiği gibi uzuyor işte :)daha hızlı uzamasını bende isterim ama olmayınca kökünden sökecek değilim ya beklemekten başka çarem yok bekliyoruö :) tek bir sıkıntım var glıss saç spreyi de kullanıyorum ama saçlarımın hakkından gelemiyorum aşırı elektrikleniyor o yüzden salmaya korkar oldum buda geçecektir inş eninde sonunda uzar kökü bizde nasıl olsa dert etmeyin kimseyi sıkmayada kırmayada değmez o yüzden sabredin olmuyor diyede bırakmayın en azından saçlarınıza bi sağlık geliyo herkese bol sabır diliyorum yeni başlayanlarada kontese de :) kontese daha çok sabır diliyorum yanlız gerçekten işi zor yani biraz kendimizi onun yerinede koyalım arkadaşlar... iyi akşamlar herkese.

fercan mrb bişiy sorcam
bemiks yerine hangi ampülü kullana bilirimm evigen mi? bepanten mi?
kokusu çok fena bemiksin

Merhaba cnm :) Ben Bemiks kullanmanı öneririm,kokusu kötü ama faydası çok. Bkz. kkontess kendisi Bemiks ile uzatmış. Belki bepanten başka bir etki yapar. Ben uzman olmasam da yine de tercihini Bemiks'den yana kullan derim :)

hım anladımm cnm teşekür ederimmm :)
hakısınn

sitede olan tarifleri hemen hemen 3 haftadır uyguluyorum geçen hafta sadece maya maskesi yaptım ama ciddi bir uzama var 1,5-2 cm kadar saçlarda sarı olun siyah gelen dip baya anlaşılıyor hedefim bel boşluğuma kadar uzatmak

Herkeze merhaba kızlar bende bemix kürünün dışına cıkmadan bugun 7. kürü yaptım saçlarım gayet iyi uzuyor yani memnunum

Bugün 2. kürümü uygulayacağım.
Her akşam gliserin sürüyorum saçıma ve sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Umarım uzar saçlarım. :)

Bugün 2. kürümü uygulayacağım.
Her akşam gliserin sürüyorum saçıma ve sarımsaklı şampuan da kullanıyorum. Umarım uzar saçlarım. :)

ben de aynı sen gibiyim :) ek olarak turplu su yapıyorum kirpiklerime de hint yağı ve badem yağı sürüyorum kışı değerlendirmek lazım tabi

Mat ve donuk saçlar, kuru ve kaşıntılı saç derisi bize çok tatsız anlar yaşatabilirler. Bu gibi durumlarda kendinizi üzüp ümitsizliğe bırakmamalısınız. Bunun nedeninin vücudunuzda bazı gerekli vitaminlerin eksikliği olabileceği aklınıza geldi mi?

Saç için gerekli vitaminler

Saçlar için gerekli ana vitaminler B grubu vitaminleridir. A, E , C vitaminleri de bu konuda önem taşıyorlar.

Sağlıklı saçlar için vitaminler

B2 Vitamini: Vücudunuzda B 2 vitamini eksikse bunu çok kolay anlayabilirsiniz. Saç kökleri çok çabuk yağlanıyor, uçları ise kuru kalıyorsa bu B2 eksikliğinin bir belirtisidir. Bu vitamini sayesinde bizim saçlarımız sağlıklı bir görünüme sahiptir. B2 vitamininin kaynağı süt ürünleri, et, karaciğer ve ekmektir.

B3 Vitamini: Saçlarda gerekli miktarda B 3 vitamini yoksa, saçlar erken beyazlamaya başlar. Bu vitamin saçlardaki pigmetlerin oluşumundan sorumludur. Ayrıca saçların uzamasında da etkin rol oynar. B3 vitamini önemli ölçüde sığır eti ve karaciğerde,ayrıca bira mayası içinde, balık, fıstık ve bütün tahıllarda bulunur.

B5 Vitamini: Pantotenik Asit olarak da bilinmektedir. Vitaminin vücutta az olması saç folikülü hücrelerinin yeteri kadar beslenmemesine neden olu. Eksikliği durumunda saç dökülmelerine neden olabilir. Bu vitamin yiyeceklerde bol miktarda bulunur. Bu vitaminin kaynağı tavuk eti, karaciğer, kepek, yumurta sarısı, tahıllar, fıstık, brokoli, bira mayasıdır.

B6 Vitamini: Saç derisi kuruluğu ve kaşıntı probleminiz varsa bu b 6 vitamini eksikliğinden kaynaklanabilir. Sevmediğimiz kepek oluşumunda da B6 yetersizliğinin önemli rolü vardır. B6 vitamini eksikliğini tavuk, balık, karaciğer, böbrek, yumurta, sebze, soya fasulyesi, muz, fındık, patates, lahana, kepekli tahıl ürünleri tüketerek giderebilirsiniz.

B9 Vitamini: Saç uzamasında etkili bir vitamin olarak bilinmektedir. Sebzeler, peynir, balık, gıda mayası yeterli miktarlarda B9 vitamini içerir.

B10 Vitamini: Bu vitamin saçın doğal renginin korunmasına ve beyazlamaya karşı mücadelede görev alır. Süt ürünleri, pirinç, patates, balık, fındık, yumurta sarısı ve bira mayası tüketerek B10 vitamini eksikliği telafi edebilirsiniz.

B12 Vitamini: İçerdiği koblattan dolayı kobalamin olarak da bilinir. Bu vitamin hücre bölünmelerinin hızlı gerçekleşmesi, dolayısı ile saçların sağlıklı olmaları için gereklidir. Düzensiz saç dökülmeleri, kafa derisi kuruluğu ve kaşıntı bu vitamin eksikliği nedeni ile ortaya çıkabilir. B12 vitamini hayvansal ürünlerde - et, deniz ürünleri, süt ürünleri, yumurta sarısında bulunur.

BC vitamini: Folik asit olarak da bilinir. Folik asit yeni hücre üretimi açısından önemlidir. Vitamin saçlarn uzamasında önmeli bir etkiye sahiptir. Sebzeler, karaciğer, bira mayasında bulunur.

C vitamini: Bu vitaminin görevi saç köklerine kan taşıyan kılcal damarların çalışmalarını desteklemektir. Bu sayede kafa derisinin kan dolaşımını artırır ve saç kaybının önlenmesini sağlar,saç köklerini güçlendirir. Turunçgiller, lahana, maydanoz, kuşburnu meyveleri C vitamini deposudur.

A Vitamini - Retinol: Kuru ve kırılgan saçların tedavisinde A vitamini yararlıdır. Bu vitamin zarar görmüş saç yapısını geri yükleyip, saçlara esneklik kazandırılmasında yardımcıdır. A vitamini kaynakları - balık, tereyağı, yumurta sarısı, karaciğer, kayısı, böğürtlen, havuç olarak bilinmektedir.

E Vitamini: E vitamini kanda oksijen taşıma sürecine dahil olduğundan, dolaşımını artırır, bağışıklık sistemini güçlendirir. Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olan insanların saçları da sağlıklı olur. E vitamini eksikliği saç gelişimi olumsuz etkileyip, saç dökülmesine neden olabilir. Fındık, ayçiçeği yağı, kuruyemişlerde bulunur.

Beslenmenize dikkat ederek saçınızın sağlıklı yapısını koruyabilir ve saç ve deri hastalıklarına yakalanmazsınız.

2.kürümü yaptımmm şu an saçımda. saat 5 gibi yıkanırım artık kaşıntı hissediyrum biraz ki bu eminim saçlarımın uzadığına işaret 20 mayıs'a kadar saç uzatma derdim,16 kere kür yapmış olacağım. 2 hafta ara vermeyi düşünüyorum aaah ah yaza kadar çok güzel saçlarımmm olucaakk rapunzell olucamm zaten saçlarım şimdi sırtımda

vaoovvv gerçekten çok başarılı... zaten belime kadar saçlarım ama benim bile denemek için uygulayasım geldi:)))

selam kontes ve diğer arkadaşlar...
uygulamamın 2. haftasındayım..fakat saçım 2 haftadır hiç dökülmediği kadar fazla döküldü..
bunun sebebini bilen var mıdır acaba?
çok fazla sayfa var..maalesef okuyamadım hepsini..

canım sinemaki otunu çok kullandığın için olabilir saç derisindeki hücrelerin fazla çalışmasına sebep oluyor sonuçta bu ot kabızlık için kullanılıyor dikkat et elinin ucuyla kullan. ha birde belki de dökülmesi gereken ölü saçlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…