Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

Merhaba kızlar,
benim saclarımın ucları5-6 cm kadar yandı kestirmekte istemiyorum çünkü zaten saclarım kısa. Şimdi bu bakıma bemix, evigen, bepanthen ampullerinide eklesem çok mu gelir?

Eki Görüntüle 243996

Baya bi flash patlamış bakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı

ayyyy minnağım sultaaaaaaanımmm bu saçlar da ne böyle,maşalllah su gibi
bence askerini karşılamaya saçın böyle açık git, aynen şöyle olur ha
canımcımmm, bu zeytinyağını nasıl yapıyorsun ki, bakımdan sonra mı,yıkadıktan sonra filan mı,bi daha yıkıyo olmalısın değil mi

ben perş başladım biliyo musun 2.turuma sürekli senin 6-7 ayda uzayan saçlarını düşünüp bakalım aralıkta nolcak diyorum (ben de 30 mayısta başlamıştım çünkü)

İyiiiz canım ben hala asker bekliyooruuumm:86: Sen yokken sahip çıktık topikiimiiiizeeee sınavında başarılar canımmmm

ooy kıyamam hayyla asker bekliyorum diyo az kalmadı mı minnağımm yaa... :82:

rapunzellerimmmmmmmmmmmmm

hoşgeldin canım aramıza tekrardan... :13: hadi gel tanışalım mı ne dersin
paytak ben senin foruma giremediğin zamanlarda ben de sinamekiye başladım, sonuçlar ii gibi tam kestiremiyorum uzunluğunu fotoğraflar yalan söylüyor sanki bana uzamış gibi geliyo ama fotoğrafları kıyasladığımda hiçbişey belli değil yine de saçlarımın uçlarından çıkan mini minnacık saçların çıkmasından ve uzamasından anlayabiliyorum etkisini... 2.tur sinamekiye perş başladım bende, umarım minnaksultanım ve senin gibi faydalı olur inş....
bu kürü bizimle paylaşan seninle tanışmak güzeldi :86::86::90:

Son düzenleme:
kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:

kızlarrr saçlarım çok kötü durumdaaa...boyadan yandı ve uçları süpürge gibi..kırıldı..uçlar ıcın onerebılecegınız bırseyler var mı?sevıyorum hepınızııı:26:

benimde aynı durumda uçları yaklaşık bi 6 cm kadarı keçe gibi benide bilgilendirirsen sevinirim ...

kızlar birşey daha sormak istiyorum. ben tüm çam terabantini şampuanıma dökmüştüm sanırım yanlış yaptım. bir zararı olurmu?

merhaba canım hoş gördümm
hatırlıyorum ben senin nikini bi yerlerden ama sohbetimiz yoktu sanırım inş faydasını görürsün sen de...
gerçi görmeyen yok denecek kadar az

dökülüyor zaten, demek ondan canım. peki şampuan önerisi olan var mı?
tatlım bioblas şampuan kullanıyrum ben saclarımı yumuşatıyo ve parlatıyo ben sac yağlanması için kullanıyodum saclarım artık haftada 1 kere yağlanıyo eskiden 2 günde 1 yağlanıyodu ve bide karanfilli su çok gzl uzatıyo ve parlatıyo sacta çıkırıyo bence dene
ve ayrıca artık sacımda kepeğin k si yok

kızlar ben ilk sayfaları okudum ama 1388 sayfayı takdir edrsiniz ki okuyamadım.ben bemikS aldım ama dogru seyİmı aldım emin olamadım .bu aldıgım dogru seymi.BEMİKS KOMPOZE 2 ML 5 AMPUL

merhaba canım hoş gördümm
hatırlıyorum ben senin nikini bi yerlerden ama sohbetimiz yoktu sanırım inş faydasını görürsün sen de...
gerçi görmeyen yok denecek kadar az

evet nickimi bi gören bi de görmeyen pişman, akıldan çıkmıyorum :119:
görüyorum canım faydasını kesinlikle buna inanıyorum...
ama bişey sorayım sana bulmuşken
ben geçen perş. 2.tura başladım da, ama mesela dün-bugün önemli bakım günleriydi.
tereddütte kaldığım için yapmadım ama haftalık ara kısa olsa,3-4 gün filan, sorun olur mu :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…