- 19 Aralık 2011
- 280
- 3
Dün akşam ikinci kürü uyguladım yalnız bu kez extradan kokuyu hafifletmesi için biraz menekşe yağı damlattım içine. Bemiks kokusunu maalesef örtmedi ama bugün saçlarımı savurdukça
hafif hafif menekşe yağının kokusunu aldım. Saçlarım sertleşiyor biraz bu kürden sonra ama nemini aldıktan sonra protek mavi su sıkıyorum yumuşacık oluyor kuruyunca tarıyorum en azından yanık yerlerden kopmalar minimuma indi.
Bugün öğlen de bi bakayım dedim uzama var mı acaba..gerçi daha çok yeniyim olmaz ama bi şansımı deneyim dedim ve geçen hafta 4 cm olan diplerim 5 cm yi gösteriyordu. Tam 4 ay önce yaptırmıştım röflemi ah o kara gün olmaz olası 2 Eylül...
Neyse çok sevinemedim açıkçası çünkü bu uzama sinamekiden mi yoksa saçımın kendi normal uzama dönemi olmasından mı emin olamadığımdan sevinmek için bir hafta daha beklemeye karar verdim. Ama eğer buna sinameki sebep olduysa ki çok yakında öğreniriz şenlikler düzenlemeyi planlıyorum
Hepimizin kuaför gazabı var malesef.. madem sacın yandıysa ya brezilya fönü yap yada keratin yükle toparlıyormus... özellikle yanmıs ve röfleli sacları bende yapcam...