Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Dün akşam ikinci kürü uyguladım yalnız bu kez extradan kokuyu hafifletmesi için biraz menekşe yağı damlattım içine. Bemiks kokusunu maalesef örtmedi ama bugün saçlarımı savurdukça
hafif hafif menekşe yağının kokusunu aldım. Saçlarım sertleşiyor biraz bu kürden sonra ama nemini aldıktan sonra protek mavi su sıkıyorum yumuşacık oluyor kuruyunca tarıyorum en azından yanık yerlerden kopmalar minimuma indi.

Bugün öğlen de bi bakayım dedim uzama var mı acaba..gerçi daha çok yeniyim olmaz ama bi şansımı deneyim dedim ve geçen hafta 4 cm olan diplerim 5 cm yi gösteriyordu. Tam 4 ay önce yaptırmıştım röflemi ah o kara gün olmaz olası 2 Eylül...
Neyse çok sevinemedim açıkçası çünkü bu uzama sinamekiden mi yoksa saçımın kendi normal uzama dönemi olmasından mı emin olamadığımdan sevinmek için bir hafta daha beklemeye karar verdim. Ama eğer buna sinameki sebep olduysa ki çok yakında öğreniriz şenlikler düzenlemeyi planlıyorum

Hepimizin kuaför gazabı var malesef.. madem sacın yandıysa ya brezilya fönü yap yada keratin yükle toparlıyormus... özellikle yanmıs ve röfleli sacları bende yapcam...

kızlar ben bu sinameki kürünü haftada 2 yapıyorum. yani 8 kür sonra ara veriyosnuz ya, ben 2 hafta sonra mı ara vermeliyim? 1 hafta ara sonra devam. öyle mi yapsam:KK17:

Bu sinemaki kürünü baska sitelerde de okudum.. çoğunluk memnun :) haftada 2 kez yapanlarda varmış...kimseye zararı olmamıs ve 3 ay kullanılıyormus die okudum...

ben perma yaptırmak istiorum. saçımda siyah boya vardı uclard kaldı... hepsine sürüyormki aksın boya diye :KK43: boya aktırma hakkında bilginiz varmı pekiii :8

Boya sildirmeyi soruyorsun sanırım canım... ben yaptırdım bikac gün önce :) ben pek bişi anlamadım acıkcası... çünkü bana söylenen kendi sacın gibi olur, sacında renk karmasası kalkar denmişti ve 120 tl verdim... sacımın rengi acıldı 2 ton kadar...sacımın yarıdan itibareni yanık :KK43: 9 aydır ve 2 ayda bir boyatırım haftasına akıyor boya.. yani boya tutmuyor... düzelir die yptırdım ama istedigim gibi olmadı....

kızlar benim saçım permada yandıgı için kestirmek zorunda kaldımmm... 1 yıl sonrası için uzaması gerek çok.. kontesin formülünü 3 ay uyguladım ama bıraktım çünkü saç boyasını saçtan çıkarıyor ya da rengini açıyor saçın anlayamadım boyayıp da boyası akmış görünmek istemedim röfleler çıktı sarı sarı içerden çünkü :KK1: ama uzatmam lazım ya şimdi tekrar başlasam 1 yılda ne kadar uzar sizce

Demin badem yağımı aldımm :)) Allah izin verirse yarın başlıyorum,kendime küçük bir not kağıdına yapacağım tarihleri belirledim,8'er hafta olarak ayarladım,2 hafta ara vereceğim.
Bence uzamıyor demekle bırakmamak gerek. Birşeye pozitif yaklaşırsanız eminim olacaktır. Hiç uzatmayacak olsa bile inanarak başarabiliriz :KK56: Herkese uzun saçlar dilerim canlarım,bende artık aranızdayıııım :KK76:

Son düzenleme:
Bu arada saçımın ne kadar uzadığını tespit edebilmek için eski tişörtlerimden bir tanesini giydim,saçlarımın boyutunu çizgiledim. Böylece ne kadar uzadığını etkili olup olmadığını anlayabilirim :KK3:

kızlar ben de sarımsaklı şampuan ve sinemaki kürü yapıyorum saçlarım çok ince seyrektir ama dibinden çıkmaya başladı ilk başta ozoderm diye bir şampuan kullandım adını duymuşsunuzdur sonra kontes arkadaşın ve ablamın kuaförü sayesinde sarımsaklı şampuana döndüm şampuanın içina bal çam terabendin badem yağı zeytin yağı bemiks ampül koydum. 4 gün arayla turp suyu ve sinemaki gürü yapıyorum yaklaşık 2 ay içinde fazladan gelen saçlarım oldu telefonla çektim görüntü iyidir inşallah. ama gürleşiyor hem hızlı uzuyor. kürü kullanmadan önce fotoğraf çekindim 8 hafta geçince tam fotoğrafını koyacam bu saçlarım yeni çıkan saçlar

Eklentiler

• $IMAG0040.jpg
    $IMAG0040.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 42
ha ayrıca benim saçlarım hhiç ama hiiiç uzamaz uzasa bile ince telli kuru oldukları için hep kırılırlar kestirmek zorunda kalırım şimdi güzel uzuyorlar kontesin söylediği gliserini de yapınca baya nemli oldu

Bugün başladım,şu anda saçımda bekliyor 1 saattir. 3 saat bekleteceğim 2 saat kaldıı. Ayy Allah'ımmm sabırsızlanıyorum bir an önce uzasınn :KK52:

arkadaşlar öncelikle sizlerden çok özür diliyorum . biliyorum konuyla hiç bir alakası yok ama bu sitenin diyet kısmı yada onun hakında bilgi verecek bi sayfası var mı ve varsa o sayfanın ismi ne çok merak ediyorum çok özür dilerim tekrardan yardımcı olursanız sevinirim inanın konu dışına çıkmak istemezdim ama bu site dışındaki yerlere çok güvenmiyorum buranın gayet iyi bir yardımcı olduğuna inanıyorum ve çok memnunum emeği geçen herkestende allah razı olsun tekrar özürlerimi iletir ve şimdiden yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim...

arkadaşlar öncelikle sizlerden çok özür diliyorum . biliyorum konuyla hiç bir alakası yok ama bu sitenin diyet kısmı yada onun hakında bilgi verecek bi sayfası var mı ve varsa o sayfanın ismi ne çok merak ediyorum çok özür dilerim tekrardan yardımcı olursanız sevinirim inanın konu dışına çıkmak istemezdim ama bu site dışındaki yerlere çok güvenmiyorum buranın gayet iyi bir yardımcı olduğuna inanıyorum ve çok memnunum emeği geçen herkestende allah razı olsun tekrar özürlerimi iletir ve şimdiden yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme-f36/

Buyur canım:KK34:

bemixle 5 hafta kadar yaptım şimdi evigen ve bepanthene di denicem bakalım uzama olucakmı yine :KK16:

şuan kafaömda streçledim 1 saat sonra yıkıycam
4. haftamm haftaya başka şeylerde katıcam içine hint yagı,bepantesn filan:)

bende pazar günü 5.yi yaptmm.
tabi süreklii tarifi değiştirdim.
yok ampulü yok yağı yok yağın ölçüsünü falan.
yne değiştrmeden edemyrm; b.yağının ölçüsünü seyreltip fındık yağı kattım saç döklmesi dursn,yeni saçlar çksın diye.
fotoğrfları karşlaştrdım,uzama var gibi.:nazar:

ben iki haftalık araya başladım ama saçlarım gerçekten uzadı belli oluyor yani.ilk başladığım zaman resim çekmiştim iki haftalık ara bitsin son halinide çekicem

kızlar ilkkez bugün sinamekili kürü denemek istiyorum bir sorum olacak,
karışımı saç dibinemi tamamına mı sürüyoruz hangisi daha verimli, boya rengini bozuyormuş, saçımda boya var ama aktı zaten yenileyeceğim o nedenle önemli değil ama tamamına sürünce uçları yıpratma falan gibi bişey olur mu? bir de bunada sıcak havlu uygulaması yapsak iyi olur mu?

X