Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Herkes senin elde ettiğin uzamayı elde edemediği için olabilir bence , ya da biraz sabırsızız bir an önce birşeyler olsun artık diyoruz, ya da saç uzatma ile ilgili çok şey okuyoruz, hepsini deneyip yeni şeyler ortaya çıkarmak istiyoruz , katıp karıştırıyoruz biraz,bunları düşünmeye yapmaya iten şey de herkesin bünyesinin, kimyasının farklı oluşu. Ona o etki ettiyse belki de bana bu etki edecek düşüncesi...
Ama unutulmaması gereken şu galiba,
"Yararlı+yararlı=daha yararlı " diye kuruyoruz biz hep denklemleri, bu her zaman böyle olmayabilir. Sanırım bunu denklemi aklımızdan silip atsak daha kolay olacak senin işin kontess.
Bir de bu başlığa çok kişi yazıyor. Dolayısıyla senin bu tarifi -ya da japongülünün- evirip çevirip farklı versiyonlarını denemiş olabilir birileri. Yani ki sorulan sorular ortaya soruluyor gibime geliyor.

Benim daha ilk haftam ikinci kürümü pazar günü yapacağım :) ama saçlarım o kadar sağlıklı görünüyor ki bu benim saçlarım mı diyorum bazen :) çok güzel olacak eminim kkontess'e minnettarım

kızlar.. kontes sanırım ben sorum görmedi..

benm uzamasıyla problemim yok...

saçların eski dolgunluğunu alsn istiorum buklelerim belirginleşsin..

ama sarımsağı kullanmasam.. nasıl yapabilirm..

hacim ve dolgunluk veren+ gürleştiren sarımsaklı şampuan diye biliyorum ama...

demek benm tek kurtarıcım sarımsak..

kocam beni öldüremesse iyi...

dalgalı saçlarım var eskiden yıknaıp çıkınca su dalgası olurdu saçlarım..

şimdi sönükler..

demek benm tek kurtarıcım sarımsak..

kocam beni öldüremesse iyi...

dalgalı saçlarım var eskiden yıknaıp çıkınca su dalgası olurdu saçlarım..

şimdi sönükler..

sarımsağı süt ile kaynatabilirsiniiz. bidee seyy ımm banyoda ilk sarımsaklı sampuan ile sampuanlanın sonra normal güzel kokulu bi şampuanı sürüün. çıktığınızda da hacimlendirici kremler kullanabilirsiniz en güzel kokulusundannnnnn kolay gelsnn

sütte kaynatmayı dene canım
ne zamandır takip ediyorum bu konuyu, dün uyguladım. saçlarımın bukleleri belirginleşti ve yumuşacık oldu... uzatsa da uzatmasa da sadece bakım için bile yapılabilir kızlar...
tenk yu kontess
rica ederim
tşk ederimmm saçlarım gür degil malesef:
kontess cevap vermek yerineee baya bi celallendii bu topikteki ilk sorumdu
bana patladı sanırım..........
sana değil de ortaya patladım ben aslında. aynı sorular geliyor hep özelden de burdan da, sıkıntım diz boyu oldu
alıntı da yaptım canım
hay eline sağlık canım
canım sabırsızsınız tamam da, bu da saç yani, kaynak suyu gibi fışkırsın mı ne yapsın anlamıyorum ki :26:

farklı şeyleri deneyenler oldu, işe yaramadı diye bas bas bağrıyorum.

he turplu suyudur , iliğidir bilmem neyidir bilemem, onun topiği de burası değil zaten.

ama yok evigen mi eklesem bepanten mi koysam bemiks yerine,,,yok şu yağı mı katsam filan bin türlü kombin geliyor soru olarak.

ortalığa sorulmuşsa eyvallah ama özelden gelenler de mi ortaya soru?

aynı şeyleri yazmaktan imanım gevredi yahu

görmedim canıme vet, çünkü hep aynı şeyler sorulduğundan yeminlen soğudum kendi konumdan, bakmıyorum bile.

sütte kaynatırsan kokusu gidecektir.

Öyle tabi, sen de haklısın sonuna kadar, zaten herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor, tasalanma, herkes de okuma fırsatı bulamıyor ki bütün soruları, sayfaları, şahsen ben okuyamadım,
uğramadığının da farkındadır eminim birçok kişi. Bence çok takma herkesi, adın geçen sorulara cevap verirsin artık. Diğerleri ortayadır diye kabul etmelisin bence...
Özelden gönderenler de abartmış yani, neden buradan yazmıyorlar ki, nesi özel bunun...

çok haklısın kontescimm güldürüdn benii imanım gevredi lafına oldum olası güleirm hep:)
valla korka korka soruyorummm sarımsagı sütle kaynatıp sütle birliktemi aktarcaz şampuanın içineee

bu gliserinli formülü denedim kontes lakin saçlarım hala tiftiklenmeye çok müsait .Kırılmış olabilceğinden ve kestirmem gerekeceğinden korkuyorum galiba bi makas istiyo :) kıvırcık saçın ucundan alınmış halini sevmiyorum düz saçlardan 2 cm kesmek ve kıvırcıktan 2 cm kesmek arasındaki farktan ötürü korkularım var ama bakmam da gerekiyo sanırım

çok haklısın kontescimm güldürüdn benii imanım gevredi lafına oldum olası güleirm hep:)
valla korka korka soruyorummm sarımsagı sütle kaynatıp sütle birliktemi aktarcaz şampuanın içineee
yok kız, süzeceksin

tiftiklenmeye müsaitten kastın ne canım? yanık gibi mi saç uçların? eğer öyleyse kestirmen lazım evet

Kontes merhaba ben ilk kez yaziyorum umarim cevap verirsin
Ben yurtdisina cikiyorum 3 aylik uygulama icin yanima 12 bemiks alicam ama ne kadar badem yagi ve sinameki almaliyim tam 3 aylik yetecek sekilde soylersen sevinirim.
Bir de 4-5 saat beklemek sart mi?o kadar zamanim olmayabilir.. Tesekkurler.

ben cevap versem olur mu baya bişi okudum yani

değil, 2saat de yeterli olur.

uzun zamandır yapmıyorum ama sanırım badem yağında 1 şişe 1 ay gidiyordu , yanlış hatırlamıyorsam.
3 şişe badem yağı al sen, aralarla filan yeterli olur diye düşünüyorum.

sinamekiyi ben büyükçe 1 poşet almıştım, 1 sene gitti. gramını hatırlamıyorum,üzgünüm:26:

selamlar hanımlarr. ben 2 hafta boyunca 4 kür yaptım memnundum da. ama şimdi tatile geldim ailemin yanına. evimiz sobalı banyo soğuk üşendim yapmıyorum
2 hafta ara vermiş oldum yani. dönüşte başlıcam hemen inş saçlarımızz super olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…