Eki Görüntüle 243996
Baya bi flash patlamışbakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı
Crea clipe gerek yok keratin tarağı aynı işi görüyor tatlım...
Eki Görüntüle 244051
Google'da keratin tarağı olarak aratabilirsin...
Kıskanıp heveslenelim biz de sinameki yapalım diye ekliyorsun fotoğrafları değil mi?
Ben yer miyim bu numaraları yapmıyorum işte sinameki zeytinyağı falan tutam tutam dökülsün saçlarım aynen şimdi olduğu gibi :84::84:
Amaannn yarapppiiim neler duyuyoorumm nayııırr nolamaaazzÖnümüzdeki günler bakım için çoook çoook etkiliyymişşş tembelliği bırakıpp saççıklarımızııı sinamekiliyooruz uçlarada ılık zeytinyağı uyguluyoooruuuzzz mis gibi ve yumuşacık saçlarımızıı daha çoook seviiyoooruuz Barro hanımmmm Bu arada canım turplu suda dökülmeyi engelliyo diyolar:44:
Tamam kızma apla
Sinameki kokusuna bir nebze de olsa alıştı evdekiler ama turplu suyun kokusundan sonra kapıya koyarlar beni
Bugün bemiks aldım aslında...
Zeytinyağını tek sürmedim hiç kolay durulanıyor mu?
Ah ah evde bana neler diyorlar bir bilsen
cıdden turbun kokusu coook fenaa bende ancak 1 kere yapabıldımm başımı sokcak bi evim olmayabilirdi çüünküüsadece uçlara sürdüm ben, bitek şampuuu yaptım kreme gerek kalmadıı zaten hemencicik durlandı. bide strecim bittiği iin uç kısmı almnyum folyoyla dürdüm ablam pirzola sapı gibisin diye dalgaa geçtii benleee :101:
Saka gibi benim tarayıcı inatla 1383. sayfaya geçmiyor, mesajları mail kutusundan okuyorum!
Barro, saçlarının dökülmesi gıda eksikliği gibi bir durumdan dolayı değilse dökülmesinde sakınca yok, belli ki yeni saçlar yolda...Zaman zaman bu şekilde toplu dökülmeler olur ki miyadı dolmuş saçlar yerini yeni saçlara bıraksın...Eğer gıda eksikliği veya hormonal bir durum söz konusu ise zaten bunu saçına sürdüğün bir şey ile durdurman mümkün değil doktora danışman lazım tatlım...
sadece şampuanlamı böyle oldu canım saçların benımde ıstedıgım uzunluk degil dolgunluk....
cok farketmiş senin saclarında ne yaptıysan banada solermısın bende yapmalıyım :)))))
Eki Görüntüle 243996
Baya bi flash patlamışbakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı
Tatlım sinamekili karışımı yaptım ben ama o karışıma başka şeylerde ekliyorum ben 1 haftada baya bi dolgunluk verdi saçıma ben çok memnunum devam edicem, ama ben sadece dolgunluk değil uzasında istiyorumm:97:
Tatlım ne kadar güzel uzamışlarr nazar değmesin valla çok güzeller
Darısı hepimizin başına
amiin tatlllıııımmmmmmya şu renk nie böle çıkıo anlamıyorum normalinde böle kesik 2 hat değiller aslında :44: uçlar balyaj gibi ama kesik bi geçiş yook boyayasım geldi bölee görünce yaaa
Flaş bi garip gösterio canım saçları bende hiç sevmiyorum flaşlı çekimleri ondan dolayı eskiden havuç gibi çıkardım şimdide bi abzürt çıkıyor renk yinede benimde uçları hafif açık aslında ama hiç belli olmuyor bile, fotoğrafa bakıp boyatma derim hemde yıpranmamış olurlar
Ben seneye eylüle kadar sıkıcam dişimi hiç boyamıcam, hatta daha uzun süre bile bekleyebilirim belime gelene kadar boyamıcam, belime geldiğinde de eskisi gibi tarçın bakıra geri dönücem kendi saçım olduğu içinde çok akmaz diye düşünüyorum
Bu arada kızlar buraya mı yazmalıyım yeni başlık mı açmalıyım bilemedim ama buğday yağını kesinlikle denemelisiniz. Dün arkadaşım ben sinameli yaparken o da buğday yağı ve zeytinyağı yaptı saçlarına ben sinamekiden bu kadar parlıyor güzel duruyor sanmıştım ama onun saçlarıda pırıl pırıl oldu kesinlikle deneyin birşey kaybetmezsiniz ve çok memnun kalıcaksınız bence
Ben seneye eylüle kadar sıkıcam dişimi hiç boyamıcam, hatta daha uzun süre bile bekleyebilirim belime gelene kadar boyamıcam, belime geldiğinde de eskisi gibi tarçın bakıra geri dönücem kendi saçım olduğu içinde çok akmaz diye düşünüyorum
Bu arada kızlar buraya mı yazmalıyım yeni başlık mı açmalıyım bilemedim ama buğday yağını kesinlikle denemelisiniz. Dün arkadaşım ben sinameli yaparken o da buğday yağı ve zeytinyağı yaptı saçlarına ben sinamekiden bu kadar parlıyor güzel duruyor sanmıştım ama onun saçlarıda pırıl pırıl oldu kesinlikle deneyin birşey kaybetmezsiniz ve çok memnun kalıcaksınız bence
Başka bi başlıkta aç canım kullanan yada kullanmak isteyenler görür en azından memnun kalanlarda yorumlarını söylerler. Benim favorilerimden biri zeytinyağı ama sinamekiyi yabana asla atamamm z.yağdan önce o toparladı saçlarımıı
Buğday yağı saça olmaz kızlar, biz bu yağı leke açmada kullanıyoruz doğal olarakda saçı okside edeceği bilinen bir şey... Buğday yağı ve badem yağı temelde yüksek oranda e vitamini içerir ama aradaki fark oksidasyon özelliğidir bu yüzden buğday yağı yerine badem yağına devam edin...
rapunzellerimmmmmmmmmmmmm