Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

ben ikinizide haam yaparım timam ozaman ben işe koyuliim yarın akşam yıkıcam saçımı sarımsaklı şampuuula siftahımı yapıcam şimdi uçlara zeytinyağı bakımı yapıcam tatlılarım

Benim şuan saçlarımda sinameki var üşenmedim yaptım, bu sefer 4 saat tutucam 3 saati geride bıraktım hafifden bir ağrı girdi ama dayanıcam :)) Bu arada sütle kaynatınca kokusu kalmıyor mu gerçekden ben kışın kullandım çok faydasını görüyordum dökülmüyordu saçlarım ama yazın terden kokuyor diye ara verdim. Koku konusunda birazcık fazla takıntılıyım sanırım

bende takıntılıyım bıraz canım ama Barrom güvenilir kaynaktır koalamda ölee yrın denicem bendesarımsaklı şampuuuumuu uçlarımda zeytinyağım var şimdi benimde 12 gibi yıkıcam şifaaa olsunnn hepimizeee

Şifaa olsun valla :)) Bende o zaman sütte kaynatılmış sarımsakla, sarımsaklı şampuanıma geri dönmeliyim kokmuyorsa çünkü ondan çok ama çok memnun kalmışdım.
Ben her hafta fotoğraf çekmeye başladım artık bugn de yapmadan önce çektim uzuyor gibi sanki az az ama daha sağlıklı görünüyorlar sanki 1 haftada bile acayip bir dolgunluk var ayy pek bi mutluyum

Eklentiler

• $Photo594.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $Photo645.jpg
    26,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

İnanmıyor musun kız sen bize
Kokuya zamanla sen de etrafındakiler de alışır merak etme, ne koku takıntılıları geldi geçti he heeey

Teşekkür ederim Minnak'ım
Oh şifa olsun mis mis ne azimli çıktın maşallah

Uzamayı farketmenin kolaylaşması için saçların ıslakken fotoğraf çek derim bir de çizgili şeyler giyerek uzamayı daha net görebilirsin.

İnanıyorum barro'cum inanmaz mıyım siz benden tecrübelisiniz bu konularda tabiki de size inanmıcam da kime inanıcam ben.:116:
Birdahakine ıslak ıslak çekiyim olmadı zaten o zaman annemlerin yanına gitmiş olurum anneme tutuştururum artık makineyi böyle yalnızken çekmekde azcık zor oluyor. Ben inanıyorum ama 8 kür ve 2 haftalık aradan sonra uzamış olucak saçlarım

sadece şampuanlamı böyle oldu canım saçların benımde ıstedıgım uzunluk degil dolgunluk....
cok farketmiş senin saclarında ne yaptıysan banada solermısın bende yapmalıyım :)))))

kızlar bu kasap kuaförlerden çektiğimöiz nedir yha kuaföre gittim saçımı omzumda kestircem dedim kadın resmen olmaz dedi..!! inanamadım kescem dedi kesti valla kulağımın altın da diğerini de omzumdan biraz yukarıda kısadan uzuna foğru kesti modaymış bide güya banane modadan tfn yardım edin tatile gidicem 2 hafa sonra ve saçım bağlanmıyo bide tatile gidene kadar omzuma gelmesi lazım lütfen yardım edin

Canım kusura bakma ama iki haftada kulaktan omza inmesi mümkün değil...
Olmaz diyen kuaförün önünde oturmaya neden devam ettin sen kalksaydın ya hemen.
Tatilden döndüğünde başlarsın sinamekiye hem deniz, havuz, güneş yıpratır toparlamış olursun uzama da olur bu arada.
Daha önce yaptın mı bilmiyorum ama bir aydan önce sonuç alınmıyor genelde.

nasıl olmaz der ya kestirmeseydin keşke valla canım 2 hafta içinde o kadar uzayamaz bakıma başla istersen ama biraz zor gibi en fazla bakım yaparsan 1 cm uzar bence :S

İşte bende de sırf bu yüzden kuaför fobisi başladı, kötü olsa bile kendim kesmeye çalışıyorum. Bu arada zamana ihtiyacın var biraz sabırlı olmalısın

İşte bende de sırf bu yüzden kuaför fobisi başladı, kötü olsa bile kendim kesmeye çalışıyorum. Bu arada zamana ihtiyacın var biraz sabırlı olmalısın

Demin saç kesimiyle ilgili youtube da araştırma yaparken crea clip diye bir şey gördüm abartısız 5 dakikada keserim ben onunla saçımı başkasınınkini de ama Türkiye'de satışını yapan yok neden yok :84:
Aslında basit bir zımbırtı kendimiz de yapamaz mıyız ki?

Baya bi flash patlamış bakın bakalım bugünden bi futuraaf zeytinyağı baya bi dalgalandırdı

Crea clipe gerek yok keratin tarağı aynı işi görüyor tatlım...

Google'da keratin tarağı olarak aratabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…