bakalım tatlım inş iyi bi uzama olur bu tur boyunca pek uzamadı çünkü :26:
:
Evt daha da uzucak inşallah inanıyorum :)) Seninde uzamıştır tatlım hem belki o 2 haftalık süre içersinde uzar, resimlerini bekliyorum dört gözle...
Bugnde protek maskemi yapıcakdım ama bakım için uygun değilmiş yinede yapsam mı düşünüyorum:26:
Evt daha da uzucak inşallah inanıyorum :)) Seninde uzamıştır tatlım hem belki o 2 haftalık süre içersinde uzar, resimlerini bekliyorum dört gözle...
Bugnde protek maskemi yapıcakdım ama bakım için uygun değilmiş yinede yapsam mı düşünüyorum:26:
Nazarımız mı değdi nedir :44:
konuyu epeydir takip ediyorum sonunda uygulamaya karar verdim 3 haftadır haftada 1 kere yapıyorum ama ben hiç uzama göremedim.hatta dip boyası yaptırdıgım gün basladım ki anlayım diye anca yarım cm normal bir uzama var onun dısında degişen birşey yok.çok umutluydum yanlış yaptıgım birşey de yok neden böyle oldu anlamadım.
Benimkilerde uzuyor sanki ama çok azzz perşembe günü 4. uygulamayı yapıcam ben hemen uzansınlar istiyorum çok uzansınlar istiyorum ama sabır gerekiyor işte...
Birde bu bemiks nasıl bir koku bırakıyor yahu, geçen hafta perşembe yaptım saçıma ama dün hala kokuyordu hatta erkek arkadaşım dalga geçti saçına şurup mu sürdün diye nasıl utandımBugün gittim hemen şampuanıma koku almaya kadın yasemin yağı önerdi bugün şampuanladım hemen gitti sanki koku ama artık nerdeyse 1 hafta olduğundan mı yoksa yasemin yağından mı bilemiyorum, yine çok kokarsa burnuma buna bir çözüm yolu bulmam lazım
cok nadir iyi durulayamadıgımda bende kalıyo koku ama haricinde kokmadım okdr süre canım, saç kremi falan kullanıyomusun? ben kremimin kokusuna bayılıyorum bol surmesem bıle kalıyo kokusu belkıde bemıksın kokusunu o bastırıyodur
krem ben kullanmıyorum tatlım hatta işte pazar günü kokunun farkındaydım protek maskemi yaptım bastırsın muzlu muzlu koksun saçlarım diye ama nerdee buram buram bemiks kokuyordu bende heralde ben takıntı yaptım bana kokuyor diye düşünüyordum dünde erkek arkadaşım şurup kokuyor saçların diyince hem utandım hemde sinirlendim kendime bi kokuyu bastıramadım diye
Bi kere kuaförüm bana krem kullanma saç uzamanı yavaşlatır o demişti ne alaka bilmiyorum ama o zaman kesmiştim kullanmayı hep bu spreylerle falan açtım saçlarımdaki düğümleri zaten çok nadir düğüm oluyorlar...
diplere sürüldüğünde kökleri kapattığından saç dökülmesi yapıyo canım haricinde uzamayı engellleyen bişiyi yok ben krem sürmesem benim bu bukleler zor şekle girer
Saol canım son birşey sorucam sen hangi kremi kullanıyorsun, ben baya uzun zamandır almadığım için krem konusunda biraz bilgisizim bugün kadında anew mi ne önerdi bitkiselmiş tuz yokmuş falan ama güvenip alamadım.
Yarın üşenmezsem gelsin 4. kürüm
Barroooom ya 200 ml şampuu aldımm sarımsaklı şampuu içinn, kaç diş sarımsak koymam lazımm? Bide bu sarımsakları rendeledikten sonramı sütte kaynatıcam yoksa bütünkenmii?:26:
datlıımm barromdan önce söyleyivereyim de o bugün girmez filan şampuanın sarımsaksız kalmasın
sarımsakların boyutuna göre değişiyor benim koyduklarım, bi ara ufacık ufacıktı herhalde 8-9 tane koymustum ama cidden o sarımsaklar mikroskobikti
eğer dişleri büyükse 4-5 tane yeter bence.
rendeledikten snra kaynatma, kaynattıktan sonra rendele yada ben ufak ufak doğruyorum,gerçi o da şampuanı kullandıkça dökülüyo ama sen bilirsin yani..
Benim de misafirlerim bu akşam gidiyolar,tam da aycangülün kaçırmamanızı tavsiye ediyorum dediği günler... o yüzden inş 2.tur sinameki kürüme bu akşam başlamayı düşünüyorum bakalım...