Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Bu konuda bi bilgim yok açıkcası ama o kadar sayfa okudum bende görmedim :S

Bugün kardeşimin ve benim İlk kürümüz sonuna kadar devam

Çok teşekkürler cvp iiçin,nasıl öğrenebilriz bunu acaba,ben google da sinameki kürü diye arama yaptığımda başka bi forumda gördüm böyle bi ifade,boya yapmadan gibi bişey vardı..ama tam de net bişey yoktu...eğer boya kürün etkisini azaltıcaksa boya yapmam 2 3 ay ,bişey olmaz...bilen varsa lütfen cvplasın,kontess arkadaşımız biliyo mudur acaba :)

Boya kürün etkisini azaltıyor mu bilmiyorum ama; kür, boyanın rengini bozuyor diye biliyorum.

Boya kürün etkisini azaltıyor mu bilmiyorum ama; kür, boyanın rengini bozuyor diye biliyorum.

Rengini açtığını ben de okudum evet.o sorun değil zaten benim saç rengim normalde de on günde akan canlılığı solan bi renk turuncu yani :) önemli olan kürü düzenli yapıcam sonuçta,boya sorun yapıyosa boyamam 2 3 ay diye düşündüm.ama baya arşırdım pek bi bilgi yok bunla ilgili,,nasıl öğrenebiliriz acaba

kızlar bnm saçım sertleşti, bilmiyorum belki şampuanı deiştirdiğimdendir. sarımsaklı şampuan aldım sinamekiyle onu birlikte kullanmya başladım

Aldığın sarımsaklı şampuan bitkisel içerikliyse kuruluk yapmıştır.Çünkü o tarz şampuanlar saçta kuruluk yapar hatta taranmaz hale bile getirebilir bir süre sonra.

Boyamak mecburi değilse 8 kürü tamamlayana kadar boyaya ara ver bence.Daha sonra verdiğin arada boyarsın saçlarını canım

Boyamak mecburi değilse 8 kürü tamamlayana kadar boyaya ara ver bence.Daha sonra verdiğin arada boyarsın saçlarını canım

Teşekkürler ilgin için,boyamak tabi ki zorunlu değil ama turuncu tonları her ay boya isteyen bi ton bilirsin,bir de çalışıyorum vs..bakımlı olmak kendini iyi hisstmek için her ay yapılıyo boya sonuçta,ama sinameki küründe zararı varsa yapmam boya,fedakarlık etmek gerek..

Ne demek... Burda birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz sonuçta =)

kontess saçların ne güzel uzamış öylee maşallah diyorum..

benmde saçlarım çok uzun...

uzatmak için bişe yapmak istemiorum...

ama dalgalı olan saçlarım.. dalgalrını yitirdi eskisi gibi dolgun değiller.. uzamayamı bağlı bilmiorum..

ben uzaması için değilde.. eskisi gibi dolgun olması için nasıl bir bakım uygulayabilirim..

bakımsız duruyor saçlarım

saçımın fönlü halini ekliorum kontessss.... bana dolgunlaştırmak için bir kürrrrr:)

Maşallah canım saçların çok güzelmiş Allah nazardan korusun bence fazlasıyla dolgun ve parlak görünüyor ama sen bilirsin tabi..

Maşallah canım saçların çok güzelmiş Allah nazardan korusun bence fazlasıyla dolgun ve parlak görünüyor ama sen bilirsin tabi..

canım burda saçlarım... fönlü diee dolgun görünüyor..

çok nadir fön çektiriyorum...

asllında fönsüz böyle parlak değil... yitirdi parlaklığını.. dalgalarını.. sönük duruyor saçlarım

Slm kızlar bende sinamekili kürümün 6. haftasındayım saçlarım baya toparlandı uzadı. Bu kür benimde saçımı sert yapıyor bence yapması normal çünkü bitkisel olduğundan diye düşünüyorum bide yağ değil sonuçta yıkadıktan sonra saç kremiyle yumuşatıyorum saçlarımı iyi oluyor.

kızlar ben bu sinameki kürünü haftada 2 yapıyorum. yani 8 kür sonra ara veriyosnuz ya, ben 2 hafta sonra mı ara vermeliyim? 1 hafta ara sonra devam. öyle mi yapsam

bi sorum daha olcak ben 2.5 ay önce saçımı boyamıştım da koyu renk diye daha boyamadım. şimdi 8 kürden sonra boyayabilirdim dimi??

Uzun zaman önce yapmıstım düzensizdi ama yeniden başlamayı düşünüyorum bugün sarımsaklı şampuana başladım evde sinameki ve bepanthen ampul var bir badem yağı eksik. Onları da temin edince başlıyorum çok uzun zamandır konunuzu takip ediyorum kkontess ve saçlarına gerçekten hayranım maşallah nazar değmesin canım Şu an sırtımda saçlarım düzenli kullanacağım sevgilim yaza doğru gelmeyi planlıyor ilk defa upuzun saçlarımla çıkacağım karşısına inşallah Rabb'im nasip kısmet ederse Hep takipte olacağım,sizleri çok seviyorum.

bende 3 haftadır yapıyorum ,ama c.tesi günü kestirdim saçlarımı 2 cm çünkü çok kırıktıı
bugün düzleştirdm ve inanılmaz parlak veyumuşak saçlarım oldu
devam edicem uygulamaya ara verdigimde siyaha booyuycam:)

sinameki uyguladığınız dönemde saçınızı boyamıyomusunuz kızlar, ben boyuyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…