- 4 Kasım 2010
- 6.279
- 9
datlıımm barromdan önce söyleyivereyim de o bugün girmez filan şampuanın sarımsaksız kalmasın
sarımsakların boyutuna göre değişiyor benim koyduklarım, bi ara ufacık ufacıktı herhalde 8-9 tane koymustum ama cidden o sarımsaklar mikroskobikti
eğer dişleri büyükse 4-5 tane yeter bence.
rendeledikten snra kaynatma, kaynattıktan sonra rendele yada ben ufak ufak doğruyorum,gerçi o da şampuanı kullandıkça dökülüyo ama sen bilirsin yani..
Benim de misafirlerim bu akşam gidiyolar,tam da aycangülün kaçırmamanızı tavsiye ediyorum dediği günler... o yüzden inş 2.tur sinameki kürüme bu akşam başlamayı düşünüyorum bakalım...
Sarımsakların şampuandan dökülmemesi için ne yapıyoruz?
Yırtık, pörsümüş, kendinden geçmiş tül çorap buluyoruz, şampuanın kapağını açıp çoraptan kapağa gererek iple ya da benim gibi minik saç lastikleriyle sabitliyoruz sonra şampuanın kapağını kapatıp çorabın kapaktan sallanan yerlerini kesiyoruz. Böylece sarımsaklar banyoda elimize gelip, saçımıza dökülüp bizi uğraştırmıyor annemiz biz banyodan çıkınca batırdın ortalığı diye kızmıyor ve emek emek hazırladığımız sarımsaklarımız boşa gitmiyor.
:82:
ben ikinizide haam yaparım timam ozaman ben işe koyuliim yarın akşam yıkıcam saçımı sarımsaklı şampuuula siftahımı yapıcam şimdi uçlara zeytinyağı bakımı yapıcam tatlılarım