datlıımm barromdan önce söyleyivereyim de o bugün girmez filan şampuanın sarımsaksız kalmasın
sarımsakların boyutuna göre değişiyor benim koyduklarım, bi ara ufacık ufacıktı herhalde 8-9 tane koymustum ama cidden o sarımsaklar mikroskobikti
eğer dişleri büyükse 4-5 tane yeter bence.
rendeledikten snra kaynatma, kaynattıktan sonra rendele yada ben ufak ufak doğruyorum,gerçi o da şampuanı kullandıkça dökülüyo ama sen bilirsin yani..
Benim de misafirlerim bu akşam gidiyolar,tam da aycangülün kaçırmamanızı tavsiye ediyorum dediği günler... o yüzden inş 2.tur sinameki kürüme bu akşam başlamayı düşünüyorum bakalım...
Sarımsakların şampuandan dökülmemesi için ne yapıyoruz?
Yırtık, pörsümüş, kendinden geçmiş tül çorap buluyoruz, şampuanın kapağını açıp çoraptan kapağa gererek iple ya da benim gibi minik saç lastikleriyle sabitliyoruz sonra şampuanın kapağını kapatıp çorabın kapaktan sallanan yerlerini kesiyoruz. Böylece sarımsaklar banyoda elimize gelip, saçımıza dökülüp bizi uğraştırmıyor annemiz biz banyodan çıkınca batırdın ortalığı diye kızmıyor ve emek emek hazırladığımız sarımsaklarımız boşa gitmiyor.
:82:
ben ikinizide haam yaparımtimam ozaman ben işe koyuliim yarın akşam yıkıcam saçımı sarımsaklı şampuuula siftahımı yapıcam şimdi uçlara zeytinyağı bakımı yapıcam tatlılarım
Benim şuan saçlarımda sinameki var üşenmedim yaptım, bu sefer 4 saat tutucam 3 saati geride bıraktım hafifden bir ağrı girdi ama dayanıcam :)) Bu arada sütle kaynatınca kokusu kalmıyor mu gerçekden ben kışın kullandım çok faydasını görüyordum dökülmüyordu saçlarım ama yazın terden kokuyor diye ara verdim. Koku konusunda birazcık fazla takıntılıyım sanırım
Benim şuan saçlarımda sinameki var üşenmedim yaptım, bu sefer 4 saat tutucam 3 saati geride bıraktım hafifden bir ağrı girdi ama dayanıcam :)) Bu arada sütle kaynatınca kokusu kalmıyor mu gerçekden ben kışın kullandım çok faydasını görüyordum dökülmüyordu saçlarım ama yazın terden kokuyor diye ara verdim. Koku konusunda birazcık fazla takıntılıyım sanırım
bende takıntılıyım bıraz canım ama Barrom güvenilir kaynaktır koalamda öleeyrın denicem bendesarımsaklı şampuuuumuu uçlarımda zeytinyağım var şimdi benimde 12 gibi yıkıcam şifaaa olsunnn hepimizeee
Şifaa olsun valla :)) Bende o zaman sütte kaynatılmış sarımsakla, sarımsaklı şampuanıma geri dönmeliyim kokmuyorsa çünkü ondan çok ama çok memnun kalmışdım.
Ben her hafta fotoğraf çekmeye başladım artık bugn de yapmadan önce çektim uzuyor gibi sanki az az ama daha sağlıklı görünüyorlar sanki 1 haftada bile acayip bir dolgunluk var ayy pek bi mutluyum
İnanmıyor musun kız sen bize
Kokuya zamanla sen de etrafındakiler de alışır merak etme, ne koku takıntılıları geldi geçti he heeey
Teşekkür ederim Minnak'ım
Oh şifa olsun mis mis ne azimli çıktın maşallah
Uzamayı farketmenin kolaylaşması için saçların ıslakken fotoğraf çek derim bir de çizgili şeyler giyerek uzamayı daha net görebilirsin.
Şifaa olsun valla :)) Bende o zaman sütte kaynatılmış sarımsakla, sarımsaklı şampuanıma geri dönmeliyim kokmuyorsa çünkü ondan çok ama çok memnun kalmışdım.
Ben her hafta fotoğraf çekmeye başladım artık bugn de yapmadan önce çektim uzuyor gibi sanki az az ama daha sağlıklı görünüyorlar sanki 1 haftada bile acayip bir dolgunluk var ayy pek bi mutluyum
kızlar bu kasap kuaförlerden çektiğimöiz nedir yha kuaföre gittim saçımı omzumda kestircem dedim kadın resmen olmaz dedi..!!inanamadım kescem dedi kesti valla kulağımın altın da diğerini de omzumdan biraz yukarıda kısadan uzuna foğru kesti modaymış bide güya banane modadan tfn yardım edin tatile gidicem 2 hafa sonra ve saçım bağlanmıyo bide tatile gidene kadar omzuma gelmesi lazım lütfen yardım edin
kızlar bu kasap kuaförlerden çektiğimöiz nedir yha kuaföre gittim saçımı omzumda kestircem dedim kadın resmen olmaz dedi..!!inanamadım kescem dedi kesti valla kulağımın altın da diğerini de omzumdan biraz yukarıda kısadan uzuna foğru kesti modaymış bide güya banane modadan tfn yardım edin tatile gidicem 2 hafa sonra ve saçım bağlanmıyo bide tatile gidene kadar omzuma gelmesi lazım lütfen yardım edin
İşte bende de sırf bu yüzden kuaför fobisi başladı, kötü olsa bile kendim kesmeye çalışıyorum. Bu arada zamana ihtiyacın var biraz sabırlı olmalısın
Eki Görüntüle 243996
Baya bi flash patlamışbakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı
Eki Görüntüle 243996
Baya bi flash patlamışbakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı
bu kadar zeytinyağıyla mı oldu? ne kadar süre de oldu
Heyyy maşallahhhhhh Kkontes söylemeden ben sana kupanı direkt veriyorum canım...
Buyur bu da kupan
Demin saç kesimiyle ilgili youtube da araştırma yaparken crea clip diye bir şey gördüm abartısız 5 dakikada keserim ben onunla saçımı başkasınınkini de ama Türkiye'de satışını yapan yok neden yok :84:
Aslında basit bir zımbırtı kendimiz de yapamaz mıyız ki?
Yuppiii yupppiii kaptım kupaaamıııııÇok teşekküüür ediyoorummm Kılıc'ııımmm