kızlar ya benım saçlarım popomda cok uzun ama öylede heves edılıcek bısey oldugunu sanmıyorum bakımı cok zor. kestırmek ıstıyorum ama eşim kestırme dıyıp duruyo bende kıyamıyorum eşime. ama bıktım resmen bıktım valla
asla sacını kestirme bence cnm yoksa çok pişman olursun ben kulağımın altında kestirdim bak şimdi ağlıom15 güne omzuma gelmsi lzım :43 :
rapunzellerimmmmmmmmmmmmm
Tatlım bende lekelerim için kullanıyorum evt ama saç için gerçekden işe yarıyor. Tercih meselesi tabi ama bir zararı yok zararlı birşeymiş gibi belirtmişsin
rapunzellerimmmmmmmmmmmmm
yhaa kızlar sacımı hm uzatmak hemde gürleştirmek istiyrm ltfn yrdım edin(ama 2hafta sürem var ve saclarım kulağımın altında)
kontescım sacların ne kadar guzel uzamıs darısı benımkılerın basına banımde guzel uzun saclarım vardı gecen yıl rofle yaptırdım begenmedım uzstune mavı sıyah attırdım yapamadım kısacık kestırdım saclarım mahvoldu dalgasını kaybettı asırı dokuldu ve uzamıo su an hala ensemde eylulun 10 gıbı nısanım var hadı onu cıtcıtla atlattım barı dugunume uzasın ıstıorum benım kafam karıstı rıca etsem tekrar anlatırmısın neler yaptın hangı sıklıkla yaptın ve neler kullandın. magdurumda magdurum
cnm sana benden tavsiye bnm yrmlarımı belki görmüşsündür ama bnm sacım gene 1 cm uzadı 2 haftada bnm pek işime yaramadı ama belki sana yarar(yani bana az geldi yanlış anlama) cam terebentini yağını aktardan alıcaksın ve badem yağını sonra şampuanının yarısına 1 tatlı kaşığı çam terebentinini ve badem yağını koycan birazcık su koyup çalkalıcaksın ve 2 günde 1 sacını bununla yıkıcaksın ama soğuk suyla ben düzenli kullanmamıştım gene 2 haftada 1 cm uzamıştı cnm belki sen düzenli yaparsan haftada 1 cm çok nadir 2cm uzayabilir bi kız denemiş 3 haftada 10 cm uzamış ama açıkcası ben pek inanmadım neyse inş snn işine yarar sana faydam dokunursa çok mutlu olrum
bıı deneyım canım tesekkr ederım pekı badem yagınıdamı sampuanın ıcıne koycan ne kadar koycam sac yaglanmamz mı o zaman
bayanlar bir şey soracagım bu gliserin yağnın kıvamı daha mı yoğun diger yaglara göre yoksa benim yağ bozuk mu kararsız kaldım ?
merhaba kızlar
hoş gördümmm
iyiyim sizler nasılsınız? topiği güzel gördüm ellerinize sağlıkkk yalnız bırakmamışsınız:78:yarın ve sonraki gün sınavlarım var o yüzden ayrıntılı okuyamadım henüzzz
kontes daha önce soruldu mu bilmiyorum ama ben ilk sayfadaki saçlarının uzamış halindeki saç rengini çok beğeniyorum benim saçlarım da ilk uzamamış fotoğrafındaki saç rengi gibi hangi renge boyadın da böyle oldu arada onu da sıkıştırıp söylersen bu arada ben de bugün sinameki ve gliserin bakımındaki malzemeleri aldım umarım işe yarar senin saçların gibi olur saçlarım:)
merhaba kızlar
hoş gördümmm
iyiyim sizler nasılsınız? topiği güzel gördüm ellerinize sağlıkkk yalnız bırakmamışsınız:78:yarın ve sonraki gün sınavlarım var o yüzden ayrıntılı okuyamadım henüzzz
İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeeesınavında başarılar canımmmm