Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

kızlar ya benım saçlarım popomda cok uzun ama öylede heves edılıcek bısey oldugunu sanmıyorum bakımı cok zor. kestırmek ıstıyorum ama eşim kestırme dıyıp duruyo bende kıyamıyorum eşime. ama bıktım resmen bıktım valla

asla sacını kestirme bence cnm yoksa çok pişman olursun ben kulağımın altında kestirdim bak şimdi ağlıom :KK43: 15 güne omzuma gelmsi lzım :43 : :KK43: :KK43: Amma şimdi havuçlu su tarifini sacıma uygulucam içine azcık karanfilli suyumdan 2 tatlı kaşığı zeytin y. koydum ve 25 damla limon koydum yaptıkytan sonra saçımda bi glişme yumuşaklık görürsem haber verirrim size :)

Son düzenleme:
asla sacını kestirme bence cnm yoksa çok pişman olursun ben kulağımın altında kestirdim bak şimdi ağlıom :KK43: 15 güne omzuma gelmsi lzım :43 : :KK43: :KK43:

cnm benım sacım ben orta okuldayken bırtek uzundu oda suankı halı gıbı degıldı yanı daha kısaydı.sonra yandı saclarım. hep kısa kullanırdım ve cok sevıyorum kısa sacı. he uzunuda sevıyorum ama taraması bıle ayrı bır dert.
eşimde kestırme oturup aglarsın sonra cok pısman olursun dıyo. ama bı fön ceksem maşa yapsam yolda herkes bırbırıne sacımı gösterıyo he bu paranoya degıl resmen duyurark yapıyolar bunu bazende dırek söyluyolar. ama ben sıkıldım cnm ya

Tatlım bende lekelerim için kullanıyorum evt ama saç için gerçekden işe yarıyor. Tercih meselesi tabi ama bir zararı yok zararlı birşeymiş gibi belirtmişsin

Zararlı çünkü canım, tecrübe ile sabit :KK1::KK1::KK1: Arkadaşın henüz yeni kullanmaya başlamış, uzun vadede sonuçları zaten göreceksiniz benim ek bir şey söylememe gerek yok... Kullanmayın... Evet internette bir çok tarif içerisinde mevcut buğday yağı ancak sizce bu bakım tariflerinin kaçı test edilerek veriliyor ki? Üzerine para verseler saçıma sürmem...

rapunzellerimmmmmmmmmmmmm:KK19:

Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn nihayettttt:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
kontescım sacların ne kadar guzel uzamıs darısı benımkılerın basına banımde guzel uzun saclarım vardı gecen yıl rofle yaptırdım begenmedım uzstune mavı sıyah attırdım yapamadım kısacık kestırdım saclarım mahvoldu dalgasını kaybettı asırı dokuldu ve uzamıo su an hala ensemde eylulun 10 gıbı nısanım var hadı onu cıtcıtla atlattım barı dugunume uzasın ıstıorum benım kafam karıstı rıca etsem tekrar anlatırmısın neler yaptın hangı sıklıkla yaptın ve neler kullandın. magdurumda magdurum:KK43:

yhaa kızlar sacımı hm uzatmak hemde gürleştirmek istiyrm ltfn yrdım edin :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: (ama 2hafta sürem var ve saclarım kulağımın altında)

kontescım sacların ne kadar guzel uzamıs darısı benımkılerın basına banımde guzel uzun saclarım vardı gecen yıl rofle yaptırdım begenmedım uzstune mavı sıyah attırdım yapamadım kısacık kestırdım saclarım mahvoldu dalgasını kaybettı asırı dokuldu ve uzamıo su an hala ensemde eylulun 10 gıbı nısanım var hadı onu cıtcıtla atlattım barı dugunume uzasın ıstıorum benım kafam karıstı rıca etsem tekrar anlatırmısın neler yaptın hangı sıklıkla yaptın ve neler kullandın. magdurumda magdurum:KK43:

yhaa kızlar sacımı hm uzatmak hemde gürleştirmek istiyrm ltfn yrdım edin :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: (ama 2hafta sürem var ve saclarım kulağımın altında)

saç uzatmak sabır işi 2 haftada ancak saç bakıma alışıyoo :26: Çıtçıtla idare etmeye çalış istersen canımmm

cnm sana benden tavsiye bnm yrmlarımı belki görmüşsündür ama bnm sacım gene 1 cm uzadı 2 haftada bnm pek işime yaramadı ama belki sana yarar(yani bana az geldi yanlış anlama :KK1: ) cam terebentini yağını aktardan alıcaksın ve badem yağını sonra şampuanının yarısına 1 tatlı kaşığı çam terebentinini ve badem yağını koycan birazcık su koyup çalkalıcaksın ve 2 günde 1 sacını bununla yıkıcaksın ama soğuk suyla ben düzenli kullanmamıştım gene 2 haftada 1 cm uzamıştı cnm belki sen düzenli yaparsan haftada 1 cm çok nadir 2cm uzayabilir bi kız denemiş 3 haftada 10 cm uzamış :KK53: ama açıkcası ben pek inanmadım :KK1: neyse inş snn işine yarar sana faydam dokunursa çok mutlu olrum :KK66:

cnm sana benden tavsiye bnm yrmlarımı belki görmüşsündür ama bnm sacım gene 1 cm uzadı 2 haftada bnm pek işime yaramadı ama belki sana yarar(yani bana az geldi yanlış anlama :KK1: ) cam terebentini yağını aktardan alıcaksın ve badem yağını sonra şampuanının yarısına 1 tatlı kaşığı çam terebentinini ve badem yağını koycan birazcık su koyup çalkalıcaksın ve 2 günde 1 sacını bununla yıkıcaksın ama soğuk suyla ben düzenli kullanmamıştım gene 2 haftada 1 cm uzamıştı cnm belki sen düzenli yaparsan haftada 1 cm çok nadir 2cm uzayabilir bi kız denemiş 3 haftada 10 cm uzamış :KK53: ama açıkcası ben pek inanmadım :KK1: neyse inş snn işine yarar sana faydam dokunursa çok mutlu olrum :KK66:

bıı deneyım canım tesekkr ederım pekı badem yagınıdamı sampuanın ıcıne koycan ne kadar koycam sac yaglanmamz mı o zaman

bayanlar bir şey soracagım bu gliserin yağnın kıvamı daha mı yoğun diger yaglara göre yoksa benim yağ bozuk mu kararsız kaldım ?

bıı deneyım canım tesekkr ederım pekı badem yagınıdamı sampuanın ıcıne koycan ne kadar koycam sac yaglanmamz mı o zaman

cnm badem yağındanda 1 tatlı kaşığı çamterebentininden de Ama açıkcası bnm gibi dünyanın en en yağlı saçlı kızının sacına bişey yapmadıysa sana hiçbişi yapmaz tatlım :KK1: ve ayrıca ben havuclu suya karanfilli suyumdan ekledim limon ve zeytin y. koymuştum dün yaptım saçım kuruyunca yani bugün parladı ve yumuşacık oldu bence yap derim ama limonu fazla kaçırma sonra saçlarn dökülür ama ben mutlaka kullan derim :KK61: bide eğer ki oruç tutuosan sahurda ve iftarda ısırgan otu iç tadı yokmuş annem dedi yani ne acı ne tatlı ben içicem 4 bardak falan :KK56: ama oruç tutmuosan kalvaltıda öğlen yemeğinde akşam yemeğinde :KK1: :KK56:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
hoş gördümmm:KK71::KK52:
iyiyim sizler nasılsınız? topiği güzel gördüm ellerinize sağlıkkk yalnız bırakmamışsınız:78::KK54::KK17: yarın ve sonraki gün sınavlarım var o yüzden ayrıntılı okuyamadım henüzzz:KK69:

Son düzenleme:
merhaba kızlar
iyiyim sizler nasılsınız? topiği güzel gördüm ellerinize sağlıkkk yalnız bırakmamışsınız:78::KK54::KK17: yarın ve sonraki gün sınavlarım var o yüzden ayrıntılı okuyamadım henüzzz:KK69:

kontes daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben ilk sayfadaki saçlarının uzamış halindeki saç rengini çok beğeniyorum benim saçlarım da ilk uzamamış fotoğrafındaki saç rengi gibi hangi renge boyadın da böyle oldu arada onu da sıkıştırıp söylersen bu arada ben de bugün sinameki ve gliserin bakımındaki malzemeleri aldım umarım işe yarar senin saçların gibi olur saçlarım:)

kontes daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben ilk sayfadaki saçlarının uzamış halindeki saç rengini çok beğeniyorum benim saçlarım da ilk uzamamış fotoğrafındaki saç rengi gibi hangi renge boyadın da böyle oldu arada onu da sıkıştırıp söylersen bu arada ben de bugün sinameki ve gliserin bakımındaki malzemeleri aldım umarım işe yarar senin saçların gibi olur saçlarım:)

canım o renk dore altın kahveydi, yapan kuaförüm bile tutturamadı ikincisini :KK50::KK52:

merhaba kızlar

İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeee:KK61: sınavında başarılar canımmmm

İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeee:KK61: sınavında başarılar canımmmm

yha kızlar ben burayı yeni, yeni öğreniom yani yeni üye oldum yani kızmayın ama kontesi tanımıom topik nedir hiç bilmem ltfn cahilde demeyin :26: :26: :26: bana açıklar msınız? :18:

X