sinameki kürüne şu yağı da bu yağı da eklesek nolur * diye çok soru aldım 2 senedir. ama ilk defa kürün içine sarımsağı koymak fikri çıkıyor karşıma. yaratıcılık için tebrik ederim
yaptığım her şeyi harfiyen yazıp, uzamayı fotoladığım halde neden hala tarifleri değiştirme çabasındasınız
biri bana açıklasın nolur
olabilir tabikiiii yok ben zaten normal karşıladım ne için böyle düşündügümüde yazdımm zaten
sanada çok teşekerü ederm 4.kürümü uyguladımm saçlarımı 2cm kestiridgim halde neredeyse aynı boya ulaştı çok çabuk uzama elde ettim
parlaklıgı ve yumuşaklıgıda cabası :)
kızlar.. kontes sanırım ben sorum görmedi..
benm uzamasıyla problemim yok...
saçların eski dolgunluğunu alsn istiorum buklelerim belirginleşsin..
ama sarımsağı kullanmasam.. nasıl yapabilirm..
demek benm tek kurtarıcım sarımsak..
kocam beni öldüremesse iyi...
dalgalı saçlarım var eskiden yıknaıp çıkınca su dalgası olurdu saçlarım..
şimdi sönükler..
sütte kaynatmayı dene canımsevgili kontesss öncelike sana çok teşekür ediyorum tabikii
neden sarımsak ?
sarımsak çok faydaı biliyorumm şampuanımın içinede kattım ama
daha öncede oldugu gibi eşimm çok sinirleniyor evde koku ouyor diyee
ee bende sarımsagı kulanmakk istediigm için böyle bi fikir gedi aklımaa
rica ederimne zamandır takip ediyorum bu konuyu, dün uyguladım. saçlarımın bukleleri belirginleşti ve yumuşacık oldu... uzatsa da uzatmasa da sadece bakım için bile yapılabilir kızlar...
tenk yu kontess
sana değil de ortaya patladım ben aslında. aynı sorular geliyor hep özelden de burdan da, sıkıntım diz boyu oldutşk ederimmm saçlarım gür degil malesef:
kontess cevap vermek yerineee baya bi celallendii bu topikteki ilk sorumdu
bana patladı sanırım..........
hay eline sağlık canımalıntı da yaptım canım
canım sabırsızsınız tamam da, bu da saç yani, kaynak suyu gibi fışkırsın mı ne yapsın anlamıyorum ki :26:
Herkes senin elde ettiğin uzamayı elde edemediği için olabilir bence , ya da biraz sabırsızız bir an önce birşeyler olsun artık diyoruz, ya da saç uzatma ile ilgili çok şey okuyoruz, hepsini deneyip yeni şeyler ortaya çıkarmak istiyoruz , katıp karıştırıyoruz biraz,bunları düşünmeye yapmaya iten şey de herkesin bünyesinin, kimyasının farklı oluşu. Ona o etki ettiyse belki de bana bu etki edecek düşüncesi...
Ama unutulmaması gereken şu galiba,
"Yararlı+yararlı=daha yararlı " diye kuruyoruz biz hep denklemleri, bu her zaman böyle olmayabilir. Sanırım bunu denklemi aklımızdan silip atsak daha kolay olacak senin işin kontess.
Bir de bu başlığa çok kişi yazıyor. Dolayısıyla senin bu tarifi -ya da japongülünün- evirip çevirip farklı versiyonlarını denemiş olabilir birileri. Yani ki sorulan sorular ortaya soruluyor gibime geliyor.
görmedim canıme vet, çünkü hep aynı şeyler sorulduğundan yeminlen soğudum kendi konumdan, bakmıyorum bile.kızlar.. kontes sanırım ben sorum görmedi..
benm uzamasıyla problemim yok...
saçların eski dolgunluğunu alsn istiorum buklelerim belirginleşsin..
ama sarımsağı kullanmasam.. nasıl yapabilirm..
sütte kaynatmayı dene canım
rica ederim
sana değil de ortaya patladım ben aslında. aynı sorular geliyor hep özelden de burdan da, sıkıntım diz boyu oldu
hay eline sağlık canım
canım sabırsızsınız tamam da, bu da saç yani, kaynak suyu gibi fışkırsın mı ne yapsın anlamıyorum ki :26:
farklı şeyleri deneyenler oldu, işe yaramadı diye bas bas bağrıyorum.
he turplu suyudur , iliğidir bilmem neyidir bilemem, onun topiği de burası değil zaten.
ama yok evigen mi eklesem bepanten mi koysam bemiks yerine,,,yok şu yağı mı katsam filan bin türlü kombin geliyor soru olarak.
ortalığa sorulmuşsa eyvallah ama özelden gelenler de mi ortaya soru?
aynı şeyleri yazmaktan imanım gevredi yahu
görmedim canıme vet, çünkü hep aynı şeyler sorulduğundan yeminlen soğudum kendi konumdan, bakmıyorum bile.
sütte kaynatırsan kokusu gidecektir.
sütte kaynatmayı dene canım
rica ederim
sana değil de ortaya patladım ben aslında. aynı sorular geliyor hep özelden de burdan da, sıkıntım diz boyu oldu
hay eline sağlık canım
farklı şeyleri deneyenler oldu, işe yaramadı diye bas bas bağrıyorum.
he turplu suyudur , iliğidir bilmem neyidir bilemem, onun topiği de burası değil zaten.
ama yok evigen mi eklesem bepanten mi koysam bemiks yerine,,,yok şu yağı mı katsam filan bin türlü kombin geliyor soru olarak.
ortalığa sorulmuşsa eyvallah ama özelden gelenler de mi ortaya soru?
aynı şeyleri yazmaktan imanım gevredi yahu
görmedim canıme vet, çünkü hep aynı şeyler sorulduğundan yeminlen soğudum kendi konumdan, bakmıyorum bile.
sütte kaynatırsan kokusu gidecektir.
Rica ederimm canısıııhay eline sağlık canım
yok kız, süzeceksinçok haklısın kontescimmgüldürüdn benii imanım gevredi lafına oldum olası güleirm hep:)
valla korka korka soruyorummm sarımsagı sütle kaynatıp sütle birliktemi aktarcaz şampuanın içineee
bu gliserinli formülü denedim kontes lakin saçlarım hala tiftiklenmeye çok müsait .Kırılmış olabilceğinden ve kestirmem gerekeceğinden korkuyorum galiba bi makas istiyo :) kıvırcık saçın ucundan alınmış halini sevmiyorum düz saçlardan 2 cm kesmek ve kıvırcıktan 2 cm kesmek arasındaki farktan ötürü korkularım var ama bakmam da gerekiyo sanırım
Kontes merhaba ben ilk kez yaziyorum umarim cevap verirsin
Ben yurtdisina cikiyorum 3 aylik uygulama icin yanima 12 bemiks alicam ama ne kadar badem yagi ve sinameki almaliyim tam 3 aylik yetecek sekilde soylersen sevinirim.
Bir de 4-5 saat beklemek sart mi?o kadar zamanim olmayabilir.. Tesekkurler.
Kontes merhaba ben ilk kez yaziyorum umarim cevap verirsin
Ben yurtdisina cikiyorum 3 aylik uygulama icin yanima 12 bemiks alicam ama ne kadar badem yagi ve sinameki almaliyim tam 3 aylik yetecek sekilde soylersen sevinirim.
Bir de 4-5 saat beklemek sart mi?o kadar zamanim olmayabilir.. Tesekkurler.