Dün akşam ikinci kürü uyguladım yalnız bu kez extradan kokuyu hafifletmesi için biraz menekşe yağı damlattım içine. Bemiks kokusunu maalesef örtmedi ama bugün saçlarımı savurdukça
hafif hafif menekşe yağının kokusunu aldım. Saçlarım sertleşiyor biraz bu kürden sonra ama nemini aldıktan sonra protek mavi su sıkıyorum yumuşacık oluyor kuruyunca tarıyorum en azından yanık yerlerden kopmalar minimuma indi.
Bugün öğlen de bi bakayım dedim uzama var mı acaba..gerçi daha çok yeniyim olmaz ama bi şansımı deneyim dedim ve geçen hafta 4 cm olan diplerim 5 cm yi gösteriyordu. Tam 4 ay önce yaptırmıştım röflemi ah o kara gün olmaz olası 2 Eylül...
Neyse çok sevinemedim açıkçası çünkü bu uzama sinamekiden mi yoksa saçımın kendi normal uzama dönemi olmasından mı emin olamadığımdan sevinmek için bir hafta daha beklemeye karar verdim. Ama eğer buna sinameki sebep olduysa ki çok yakında öğreniriz şenlikler düzenlemeyi planlıyorum
kızlar ben bu sinameki kürünü haftada 2 yapıyorum. yani 8 kür sonra ara veriyosnuz ya, ben 2 hafta sonra mı ara vermeliyim? 1 hafta ara sonra devam. öyle mi yapsam
ben perma yaptırmak istiorum. saçımda siyah boya vardı uclard kaldı... hepsine sürüyormki aksın boya diyeboya aktırma hakkında bilginiz varmı pekiii :8
arkadaşlar öncelikle sizlerden çok özür diliyorum . biliyorum konuyla hiç bir alakası yok ama bu sitenin diyet kısmı yada onun hakında bilgi verecek bi sayfası var mı ve varsa o sayfanın ismi ne çok merak ediyorum çok özür dilerim tekrardan yardımcı olursanız sevinirim inanın konu dışına çıkmak istemezdim ama bu site dışındaki yerlere çok güvenmiyorum buranın gayet iyi bir yardımcı olduğuna inanıyorum ve çok memnunum emeği geçen herkestende allah razı olsun tekrar özürlerimi iletir ve şimdiden yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim...
bemixle 5 hafta kadar yaptım şimdi evigen ve bepanthene di denicem bakalım uzama olucakmı yine